tiistai 28. helmikuuta 2017

1 000 000 X Rahkamuija!! + JÄTTIARVONTA!

Tiedättekö sen vanha kappaleen, jossa lauletaan:
Miljoona miljoona miljoona Rahkamuijaa,
tuoksua tuoksua tuoksua urheilun, 
muistoja muistoja muistoja pyöräilyjen...

Se laulu on nyt nimittäin totta, koska Rahkamuija-blogi saavutti tänään 28.2.2017 miljoona sivulatausta! Rahkamuija on perustettu 22.7.2012 eli 1683 päivää sitten. Päivittäin blogia on katseltu siis keskimäärin 594 kertaa.
Neljän ja puolen vuoden aikana Rahkamuija on naputellut blogiinsa 645 postausta ennen tätä, eli yhtä postausta on luettu keskimäärin 1550 kertaa. Todellisuudessa blogin luetuinta tekstiä on luettu yli 60 000 kertaa ja vähiten luettua postausta on silmäilty vaivaiset 59 kertaa.
Aamulehtikin uutisoi tänään Suomen urheilullisimman blogin miljoonajuhlista.
 Ylipäätään blogin historiassa erittäin suosittuja ovat olleen maastopyörän ja maantiepyörän osto-oppaat, erilaiset huumoripläjäykset ja tuotetestit, kuten maapähkinävoitesti, joka pitää neljättä sijaa luetuimpien postausten listalla Treining laiftstailin ja pyöränosto-oppaiden jälkeen.  Kun kirjoitan tätä postausta nyt, näen Google Analyticsista, että joku lukee maapähkinävoipostausta juuri tälläkin hetkellä. Maapähkinävoi ei mene koskaan pois muodista!
Blogin ensimmäinen kuva, jossa esiintyy allekirjoittanut itse.
Blogin historian suosituin kuukausi tähän mennessä on ollut syyskuu 2013, jolloin blogi sai peräti 93 332 näyttökertaa. Tästä voimme kiittää blogin luetuin postausta, joka levisi kulovalkean tavoin ihan joka paikkaan juuri tuona syyskuuna.
Keskimäärin ihmiset viettävät aikaa blogissa kerrallaan yhden minuutin ja 20 sekuntia. Analytics pystyy myös kertomaan, että jokainen kävijä katsoo keskimäärin 1,53 sivua samalla kertaa, eli käyntikertoja blogissa olisi siis 653 594 kappaletta. Jos jokainen näistä kävijöistö on viettänyt keskimäärin 80 sekuntia blogin parissa, on tällä sivustolla roikuttu siis yhteensä 871 458 minuuttia, joka tarkoittaa 14 524:ää tuntia. Vuorokausiksi muutettuna se tekee 605 vuorokautta eli yli puolitoista vuotta!!! Mietipäs kuule sitä, että sinun pitäisi nyt aloittaa Rahkamuija-blogin tauoton lukeminen ja saisit lopettaa sen joskus lokakuun lopussa vuonna 2018. Se on melko pitkä aika!
Tämä oli sitä aikaa, kun päätin testata, että selviytyisinkö moottoripyöräpoliisien työntökokeesta, lue postaus TÄSTÄ. Jos blogia on luettu paljon, melko paljon aikaa on käytetty myös näiden kaikkien älyttömyyksien kehittylyyn!
Rakastan kaikkia tilastoja, mutta ei niistä sen enempää, koska nyt on aika julistaa kaikkien aikojen Rahkamuija-arvonta! Tää on oikeesti kova, eikä mikään kämänen proteiinipatukka!
Toi Giron pinkki-oranssi kypärä vasemmalla alhaalla on aivan hillittömän hieno, sen saisi lahjakortilla!
Keksin vasta tänään, että Rahkamuijan miljoonabileisiin tarvitaan joku arvonta. Niinpä marssiin meidän vakkaripyöräkauppaan eli Nippeliin ja neuvottelin kauppias-Kaitsun kanssa sellaisen diilin, että arvonnan voittaja saa 100 euron lahjakortin Nippeliin. Jos et vielä tiedä Pirkanmaan parasta pyöräkauppaa, niin mene ja tutustu osoitteessa www.nippeli.fi! Allekirjoittanut on ostanut Nippelistä vaivaiset neljä polkupyörää vuosien aikana...

Kuten ostosteeveessä sanottaisiin, ei siinä vielä kaikki! Koska olen erittäin juhlatuulella, saa voittaja myös ilmaisen osallistumisen Ratareisi-pyöräilytapahtumaan. Se on meinaan komee käydä hakemassa Nippelistä uusi kypärä tai juuri huollettu pyörä ja sitten suunnata Alastaroon veivaamaan rataa ympäri.

Eli kerrataan vielä!
  • Arvonnan palkintona 100 euron lahjakortti Nippeli-polkupyöräliikkeeseen ja osallistuminen Ratareiteen (arvo 25 €) (Voittajan ei ole pakko osallistua Ratareiteen, jos viettää mielummin juhannuksensa pissaamalla soutuveneen laidan yli.)
  • Voit osallistua näihin miljoona-arpajaisiin jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kommentoi vaikka miksi luet Rahkamuijaa tai mikä postaus on erityisesti jäänyt mieleesi tai jätä postaustoiveesi. Pelkkä "mukana arvonnassa" -kommentti ei riitä, nyt vähän mielikuvitusta peliin!
  • Osallistumisaikaa on tiistaihin 7.3 kello 18 asti, jonka jälkeen Rahkaperheen kissat Leo ja Leoko arpoo voittajan. Tämän jälkeen julistan arvonnan voittajan blogissa, eli ole hereillä ensi viikolla, jos osallistut. Jos arvonnan voittaja ei ota viikon kuluessa yhteyttä Rahkamuijaan, arvotaan uusi voittaja. 
Ei muuta kuin onnea arvontaan ja kommentteja tulemaan!

Olen ihan superylpeä tästä miljoonasta sivulatauksesta. Kauan siihen meni, mutta ei sen väliä! Rahkamuija jatkaa löpinöitään myös jatkossa, pysythän kyydissä!

34 kommenttia:

  1. Mä luen sun jutskuja, koska sun jutut on niin hyviä ja osaat kirjoittaa ne niin hyvin. Pyöräilyjutut kiinnostaa ja kissat ja muukin häröily. Mutta miten noita nauhoja käytetään, mitkä sulla on ekassa kuvassa? Pt antoi mulle tänään saliohjelman, jossa on maastavetoa. Käytiin tekniikka ja alan ny hieroon sitä jollain kämäsen pienillä painoilla. Mut miks jotkut käyttää noita nauhoja ja miten? Että vaikka salihommista perusasiat ois kiva.

    VastaaPoista
  2. luen blogia koska olen koukussa sun juttuihin :))) mutta siis postaustoiveena kissajutut ja liikuntapläjäykset!

    VastaaPoista
  3. Luen Rahkamuijaa, koska blogisi todistaa että salilla voi käydä myös ihmiset, jotka ei ota salihommia liian vakavasti ja jotka tavoittelee muutakin kuin kiinteetä kankkua.

    VastaaPoista
  4. Heihoi! Luen sun blogia, koska se on rento, omaperäinen ja kirjoitustyylisi on huikea! Useasti nauraa räkätän ääneen, kun luen kirjoituksiasi. Kissoista en pidä (enkä muistakaan eläimistä), mutta luen myös postaukset kissojenne kommelluksista. Ja mikä tärkeintä, lempivärini on vihreä!

    VastaaPoista
  5. Aloitetaan nyyhkytarinalla: olen tässä kovasti haaveillut, että alkaisin pyöräilemään työmatkat. Polkupyörä on odottanut pientä huoltoa tuolla pyöräkellarissa - tai niin ainakin luulin. Joku aika sitten kävin toteamassa tilanteen, että joku muu oli sitten tainnut tarvita sitä pyörää. Eli ei sitten tartte pyöräillä. Pidän kyllä aika läppänä, että joku keksii pölliä lukollisesta pyöräkellarista kahdessa lukossa olevan pyörän. Kyseessä kun vielä oli sellainen 15 vuotta vanha ihan tavallinen pyörä - joka olisi vaatinut sitä kunnostusta. Vai hämäsikö ne lukot, olisiko se pyörä vielä tallessa, jos olisin säilyttänyt sitä tuossa kadulla ilman mitään lukkoa...? Tuo lahjakortti tulisi siis tarpeeseen.

    En oikeastaan ole ihan varma, miten olen tätä blogiasi päätynyt lukemaan, mutta kirjoitustyylisi toimii ainakin minun huumorintajuun. Olen haaveillut, että alkaisin harrastamaan voimanostoa, paitsi että fysioterapeutti yrittää kieltää kyykyn ja maastavedon selkäongelmien takia. Toistaiseksi siis tyydyn fiilistelemään lajia lukemalla blogiasi.

    VastaaPoista
  6. Kissojen takiahan mä tänne alunperin eksyin, sukulaisia ja kaikkea (Leoko, mä luotan suhun, mutta ollaan ihan hyshys, ettei tuu mitään sopupeliepäilyjä).
    On myös ollut varsin mielenkiintoista kurkistaa rautojen ja pyörien maailmaan, mutta eniten mua tänne kyllä vetää Rahkamuijan huikean hauskasti kirjoitetut postaukset, useammille Rahkissanomille nauranut ääneen, ja ainakin hurja remontti -rahkamuiha edition tulee nyt mieleen. Eikä kukaan muu bloggaaja käytä painttia niinkuin Rahkamuija :D

    Ja mulla ei oo pyöräilykypärää, joten ihan tulisi tarpeeseenkin tuollainen lahkakortti, voisin käyttää sen just tuohon pinkki-oranssiin. tai sitten ehkä johonkin turkoosiin...

    VastaaPoista
  7. Erittäin omaperäistä blogia pidät. Kiva kirjoitustyyli ja hyvää huumoria :-) Pyöräilyjutut kiinnostavat erityisesti, ja aionkin kahlata niitä nyt uudelleen läpi kun uutta pyörää olen hankkimassa. Ja kuka nyt voisi vastustaa ihania Leoa ja Leokoa :-)

    VastaaPoista
  8. Oon seurannut sun blogia jo muutaman vuoden ja moni voisikin ihmetellä, että miksi.. Meillä ei juurikaan ole yhteistä, mä oon kahden pienen lapsen kotiäiti, jonka kuntoilut rajoittuu lähinnä vaunulenkkeihin ja lasten kantamiseen ja ruokavaliokin koostuu kaikesta muusta paitsi rahkasta :D ja sen lisäksi oon henkeen ja vereen koiraihminen ja oon aina inhonnut ja pelännyt kissoja :D mutta silti sun blogi vaan iskee, sun tyyli kirjoittaa on niin mukaansatempaava ja hauska, sopivan ironinen :) 

    Lahjakortin käyttäisin ehdottomasti pyöräilykypärään, ihan hävettää myöntää etten edes omista sellaista! Ja koska lapsia tulee kuitenkin kesäisin kuskattua pyörän kyydissä, niin ei ole kovin hyvää esimerkkiä lapsille, että äiti polkee ilman kypärää! 

    Hyvää kevättä ja jatka samaan malliin, ehkä mäkin joku päivä vielä innostun oikeasti kuntoilemaan ja syömään rahkaa :D (kissoista en ala tykkään ikinä)

    VastaaPoista
  9. Ihan huikee blogi! Lukenut jo useamman vuoden sun hauskoja juttuja! Myös liveä stalkkaillut puskista fillaroides, kun sä oot ollu ajamassa!

    VastaaPoista
  10. Aika ajoin ilmestyvät Rahkis-sanomat on mun suosikki. PARAS LEHTI IKINÄ! Parempaa huumoria ja mielikuvitusta voi vain etsiä :)

    VastaaPoista
  11. Tykkään sun tyylistä.
    Toivepostaus olisi; miten opetella ajamaan pyörällä ilman käsiä aikuisena. Pyöräilen paljon ja olen superkateellinen kaikille, jotka osaa/uskaltaa ajaa ilman käsiä.

    VastaaPoista
  12. Siun blogi oli ihan ekojen joukossa, joita aloin aikanaan seurata. Että mitenkä tätä edes osais olla lukematta ja onneksi ei tarvii osatakaan! ;) <3

    VastaaPoista
  13. Pyöräilyjuttujen takia blogia luen, ja kissaihmisenä kissa-aiheiset jutut kiinnostavat myös :D sini/sinitiiainen@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Itseäni miellyttävät erityisesti voimanosto- ja kissa-aiheiset postaukset.

    Yksi kommentoija ilmoittaa ettei pidä kissoista ja toinen kertoo inhoavansa kissoja. Miten paha ihminen pitää olla sanoakseen moista? Itse olen tosin samaa mieltä suurimmasta osasta ihmisiä. Suhtautumiseni kaikenlaisiin eläimiin on kuitenkin aina vähintään neutraalia.

    Postaustoiveenani olisi boudoir-henkiset kuvat Rahkamuijasta.

    VastaaPoista
  15. Luen blogia siksi, että saan uutta intoa omaan elämään ja pyöräily on ajokortittomalla sydäntä lähellä :)
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Laiskana sama kommentti kuin edelliseen blogikirjoitukseen

    Tässä lupaus Juhannusta koskien; jos ajo ei radalla keskeydy minkään syyn tähden vaan 24tuntia on aikaa ajaa ja jos en loukkaannu ja pyörä pysyy kunnossa ilman rengasrikkojakin 24 tuntia silloin jos jään alle 100 kierroksen eli tuon vähän alle 300km niin pyörän saa laittaa prässin väliin ja minä kävelen kotiin.
    (Tarkoitus on edelleen pysyä siinä kolmikossa mukana kun on jokaisena kolmena vuonna ajanut aina vähintään 100kierrosta)

    VastaaPoista
  17. Aloitin Rahkamuijan lukemisen kun olin tutustunut nykyiseen avomieheeni (tulevaan aviomiheeni), joka on innnokas pyöräilijä. Hän esitteli Rahkamuijan minulle näyttääkseen että on maastopyöräileviä naisia ja että pyörällä voi ajaa ihan vain omaksi iloksi ilman mitään kilpailullisia ajatuksia. Ja osittain varmaan juuri Rahkamuijan avustuksella minut tuohon ihastuttavaan harrastukseen houkuteltiin. Tämä on ensimmäinen blogi jota aloin aktiivisesti seurata ja on nykyään ainut blogi jonka uusia postauksia odotan vesi kielellä. Omia henk.koht suosikkeja on Rahkis-sanomat, kissapostaukset ja tietty ne pyöräily postaukset. Ja mitä enemmän kuvia, sen parempi.

    Kiitos Rahkis päivien pelastuksista!!

    VastaaPoista
  18. Oi, muistelisin lukija-suhteeni alkaneen niihin aikoihin kun asuitte vielä Hervannassa ja olit Tiimarissa töissä (vai muistanko ihan väärin). Aloittelin itse silloin salipirkkoilua joten sali- ja ruokajutut iski kympillä. Huumori oli jo silloin se kantava voima, minkä vuoksi palasin uudelleen ja uudelleen. Nykyään tilaan feedin joten kommentointia tulee tehtyä todella harvoin, mutta jos voittaisin, lahjoittaisin lahjakortin hyvälle ystävälleni joka on kääntänyt uuden sivun elämässään ja puheli viimeksi tavatessamme että haluaisi hankkia polkupyörän. Saattaisimpa haastaa hänet ratareiteen ;)

    VastaaPoista
  19. Luen sun blogia, kun tykkään sun vähän hulluttelevasta tyylistä! Musta on myös hauskaa, kun oot täältä Tampereelta. Parhaiten on jääny mieleen se postauksissa, kun kerroit, että teidän Youtube-video oli yhden yön aikana saanut hurjat katsojamäärät. Mikä hulabaloo siitä alkokaan! Vähän kyllä harmittaa, kun et ehdi enää kirjotella niin usein. ;)

    Lahjakortilla veisin fillarin kunnon huoltoon! Se on talven jäljiltä aika kärsinyt.

    VastaaPoista
  20. Hei, löysin blogisi muutama päivä sitten etsiessäni vahvistusta oikeantyyppisen fillarin valintaan. Mainion piristävä ja energinen blogi! Karin

    VastaaPoista
  21. Luen blogia, koska tämä on abouttirallaa paras blogi, jonka tiedän ja olen myös saanut kihlatun koukuttumaan :D Postaustoiveena olisi jonkinnäköinen ruokapäiväkirja, niitä on kiva lukea, en kyllä tiedä miksi!

    Pauliina.kaario@gmail.com

    VastaaPoista
  22. En muista enää mistä löysin tän blogin (en edes syö rahkaa!) mutta lukijana olen ollut jo muutaman vuoden. Kissat, voimanosto, pyöräily ja kivat trikoot ovat lähellä myös omaa sydäntäni ja siksi olen jäänyt seuraamaan! Etenkin pyöräilyn suhteen olen aika aloittelija ja täältä olen saanut tietoa pyöräilyjuttuihin liittyen :)

    VastaaPoista
  23. Erotut positiivisesti pinnallisesta fitnessblogien massasta, olette hauska pariskunta ja molemmat vaikutatte aidosti nauttivan elämästä sellaisena kuin se on vailla katkeruutta, negatiivisuutta ja toisten mollaamista. Tykkään ihan täysillä!! Kati

    VastaaPoista
  24. Viihdyttävää luettavaa ja iloista elämää. Eläinjutut on aina bonusta. Tähän ei tylsisty, eikä tarinat junnaa paikallaan. Tykkään!

    VastaaPoista
  25. Ihminen päätyi tänne kissajuttujen kautta, Somakissin linkeistä tarkemmin.
    Kissajutut siis kiinnostavat, mutta kyllä kaikki muukin uppoaa: ruokavertailut ja urheilujutut. Blogia on lo lukea, koska se on hyvinkirjoitettu, huumoria unohtamatta. Mahtavaa, ettei blogissa ole juurikaan negatiivisuutta, vaan lähes kaikesta löydetään positiiviset puolet. Viimeaikaisista jutuista ovat jääneet mieleen messujuttu, jossa
    oli kaikenmaailman enkeliterapiaa ja muuta hippihoitoa; käynti kasvohoidossa ja Pomo piilossa -juttu. Näille varmaan nauroin eniten.

    - kollin ihminen

    VastaaPoista
  26. Mulle erityisen hyödyllisiä ovat olleet kaikki pyöräilyjutut ja erityisesti tämä teksti: http://rahkamuija.blogspot.ie/2015/04/maantiepyoran-osto-opas-aloittelijoille.html. Muutenkin pidän sun kirjoitustyylistä ja siitä, että osaat kirjoittaa yhdyssanat yhteen. :D

    VastaaPoista
  27. Lehdestä luin teidän jutun ja siitä se sitten lähti...

    VastaaPoista
  28. Koska syön myös itse rahkaa lähes päivittäin, olkoon rahka kanssasi!

    T: Sepi sepottaja@hotmail.com

    VastaaPoista
  29. Hauska kirjoitustyyli ja viihdyttävät jutut ovat blogisi parhaita puolia.
    -tiia
    tiiakaroliina91@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Varmaankin pyöräilyjuttujen takia olen alunperin tänne eksynyt. Kissaihmisenä eniten kiinnostaa nykyään niiden kuulumiset ja kuvat!
    -R

    VastaaPoista
  31. Mun on vähän kuin velvollisuus lukea, jotta osaan tuurata sua töissä ;) Nimimerkillä: Rahkamuijan korvike

    VastaaPoista
  32. Luen blogiasi saadakseni vinkkejä omaan treenaamiseen =). Mukaan mahtavaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  33. En muista mistä blogisi ensimmäistä kertaa löysin, siitä on monta monta vuotta aikaa.
    Alussa luin juttuja suu auki että onko tämä muija tosissaan (luen kyllä joskus vieläkin suu auki..). Ei tosiaan mikään pinnallinen fitness-blogi (niitäkin on ollut muutama seurannassa mutta kaikki jääneet pois), tämä on nykyisin ainoa blogi mitä tulee vilkuiltua.

    Jäänyt jotenkin koukkuun tähän. Hienoa sanailua ja normaalin elämisen kuvailua. Åren pyöräilyjutut kolahti itseeni, sinne voisi joskus lähteä.

    Yhtään prässivideota en ole juutuubista katsonut. Ehkä sekin päivä vielä koittaa.
    t: 40+ heteromies

    VastaaPoista
  34. Päädyin lukemaan blogiasi alunperin kai juuri Treining laifstailin takia, ja sillä tiellä ollaan pysytty siitä lähtien. Tykkään eniten yleiskuulumisten kertomisista ja paintin käytöstä, kissoista on hauskaa lukea vaikka koiraihminen olenkin. 100€ lahjakortti voisi olla vähän vaikeaa hyödyntää täältä Riihimäeltä käsin mutta jos voittaisin lähtisin Ratareiteen juhannuksena! Ja kysyttäköön vielä sitä että vaikka teillä on tosi kiireiset aikataulut, pystyisittekö järjestämään taas jossain vaiheessa naisten painonnostokurssin? En uskalla kyykätä kovin isoja painoja kun en ole 100% varma tekniikasta...

    VastaaPoista