keskiviikko 7. syyskuuta 2016

RAHKIS-SANOMAT KERTOO TOTUUDEN!

Hyvää iltaa ja tervetuloa Rahkis-Sanomien syyskuun numeron pariin. Rahkis-Sanomat ei ole ilmestynyt sitten helmikuun, koska keskusrikospoliisi luuli lehden olevan MV-lehden sisarjulkaisu ja sulki lehden tekijät vankilaan puoleksi vuodeksi. Nyt toimituskunta on kuitenkin päässyt pois kiven sisästä ja internet saa jälleen kuulla totuuden siitä, mitä oikeasti tapahtuu!

RAHKAMUIJAN MUMMU TILITTÄÄ: NAVETTA TÄYNNÄ IRTORAAJOJA!
Rahkis-Sanomien luotettavan tietolähteen mukaan Rahkaperheen shoppailut ovat jälleen kerran karannneet pahasti käsistä. Tällä kertaa ei kuitenkaan ilmeisesti ostettu yhtään polkupyörää, vaan peräkärryllinen mallinukkeja. Rahkis-Sanomien salaisen tietolähteen mukaan nuket on nyt piilotettuna Rahkamuijan mummun navettaan. "Siellä niitä lojuu, jalkoja ja käsiä ja torsoja" kommentoi nimettömänä pysyttelevä mummu tätä hirvittävää kätköä. "Anttilan konkurssimyynnistä ne nuoret ostivat nämä nuket" jatkaa järkyttynyt mummu. Rahkis-Sanomien haastatteleman maalaispoliisin mukaan tapauksesta ei ole syytä aloittaa rikostutkintaa, sillä mallinukkejen säilyttäminen navetassa ei ole rangaistavaa Suomen rikoslaissa. 
Rahkis-Sanomien tietojen mukaan mallinuket ovat työskennelleet aiemmin Lahden Anttilan vaate-esittelijöinä, mutta nyt heillä kaikilla on uusi työpaikka HPC Entertainmentin stuntmiehinä.

YOUTUBE-MILJARDÖÖRIEN KOTONA TORAKOITA!?
Rahkis-Sanomien vihjepuhelimeen tuli 77 euron arvoinen vinkki, että Hydraulic press channel -tekijöiden kotoa on löydetty torakoita. Soitimme Rahkaäijälle kysyäksemme pitääkö kuohuttava väite paikkansa.
Rahkis-Sanomien toimittaja (RST): Rahkis-Sanomista terve, teillä on kuulemma torakoita?
Rahkaäijä(RÄ): No terve. Ei ole torakoita, pari turkiskuoriaista oli.
RST: No melkein. Aiotteko mahdollisesti muuttaa pois tai polttaa talon?
RÄ: Emme aio, kuoriaiset sai kyytiä kunnon siivouksella ja myrkytyksellä
RST: Aha, Miten kommentoit väitettä, jonka mukaan olette Youtube-miljardöörejä?
RÄ: Ei valitettavasti pidä paikkansa. Hyvää päivänjatkoa. Tuut tuut tuut....
Tuholaiasiantuntija Teppo Orakan mukaan turkiskuoriaiset ovat melko yleinen riesa vanhoissa taloissa. "Turkiskuoriaiset syövät vaatteisiin reikiä, mutta ovat muuten melko harmittomia" asiantuntija T. Orakka kommentoi. "Kannattaa pitää huoli vaatekaapin tai vaatehuoneen siisteydestä ja säilyttää tekstiilejä laatikoissa, niin kuoriaisilla ei ole mitään syötävää" Teppo Orakka vinkkaa. 
Siivousoperaation jälkeen vaatehuoneet näyttivät erittäin siisteiltä.

YÖLLINEN JAHTI "PELKÄSIN HENKENI EDESTÄ"
Koska median tehtävä on päästää ääneen myös pienet ja heikot, julkaisimme harvinaisen haastattelun, jossa tarinansa kertoo Rahkaväen kissojen kiusaama päästäinen. 
"Olin yhtenä iltana ihan rauhassa hengailemassa apiloiden seassa, kun selkääni iski hampaansa hirvittävä peto. Piipitin armoa, mutta peto vain murisi matalasti ja lähti kuljettamaan minua hampaissaan jonnekin. Rukoilin jyrsijöiden jumalalta apua, mutta pyyntöni tulkittiin ilmeisesti väärin, koska kohta petoja oli pian kaksi" päästäinen kertaa kauhujen illan tapahtumia. Tarina saa vielä hurjempia sävyjä, kun pedot veivät avuttoman päästäisen sisälle taloon. "Ne paiskoivat minua pitkin lattioita ja päästivät hetkeksi karkuun ja kävivät taas kiinni. Tätä piinaa kesti useita minuutteja ja pääni oli luultavasti jo irronnut, kunnes paikalle saapui ihminen joka sai huitaistua minut sanomalehdellä pahvilaatikkoon" päästäinen kertoo ääni väristen.
Päästäinen ei halua tulla omilla kasvoillaan julkisuuteen, vaan pysyttelee mielummin tuntemattomana.
 Lopulta päästäinen lensi tunkiolle, eikä muista loppuillasta mitään. "Vaadin jotain oikeuksia päästäisille, hallitus leikkaa aina vanhuksilta, lapsilta ja päästäisiltä. Juha Sipilä voisi koittaa olla päivän ajan päästäinen ja miettiä sen jälkeen ovatko säästökohteet oikeat!" päästäinen puhisee. Rahkis-Sanomat järjestää hyväntekeväisyysgaalan, jossa kerätään rahaa kissojen kiusaamille päästäisille. Voit osallistua keräykseen lahjoittamalla rahaa Rahkis-Sanomien tilille FI69 6969 696969.
Rahkis-Sanomien tietojen mukaan väkivaltainen päällekarkaus tapahtui tässä häkissä ja aggressiiviset pahoinpitelijät näkyvät kuvassa.

RAHKAMUIJAN SILIKONI-IMPLANTIT, KATSO KUVAT!!
Toimituksen vihjepuhelin kävi jälleen kuumana, koska Rahkamuijan huhutaan ottaneen silikonirinnat. Huhut perustuvat Instagram Stories -kuvaan, jossa Rahkamuijan etumus näytti selvästi kasvaneen. Seuraavasta kuvasta kuitenkin paljastui, että kyseessä oli vain irtoimplantit, jotka olivat Beyond the Press -kanavan videota varten. Saimme kuitenkin käsiimme kuvan, jossa Rahkamuija esittelee auliisti feikkisilikonejaan. Kuvat ovat K18-materiaalia, joten suljethan silmäsi tämän kuvan ajaksi, jos olet alle 18-vuotias. 
Rahkamuija esittelee tässä uusia, mutta väliaikaisia silikonirintojaan.

Rahkis-Sanomat sai luotettavan vihjeen, että nämä implantit eivät kestäneet prässin käsittelyä.

VIISI VUOTTA YHDESSÄ -USKOMATON ON-OFF -SUHDE!!
Kylillä huhutaan, että Rahkamuija ja kuntosaliharrastus olisivat olleet yhdessä jo viisi vuotta. "Totta se on, 3.9.2011 päätin, että nyt aloitan salitreenit säännöllisesti" onnellisen kuuloinen Rahkamuija hehkuttaa vuosipäivän kynnyksellä. Viisi yhteistä vuotta on sisältänyt niin ylä- että alamäkiä sekä epäonnistumisia että uusi ennätyksiä. "Välillä vihaan salitreenejä, mutta useimmiten niistä tulee hyvä ja energinen fiilis" Rahkamuija kertoilee. Rahkis-Sanomien luotettavat tietolähteet kertovat, että kesällä Rahkamuijalla ja kuntosalilla saattoi olla viikonkin ero, mutta nyt kyyhkyläiset ovat jälleen säännöllisesti yhdessä. "Yleensä vietämme kolme iltaa viikossa yhdessä" Rahkamuija kihertää ja silittelee tangon karheaa pintaa. "Meitä ei mikään erota, olemme loppuelämän yhdessä". Rahkis-Sanomat ei tavoittanut kuntosaliharrastusta kommentoimaan vuosipäiväuutista. 
"Tämä on pysyvää rakkautta" Rahkamuija hehkuttaa kultansa kanssa puuhaillessa.
Tässä oli syyskuun Rahkis-Sanomat täynnä totuutta ja painavaa sanaa. Kannattaa pistää Rahkis-Sanomat tilaukseen, niin et missaa internetin luotettavinta aikakausilehteä jatkossakaan! Hyvää loppuviikkoa.

8 kommenttia:

 1. Loistavaa taas jälleen :) YÖLLINEN JAHTI "PELKÄSIN HENKENI EDESTÄ"- juttu toi parhaat naurut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päästäisen piina oli kieltämättä henkeä salpaava tarina elämästä ja kuolemasta. :D

   Poista
 2. heehee:D Mä oon syöny duriania sekä vegemitea. Ja onhan ne KAMMOTTAVIA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää arvasin, että olet ihan varmasti maistanut ainakin duriania. :D

   Poista
 3. Löysinhän mä vihdoin ton silikoni-videon kunhan tajusin tavata että se olikin BTP-kanavalla eikä HPC:llä :) Mikään ei nykyään ole niin rauhoittavaa kuin katsoa kun kamaa muussataan :D

  Voi päästäisparkaa, eksyi vähän väärille kulmille. Meillä koira on päässyt myös pikkujyrsijöiden makuun, mutta lenkittäjän harmiksi piski saa ne harvoin tapettua ja tämä ikävä velvollisuus jää taluttajan vastuulle, hrr... :[

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis implanttien tarina on sellainen, että saatiin ne eräiden häiden bestmanilta, joka pyysi, että voitais tehdä onnitteluvideo hääparille, joka on silikoni-implanttitehtaassa töissä. Tehtiin sitten niin, että kuvattiin vain eri alku ja loppu heidän videoon ja muuten se oli aika sama kuin tuo BTP:lla oleva video. Tuon HPC:lle laitettavan kaman kanssa saa olla myös tarkkana, koska ihmiset suuttuu tosi ihme asioista, niin varmaan tuosta tissin murskaamisesta siellä olisi noussut joka kakkamyrsky. :D

   Hyi, sepä kiva, että saa päästää päiviltään viattomia päästäisiä ja muita pikkumenijöitä. Huh!

   Poista
  2. Mää en kestä että joku on töissä silikoni-implanttitehtaassa töissä xD Tajuan kyllä ettei kaikki silikonit mene vain bimbojen käyttöön, mutta tuo ammattinimike kuulostaa vaan niin paljon eksoottisemmalle kuin omani (siivooja/palveluohjaaja) :)

   Ai vitsi, täytyy alkaakin lukemaan kommentteja tarkemmin noissa videoissa vaikka poppareiden kera! Mielensäpahoittaminen on näköjään ihan maailmanlaajuinen ongelma ilmeisesti? Ihme touhua, kun miettii mitä kaikkea oikeasti ihmisiä loukkaavaa sinne prässiin voisi pistää (hengellinen kirjallisuus, kansallisliput ym)..

   Poista
  3. Musta on tavallaan romanttista, että se pari on kummatkin töissä siä. 😀

   Joo siis kuule, me saatiin viime kuussa sähköposteja ja fb-viestejä että ollaan fucking murders, koska laitettiin prässin alle kasveja. Voin sanoo, että saa olla aika hereillä kun tekee videoita tonne jenkkimarkkinoille. Siellä se kaksinaismoralismi ja mielenpahottaminen todella osataan. Mää en ite enää lue noita HPC:n kommentteja, kun suurimmassa osassa ei oo mitääb pointtia. Mutta BtP:n kommentit on hyviä, siellä ihmiset fanittamisen lisäks antaa kaikkia vinkkejä videoaiheisiin ja välillä saa nauraa vedet silmissä. :D

   Poista