sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Scorchio!

Viime päivinä on ollut kunnon skortsio koko ajan. En yhtään tiedä, mitä scorchio oikeesti tarkoittaa, mutta kelit on kun tässä videossa konsanaan. Joka paikassa on skortsioo!
Viime päivät tai oikeastaan viimeinen reilu viikko on ollut vaan yhtä aurinkoa ja kivoja hetkiä. Tässä vähän kuvia niistä.
Oltiin vappuna Peurungassa isolla porukalla ja vappuaaton illallinen pisti parastaan. 
Oli tosi kiva keli ja ihanat auringonlaskut, mutta parhaat skortsiot oli vasta edessäpäin!
Yhtenä kuumana päivänä Rahkaäijä matkusti junalla ekaa kertaa 13 vuoteen ja oli myös kuulemma viimeinen kerta seuraavaan 70 vuoteen, kun Pendolino hyytyi heti kättelyssä. 
Takaisin ei tarvinut tulla junalla, koska paluumatka hoitui tukka hulmuten meidän kesäauton kyydissä. 
Paluumatkalla käytiin myös tervehtimässä Annaa ja Terhiä. Olen lukenut Annan blogia melkein alusta asti ja se olikin yksi niistä blogeista, joka inspiroi mua perustaan Rahkamuijan. Anna on myös ensimmäisiä, joka on kommentoinut mun blogiin silloin melkein neljä vuotta sitten!  
Anna ja Terhi ovat pistäneet pystyyn PureFactoryn, joka tekee tilauksesta terveellisiä herkkuja ja järjestää luentoja ja workshoppeja. Napattiin siis matkaan useampi laatikko raakasuklaata äitienpäivälahjaksi ja hyvin upposi. Kuten kuului meidän iskän lahjomaton tuomio "On muuten pirun hyvää!"
Kotimatkalla poikettiin myös Asiakkalassa Pulkkilanharjulla, joka on yksi upeimpia paikkoja Suomessa. Parhaimmillaan harju ja sitä ympäröivät järvi on kesäiltana, kun aurinko paistaa matalalta ja on aivan tyyntä.
Tämänkin kesätyylin tarjoavat Lidl ja Kuljun kartano, niin tyylikästä! 
Salillakin on tullut viihdyttyä melko tiiviisti, mutta kamera jää yleensä silloin kotiin. Paitsi yks päivä, kun piti ottaa kuvia HPC-paidasta. Kuuden yön päästä on muuten voimanostokisat. En ole ihan vielä tainnut sisäistää asiaa. Ei ressaa!
Eilen ajeltiin Muroleen kanavalle jätskille. Kanava oli vielä kiinni, laiva olisi pitänyt kantaa kanavan yli. 
Ja sitten avattiin paljukausi. Käytiin ainakin viis kertaa järvessäkin. Näsijärvi 9 astetta, palju 41 astetta. 
Saunan takana oli vielä tilaa. Meinaan sinivuokoille! Mä pidän noista pinkeistä vuokoista, kun ne uskaltaa olla erilasia noiden kaikkien sinivuokkojen joukossa. 
Kunnon kesäilta ei ole mitään ilman mölkkyä! 
Meidän äitillä on pari sammakkoa kesäterassilla. Tulis aika pitkä video, jos noi kaikki laittaisi prässiin vuorotellen. (No se oli vaan vitsi, äiti!)
Tänään vietiin Rahkaäijän mammaa maisemakävelylle Kaukajärven ja Hikivuoren maisemiin ja tämä vihreys suorastaan häikäisi. 
Kohta alkaa kuitenkin perinteiset kesäkelit eli vettä sataa ja on kuus astetta lämmintä, niin nyt pitää nauttia. Jotenkin tuosta vesisateesta tuli mieleen, että tänään on viimeinen päivä ilmoittautua Ratareisi-pyöräilytapahtumaan edulliseen 40 euron hintaan! Tänä vuonna Alastarossa on kuulemma kuiva ja kuuma juhannus, näin kuiskasi yksi noista äitin sammakoista. Ai että, odotan jo Ratareittä ja sitä maagista juhannuksen pyöräilytunnelmaa!
Me lähdetään vielä nauttimaan skortsiosta ja heitetään pieni iltapyöräily. Palaamme ensi kerralla asiaan, silloin varmasti mielessä pyörii vain ja ainoastaan voimanosto. Skortsio jatkukoon!

4 kommenttia:

 1. Ihan huippua, että saatiin olla osana teidän kivoja päiviä! :) Ja oon kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että jotkut treffit pitäis järjestää ja vähän paremmalla ajalla <3 Ihan kuin ois jäänyt juttua vielä varastoonkin ;)

  Skortsio tosiaan jatkukoon, jospa tää oiskin ihan loputon kesä nyt! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pitää nähdä uudelleen! Oli kyllä kiva kun saatiin poiketa ja vihdoin tavattiin. :) :)

   Joo ei haittaisi yhtään, jos olisi tällaset kelit seuraavat puoli vuotta. 8D

   Poista
 2. Mitkä noi ihanat kirjavat treenipökät on, tai siis mistä? :) siis tossa kuvassa, missä istut salilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on OIOI Brazililta tilattu http://oioibrazil.fi/, mutta siä ei näyttänyt enää olevan just näitä. :(

   Poista