tiistai 13. syyskuuta 2016

Kuka kopioi ja ketä?! Rahkamuija vs. Ken Block

Tämä olisi melkein Rahkis-Sanomien erikoisnumeron paikka, sillä juuri äsken selvisi erittäin kuohuttava kopiointikohu. Tänään julkaistiin ralliautoilija Ken Blockin uusin video Youtubessa ja Rahkaäijä ei koskaan jätä yhtäkään miehen ajovideoista katsomatta. Mutta tällä kertaa Ken Block jäi kiinni verekseltään. Uuden videon huippukohta oli pöllitty suoraan Rahkamuijan blogista!!!
Kyllä! Julkaisin elokuussa kuvia Åren matkalta ja tämän huippusuositun postauksen (luettu  413 kertaa) on ilmeisesti silmäillyt läpi myös Blockin poika, joka on epätoivoisesti yrittänyt keksiä jotain hauskaa koukkua Gymkhana nine -videolleen. Taitaa olla ideat jo vähän lopussa yhdeksännen videon kohdalla, kun pitää muilta pölliä. Peli on niin selvä kuin olla ja voi.
Rahkamuijan postauksen jännittävimmässä kohdassa Rahkamuija lähes murskaantuu Segwayllaan ruotsalaisen veturin alle. Blockin videossa ukkeli kaahaa holtittomasti junaradan yli ja ehtii juuri viime hetkellä pois veturin alta. Täsmälleen sama kohtaus!
Jos videota katsoo tarkemmin, se on oikeastaan kopioitu meidän elämästä muutenkin, koska ajolinjat on ihan samat kuin Rahkaäijällä Prismaan mennessä juuri ennen sulkemisaikaa, kun on pakko saada Pepsi Maxia.Video on alla, jos joku haluaa tarkistaa väitteideni paikkansapitävyydet. En tiedä kannattaako tuollaiselle säälittävälle kopiojalle antaa yhtään katselua, niin ala-arvoista matkimista.
Nyt Rahkamuija alkaa koota lakimiesrivejään, sillä tämä ei jää tähän. Uskoisin, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun matkija-Block varastaa muiden ideat, joten jos Ken Block on matkinut myös sinua, ilmoittauduthan kommenttiboksissa, koska haistan tässä joukkokanteen mahdollisuuden! Ukkeli on perustanut DC-kenkämerkin, joten näkisin, että tässä on helposti mahdollisuus 50 miljoonan dollarin korvauksiin. Ja sitä paitsi, tämä juttu on niin ilmiselvä, että oikeuden tuomari varmasti julistaa Ken Blockin matkijaksi ja syylliseksi heti videon katsottuaan!

Nyt toivotan kaikille muille paitsi Ken Blockille hyvää yötä tai huomenta. Käräjillä nähdään, Kentsu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti