maanantai 6. maaliskuuta 2017

Nyt sitä dynamiittia!

Eilen oli taas yksi niistä erikoisista työpäivistä, jonka jälkeen ei ehkä ihan kehtaa kertoa, että mitä tekee työkseen. "Joo, no räjäytettiin tossa vessanpönttö ja mallinukke." Päivä kului siis Orimattilassa Sons Of Xplosions -kanavan jäbien kanssa ja tehtiin vähän yhteisiä videoita, joissa oli kirjaimellisesti räjähtävä meno. Hitsit, että oli hauskaa ja tykkäsin tosi paljon SOX-äijien, eli Henrin ja Antin, tekemisestä ja asenteesta.
Tämä mun työkaveri oli vähän hiljaisempaa sorttia, mutta hyvin tultiin juttuun. Siihen asti, kunnes mun kaveri räjähti palasiksi. :(
Tehtiin komea avanto. Dynamiitilla. Keksittiin samalla uusi welness-hoito, joka yhdistää avannon ja mutakylvyn. Vain 50 €/pulahdus!
Tykkäsin myös siitä kovasti, että Henrin äiti oli laittanut meille ruokaa ja käytiin siellä kuvauspäivän jälkeen syömässä. Aivan luksusta! Tämä tuntui myös siitä mukavalta, että kun käydään meidän huudeilla kuvaamassa jonkun porukan kanssa, mummu aina laittaa pöydän koreaksi koko kuvauspoppoolle ja nyt me päästiin jonkun pitopöytiin. Meidän mummun ja Henrin äidin kaltaisia vieraanvaraisia kunnon ihmisiä tarvitaan tässä maailmassa! <3
Näin valpas vahtikoira päästi meidät onneksi syömään. No oikeasti se oli superinnoissaan vieraista!
Siellä me istuttiin SOX-kuvausporukan ja Henrin vanhempien kanssa pirtin pöydän ääressä ja jutusteltiin kaikkea, mutta lähinnä YouTube-juttuja, koska aihe kiinnosti kovasti kaikkia. Me ei oltu aiemmin ketään näistä ihmisistä tavattu, mutta heti tunti itsensä tervetulleeksi ja juttu luisti. Mulle on ollut aina helppoa solahtaa vieraisiin pirtinpöytiin tai mihin tahansa pöytiin juttelemaan melko tuntemattomienkin ihmisten kanssa. Voisi varmaan sanoa, että taidan monenlaiset sosiaaliset tilanteet ja pelit aika hyvin ja siitä on ollut uskomaton apu näissä YouTube-kuvioissa. En pysty laskemaan kuinka monen eri porukan ja ihmisen kanssa me ollaan tehty töitä viimeisen vuoden aikana, joten se, että solahtaa porukkaan kuin porukkaan, auttaa tosi paljon.
Mä maalaistyttö oon! Traktori säästyi dynamiitilta tällä kertaa.
Tänään meillä kävi saksalainen kuvausryhmä, joka tekee ohjelmasarjaa Suomesta. Siellä me ollaan yleisten saunojen, mämmien ja poronkäristysten kanssa luomassa Suomi-kuvaa saksalaisille, voi morjes. :D Kuvausryhmä puhui tietenkin keskenään saksaa ja aloin nauramaan itsekseni, kun tajusin, että tämähän on kun Marienhofia katsoisi. Kaikki häät ja hautajaiset vain puuttui.
Paita ja painot sävy sävyyn, kaunista!
Nyt ei ole häitä eikä hautajaisia tiedossa, mutta keksin viime viikolla, että voisin mennä maaliskuun lopussa voimanostokisoihin! Olin ajatellut, että kisaisin seuraavan kerran vasta keväällä seuran kevätskaboissa, mutta kallis lisenssi on maksettu ja kaikki, niin kai sitä useamminkin voi kisata. Yleensä voimanostajat suunnittelee treenikausiaan ja kilpailujaan vähän pidemmällä jänteellä, mutta mun mielestä kisat on ihan kivoja ja tällainen ekstempore-kisa sopii nyt tähän väliin. Sitä paitsi sain pienen ahaa-elämyksen urheiluun liittyen, kun viime viikolla meillä kyläili yksi MM-tason hiihtäjä. Kaveri oli Mark Rajack ja edusti Lahden kisoissa Trinidad&Tobacoa, joka ei ole varsinainen hiihtovaltio. Mies tiesi aivan hyvin, että kärkikahinoihin ei ole mitään asiaa ja lähinnä piti kilpailla siitä, ettei ole kymmenen viimeisen joukossa. Siitä huolimatta hän oli lähtenyt kisoihin maailman toiselta puolelta ja nautti hiihtämisestä, kisatunnelmasta ja kilpailusta. Ei urheilusta nauttiminen ole vain niiden oikeus, jotka siinä menestyy.
Voimanosto on niin helppoa, ettei siinä tartte päätä ollenkaan.
Mulla ei ole vajaan kolmen viikon päästä koittaviin kisoihin mitään suurempia tavotteita, kunhan pääsen kisapaikalle asti ja saan tuloksen, johon rahkeet riittää näille reeneillä ja päivän kunnolla. Tai onhan sitä tavoitetta siinäkin! Söin juuri erittäin maukkaan ja kostean Runebergin tortun ja kohta me lähdetään salille bodamaan show-lihakset komeiksi. On paljon motivoivampaa mennä treenaamaan, kun on pieni kisatavoite lähitulevaisuudessa!

P.S. Nyt on viime hetket osallistua Rahkamuijan JÄTTIARVONTAAN, mene ja osallistu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti