maanantai 20. maaliskuuta 2017

Ostohousut jalassa GoExpoilla

Varma kevään merkki on GoExpo-messut ja Rahkamuijan postaus tapahtumasta! Mä, Rahkaäijä ja meidän kaveri Sari lähdettiin lauantaina Helsinkiä kohti ja kuten aina tällä kokoonpanolla, automatkat on suorastaan hysteerisiä. Yhtenä kappaleena kuitenkin päästiin Messukeskukselle ja autossa oli jo tehty listaa mitä kukakin aikoo metsästää messuilta. Rahkaäijän aikomuksena oli mennä hieromaan hyviä diilejä kameramessuille, mulla oli mielessä treenivaatteet ja Sari haaveili uudesta jäykkäperämaasturista. Ei muuta kuin ostohousut vankasti jalkaan ja messuilemaan!
Söpö Joponen! Olispa aikuisten kokoa.
Messuilla olisi päässyt jopa luistelemaan. Vaikutti kuitenkin siltä, ettei muovi luistanut superhyvin.
Mä ja Sari harkittiin vähän BMX:llä ajoa, mutta jätettiin väliin, kun meidän vieressä seisoi mies, joka koko ajan manasi ajajia katsoessaan "toi kaatu aivan varmasti kohta, sen näkee jo, että tulee kohta kaatumaan!". Ihanan positiivinen asenne.
Mä yritin vähän apinoida, mutta tangot oli superliukkaat.
Messuilla sai maistella uutta proteiinijäätelöä. Ennustin tämän jo neljä vuotta sitten. Proteiinilonkero tosin taitaa edelleen olla vielä tuotekehityksessä, kun ei ole näkynyt kaupan hyllyillä.
Jättimäinen Kin-Ball -pallo! Vitsit tää oli hauska.
Löytyi myös sellainen tennispallo, johon mä voisin osua.
Me ollaan haaveiltu sähköpotkulaudoista, mutta tällainen minikokoinen sähköpyöräkin olisi varmaan hauska!
Tässä on kauniita pyöriä, erityisesti etualan keltavihreä.
Sarikin bongasi mieluisan maastopyörän ja tietenkin vihreän, ikävä kyllä hinta meni vähän huti budjetista.
No nyt! Tätä ei ollut valitettavasti esillä, bongasin vain kuvastosta kuvan, mutta tämä olisi kaikkien parisuhdepyöräilijöiden unelma. :D En tajua, miten tuollaisella voi ajaa maastossa.
En tiedä luulenko vain, mutta tuntui, että golf ja kalastus vie vuosi vuodelta enemmän tilaa messuilla. Varsinkin kunto&fitness -puoli tuntui aika pieneltä. Erityisesti jäin kaipaamaan niitä treenivaatteita, vaikka yhden paidan löysinkin. Se on kuitenkin kivaa, että messuilla pääsee kokeilaan itse paljon erilaisia juttuja. Viime vuonna ihastuin ilma-akrobatiaan ja nyt suorastaan rakastuin trampoliinijumppaan! Aivan parasta!

Toinen aivan huippu messulöytö oli Kuivalihakundi-merkkiset kuivalihat. Ostettiin Sarin kanssa molemmat pussillinen kanakuivalihaa ja se oli aivan huippuhyvää ja suolaa ei ollut kuin nelisen prosenttia, kun joissakin saattoi olla lähemmäs kymmenen. Rasvaa oli varsin niukasti verrattuna naudan ja possun kuivalihaan. Kaikki merkin kuivalihat oli kyllä aivan huikean hyviä ja me ei oltais millään maltettu lähteä maistiasten ääreltä pois, nam!
Tämä kuva vain siksi, että myös edellisistä GoExpo-postauksissani on ollut kuva, jossa istun purjeveneessä.
GoExpoilla oli menossa Fitness Helsinki -kisa. En yhtään tiedä mitä tässä kisassa haettiin, mutta tuo lähimpänä kameraa seisova vaalea nainen oli upea!
Hevosmessujen puolella käytiin sen verran, että päästiin moikkaamaan laamaa ja alpakkaa.
Rahkaäijä piti näistä mini-aaseista kovasti ja halusi meidän takapihalle heti pari.
Kuten perinteisiin kuuluu, GoExpojen jälkeen pitää mennä Hi5-pyöräkaupan Don´t GoExpo-"messuille" tsekkaamaan parhaat tarjoukset. Mä en oikein löytänyt mitään Ylävitosesta ja sillä aikaa kun Rahkaäijä ja Sari laittoivat rahaa palamaan, mä keskityin lähinnä googlettamaan, että onko Tampereella trampoliinijumppaa missään. Ja onhan sitä!
Sarilla todellakin oli ostohousut jalassa, koska Hi5:sta lähti mukaan pyöräilykengät sekä maastopyörä! Onneksi Tampereelta lähdettiin matkaan isolla autolla!
Sininen pyörä. Sininen tukka. Sattumaako? En usko.
Pyörässä ei ollut vielä polkimia, joten se oli potkupyörä. Vähän kuten aikuisten Joponen.
Meidän epävirallisen ostoskisan voittaja oli ylivoimaisesti uuden polkupyörän omistaja Sari, toiseksi tuli Rahkaäijä shoppailtuaan polvisuojat alamäkipyöräilyyn ja mä jäin viimeiseksi, kun mukaan lähti vain kuivalihaa ja huppari. Ankaran messuilun ja shoppailun jälkeen suunnattiin vielä Itäkeskukseen sushille, tai vanha sushinvihaaja Sari söi muuta. Miettikääs hei, tyyppi puhuu japania, mutta ei pidä sushista. :D

Oli aivan huippuhauska GoExpo-reissu meillä ja viime aikoina messuilla on tullut pyörittyä vain työhommissa, joten tämä oli erittäin toivottua vaihtelua.
Arvatkaa mikä on myös aika hauskaa vaihtelua? Se, että me ostettiin juuri lennot Miamiin ja New Yorkiin huhtikuulle. Huhheijaa, kuinka jännää, mutta aiheesta lisää myöhemmin!
Mahtavaa ja keväistä viikkoa just sulle!

6 kommenttia:

 1. Olipas vauhtia ja kiva kirjoitus!

  VastaaPoista
 2. Kivan kirjoituksen sait aikaiseksi vaikka messujen anti kuntoilu- ja pyöräpuolella oli kyllä köyhä.
  Hevospuoli oli kaikkein mukavin vaikka en mikään hevostyttö edes ole. Nuo miniaasit ja alpakat oli sympaattisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että joku muukin on samaa mieltä, kun ajattelin, että luulenko vain pyöräilyn ja kuntoilun olleen melko pienesti esillä.
   Me ei kauheasti hevospuolella kierrelty, kun meinasi ruveta aivastuttamaan, mutta hienoja hevosia näytti maneesissa olevan!

   Poista
 3. Hei mäkin haluun tollasen Joposen, tilataan tuollaset aikuisten mallina suoraan tehtaalta ja lähetään rullailemaan pitkin Suomen toreja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se olis komeeta! Ratareidessä sata kierrosta tommosella. :D

   Poista