torstai 26. toukokuuta 2016

Haaste on heitetty!

Ensi viikolla on jo kesäkuu eli kesä! Ja sitten onkin kohta jo syksy ja taas joulu. Eipäs mennä nyt asioiden edelle! Ennen kun tonttu-ukot alkaa taas hypellä, on juhannus ja Ratareisi 2016 -pyöräilytapahtuma. Hauskojen sattumusten kautta Rahkaäijä tapasi muutama viikko sitten eräässä tapahtumassa MaiLife-blogin Maijan, joka ei olekaan mikään ihan tavallinen Maija Meikäläinen! Tämä Maija on meinaan pikkusen hullu, meinaan yllytyshullu!
Hän se on! Maija! Nainen, joka tekee mitä käsketään! Varast... eikun siis lainasin kuvan täältä
Tämä Hullu-Maija (keksin tämän lisänimen äsken itse, hehheh) on tehnyt mitä erikoisempia tempauksia, rakentanut muun muassa pitkospuita Lapissa, ajanut Sampo Kaulasen yllyttämänä kylmiltään 350 kilometriä pyörällä Lapista Norjaan ja hypännyt mäkihypyn. Ja kaikki nämä älyttömyydet vain sen takia, että Maija on saanut haasteen tehdä nämä asiat ja koska hän on yllytyshullu, on haasteet otettu myös vastaan. 
Rahkaväen elämä on yhtä suurta hulluutta ja haastetta koko ajan, joten oli aivan ilmiselvää, että meiltä varmasti liikenee Maijalle haaste jos toinenkin. Päätettiin aloittaa ihan leppoisasti siitä hulluimmasta, eli Ratareisi-pyöräilystä! Tässä haaste videolla (kaikki mun ulkomaiset Youtube-tilaajat katsoo tän varmaan vaan siksi, että siellä on prässi taustalla, vaikka muuten eivät ymmärrä mitään videosta)
Kuulin vähän juttua, että Maijalle ei edes ole polkupyörää, niin uskoisin haasteen menneen juuri oikeaan osoitteeseen! Onko muijalla kanttia ottaa haaste vastaan ja viettää juhannus polkupyörän selässä? Jos saadaan Maija jäämään meidän haastenalkkiin, seuraavaksi voidaankin ruveta pohtimaan kierrosmäärää. Onko naisesta sadan kierroksen (n. 272 km) Ratareideksi? Tai ainakin 50 kierroksen Ratapohkeeksi (n.135 km)? Onhan siinä peräti 24 tuntia aikaa polkea, niin luulisi ehtivän vaikka mitä! 
Jäämme jännityksellä odottamaan, mitä meidän haasteeseen vastataan!
Ratareiden nettisivut
Ratareisi Facebookissa 
Mulla on tänään vapaapäivä ja kuten ilme kertoo, nyt riennän vapaapäivälaitumille! Ääääää!

5 kommenttia:

 1. Mitä leksoille kuuluu? Viimeisimmistä postauksista kun on kissakuvat unohtuneet kokonaan.
  Olet tietty tietoinen, että teistä (hydr. press channelista) oli juttua lauantain (?) hesarissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoille kuuluu hyvää! Voisin kohta tehdä kissapostauksen, vaikka seuraavaksi.
   Joo, se oli ihan kiva juttu. Ja kuva oli näyttävä!

   Poista
 2. Anteeks Nina, poistin sun kommentin vahingossa! Mutta tosiaan joo, siä se Rahkaäijä on huomenna Arto Nybergissä. Tää tuli meille itellekin aika nopeella varotusajalla ja aika haipakkaa on taas ollut viikko, niin en ole pahemmin missään ehtinyt sitä mainostaa. :)

  VastaaPoista
 3. Lainatkaa joku Maijalle läskipyörä, jos haaste hyväksytään on 100 kierrosta maantiepyörällä kohtuu kelissä hyväkuntoiselle helppo juttu, lähes 100% varma onnistuminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sata kierrosta vuorokaudessa maantiepyörällä on vain tahdon asia. :D

   Poista