lauantai 25. helmikuuta 2017

Rahkis-Sanomien kohupaljastukset!

Hyvät juorujenhimoiset lukijat, taas on tullut aika uuden Rahkis-Sanomien numeron. Rahkis-Sanomat kertoo aina peittelemättömän totuuden ilman pelkoa sensuurista tai raivoavasta päätoimittajasta. Ota siis hyvä asento ja nautiskele kuukauden parhaista juoruista!

Aseen heiluivat maaseudulla, katso kuvat!
Viime viikonloppuna Ylöjärven perällä naapurit kokivat kauhunhetkiä, kun kommandopipoihin ja maastokuvioituihin vaatteisiin sonnustautuneet tuntemattomat henkilöt juoksivat metsässä aseiden kanssa. "Se on nyt varmasti ISIS hyökännyt tänne meidän kylälle" kommentoi nimittömänä pysyttelevä naapuri. Rahkis-Sanomien tietolähteen mukaan kyseessä oli kuitenkin airsoft-aiheisen minielokuvan kuvaukset, eikä ketään vahingoitettu kuvauksissa. Myös aseet olivat airsoft-peleihin tarkoitettuja peliaseita, jotka ampuvat vain muovikuulia.
Tässä Rahkaäijä esittelee tykkejään.
Rahkamuijan vaikuttava henkikaarti.
Huikea maailmankiertue - "Kaikki rakastivat meitä!"
Rahkis-Sanomien luotettavan lähteen mukaan Hydraulic Press Channelin Anni ja Lauri olivat tällä viikolla pitkällä maailmankiertueella. 
- Pitää paikkansa, kävimme Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Monet tulivat moikkaamaan ja juttelemaan meidän kanssa. 
Maailmankiertue järjestettiin Megatärskyt-rekrytointimessujen yhteydessä ja luultavasti erittäin monelta savolaiselta nuorelta jäi kesätyöpaikka saamatta, kun he ansioluetteloiden jakamisen sijaan ihmettelivät Pirkanmaan punaniskojen touhuja. 
Näillä kaikilla nuorilla on jo varmaan kesätyöt.
 Shokkiyllätys: Leo tuli kaapista!
Tällä viikolla Rahkamuijan keittiössä koettiin jännittäviä hetkiä, kun molemmat perheen kissat olivat kiivenneet astiakaappiin. Kissat tietävät, että se ei varsinaisesti ole sallittu hengailupaikka, mutta silti pojat kokeilevat aina onneaan. Tilanne kuitenkin päättyi onnellisesti, kun molemmat kissat pääsivät hyllyiltä alas yhdenkään lautasen tai lasin putoamatta. Pyysimme Leolta kommenttia aiheeseen ja kissan harvasanaiseen tyyliin sopiva vastaus kuuluikin "Kunhan nyt istuin, ei siinä sen ihmeempää." Monet elokuvatuotantoyhtiöt ovat kiinnostuneet tästä liikuttavasta ja humaanista tarinasta ja elokuva nimeltä "Leo Of Finland" saa ensi-iltansa syyskuussa 2019. Elokuvan ohjaaja Dome Karukoski etsii juuri näyttelijöitä rooleihin, esimerkiksi kahvinkeittimen ja keittiöjakkaran roolit ovat edelleen auki. 

Uskomaton tarina: Takaisin kuoleman rajoilta elämään!
Torstai-iltana Muuramen ja Jämsän välillä koettiin kauhun hetkiä liukkaan kelin vuoksi. Tien päällä ollut Anni soitti Rahkis-Sanomien toimitukseen ja kertoi, että ajokeli on erittäin liukas ja jatkuva kuolemanvaara on jatkuvasti läsnä. "Yhteen mäkeen oli juuttunut rekka ja juuri ja juuri pääsimme sen ohi oman painavan ajoyhdistelmämme kanssa". Rahkis-Sanomien tietojen mukaan alituinen kuolemanvaara kuitenkin väistyi lähellä Tamperetta ja vakavalta onnettomuudelta vältyttiin. Rahkis-Sanomien luotettavan lähteen mukaan kyseessä oli tavallinen suomalainen talvikeli.
Näkee jo kuvastakin, kuinka uskomattoman liukasta oli!
Rahkamuija kommentoi kohuttua mainosvideota!
Viime päivinä sosiaalista mediaa on ihastuttanut suomalaisen YouTube-kanavan video, jossa hydraulipuristimen alle laitetaan maailman kovinta ainetta eli adamantiumia. Video on kerännyt kahdessa vuorokaudessa kolme miljoonaa näyttökertaa ja sitä on kehuttu nerokkaimmaksi mainosvideoksi ikinä. Rahkis-Sanomien luotettavan lähteen mukaan tämän blogin ylläpitäjä eli Rahkamuija tietäisi jotakin videoprosessista. Soitimmekin Rahkamuijalle ja kysyimme, mistä tässä kaikessa on kyse. 
- En voi valitettavasti kommentoida. Pyrimme kuitenkin tekemään aina parempia videoita ja mielestäni tämä oli erittäin hyvä. Mielestäni tuo käsi oli myös aika miehekäs ja brutaalin seksikäs.
Valitettavasti emme saaneet Rahkamuijalta muita kommentteja, vaikka kuinka lahjoimme, uhkailimme ja kiristimme. Videon kuitenkin voit katsoa alta ja muodostaa itse mielipiteesi, mistä tässä kaikessa on kyse.

Tässä oli Rahkis-Sanomien tämänkertainen dramaattinen ja vauhdikas numero. Muistathan, että oman juoruvihjeesi antamalla voit tienata 77 euroa! Kaikki uutisvinkit ja kommentit tästä numerosta voit kirjoittaa alas kommenttiboksiin. Mehukasta viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Missä voi jättää kestotilauksen tästä megajulkaisusta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli sinne yksi kappale sadan vuoden kestotilauksia, hinta on vain 6899 €! Lasku seuraa perässä!

   Poista
 2. Hei, Jämsä mainittiin jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, johtuisko siitä että Jämsä on ihan paras paikka!

   Poista