torstai 4. helmikuuta 2016

Lue Rahkis-Sanomat ja pysy ajan hermolla!

Hyvää iltaa kansalaiset! Olet juuri saapunut lukemaan Rahkis-Sanomien helmikuun numeroa, joka on täynnä uskomattomia paljastuksia ja hurjia käänteitä. Jos mietit, ettet muista lukeneesi tammikuun numeroa, niin muistisi ei petä, koska tammikuussa Rahkis-Sanomat ei ilmestynyt painoteknisistä syistä. Mutta tässä kuussa tärähtää sitäkin kovempaa!

Bloggaajan huima muodonmuutos, katso kuva!
Blogimaailmassa on totuttu näkemään toinen toistaan uskomattomampia muodonmuutoksia. Rahkis-Sanomat sai käsiinsä ennennäkemättömän kuvasarjan Rahkamuijan hiuksista. Vielä tänä aamuna päätä koristi väsynyt, haalistunut ja tyvikasvuinen lattimoppi. Vain muutaman tunnin kuluttua käytetty lattiamoppi oli muuttunut säkenöiväksi polkkatukaksi, joka sokaisi upeudellaan kaikki vastaantulijat. "Olen saanut tukkani takaisin" Rahkamuija hihkui onnellisena Rahkis-Sanomien toimittajille. Tällaiset uskomattomat muodonmuutokset motivoivat myös muita tekemään kovasti töitä muutoksen eteen eli varaamaan ajan kampaajalle!

TOSITARINA: "Söin sokeria ja se oli hyvää!"
Tamperelainen Muhka-Raija (nimi muutettu) otti tänään yhteyttä Rahkis-Sanomien toimitukseen kertoakseen koskettavan tarinansa. Hän oli ostanut Prismasta rasiallisen eli kaksi kappaletta Runebergin torttuja ja söi molemmat yksin. Näinä aikoina on erittäin kiellettyä tunnustaa syövänsä jotakin rasva- ja sokeripitoista, mutta Muhka-Raija (nimi muutettu) seisoo torttujensa takana. "Nautin tortuista erittäin paljon, karvasmantelia olisi kylläkin saanut olla enemmän!" Näin Runebergin päivän alla anonyymi haastatelvamme kannustaa kaikkia ostamaan Runebergin tortun ja syömään sellaisen, jos tekee mieli. Muhka-Raija antaa kuitenkin yhden vinkin torttua suunnitteleville "Kannattaa olla varovainen, ettei kaikkialla vaanivat ruokanatsit näe ostoksiasi, koska siitä voi seurata ankara luento verisuonten tukkeutumisesta ja raakakakkujen kiistattomasta paremmuudesta!"
Kuvan tortut liittyvät tapaukseen. 
Afrikkalainen maahanmuuttaja valloitti pihan!
Rahkis-Sanomien saamien tietojen mukaan messukyläläisen talon pihassa ja etenkin puissa on pyörinyt viime aikoina afrikkalainen maahanmuuttaja. "Siellä se sirkuttaa, eikä hetkenkään rauhaa tule, jatkuvasti on huutamassa" valittaa paikallinen asukas tuohtuneena. "Meillä on ihan tarpeeksi lintuja täällä Suomessakin p#skomassa pitkin pihoja, ei tänne tarvita enempää!" Rahkis-Sanomat otti yhteyttä BirdLifen Messukylän tiedottajaan Tuna Pulkkuun, joka huomautti, että lintujen kevätmuutto ei vielä ole alkanut. "Kyseessä on luultavasti keltasirkku, joka on tuttu näky pihojemme lintulaudoilla ympäri vuoden. Talveksi Etelä-Eurooppaan ja Pohjois-Afrikkaan lähteneet linnut palaavat vasta maalis-huhtikuussa." Tuohtunut lukijamme ei kuitenkaan selistystä niellyt, ja uhkasi koota pihan oravista Squarles of Odin -ryhmittymän, joka ajaa lintulaudalta pois kaikki linnut varmuuden vuoksi. Rahkis-Sanomat jää seuraamaan tilannetta.

Loppuvuoden sää
Odotettavissa loppuvuoteen asti: ensin lumet sulaa pois ja sitten sataa taas välillä lisää ja heinäkuussa ei ole kauheasti lunta, paitsi Vaasassa. Loppuvuodeksi lumisade lisääntyy, mutta lumi sulaa taas sopivasti jouluksi pois. Öisin on myös pimeää. Toisinaan myös päivällä.
Tässä vielä sääennuste juhannuspäivälle. Matalapaine ja räntäsade piinaa koko Suomea, paitsi Alastaron päällä on uskomaton korkeapaine ja lämpöasteita on läpi yön +22. Kannattaakin siis jo ilmottautua Ratareisi 2016 -tapahtumaan, jos ei halua grillata räntäsateessa juhannuksena.

EXTRA: SÖPÖ KISSAVIDEO
Koska söpöt kissavideot saa internerin aina polvilleen, päätti Rahkis-Sanomat laajentaa toimintaansa todelliseksi multimediaksi, joka tuottaa laaduttomia kissavideoita laadukkaan journalismin ohella. Pääosissa vauhdikkaat sirkuskissat Leo ja Leoko!

Tässä olikin kaikki tällä kertaa ja kiitämme kaikkia irtonumeron ostaneita! Mainiota helmikuuta, muista kosia karkauspäivänä!

14 kommenttia:

 1. Huikeaa luettavaa! Kiitos että sain lukea nämä sanomat. Ei haittaa vaikka yleltä vähennettäis rahotusta ym. kun voi kuitenkin seurata näin laadukasta journalismia rahkissanomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylen voisi vaikka lakkauttaa ja Rahkis-Sanomat ylentää Ylen paikalle valtakunnan viralliseksi mediaksi!

   Poista
 2. Raakakakku vaino tulee joka kotiin Postisen välissä - siellä mainosten välissä oli raakarunebergintortun resepti!! Sokerivesikuorrutteeseen ei tullut sokeria eikä vettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vainolta ei voi välttyä missään! Jos ei vettä voi käyttää, niin kannattaa laittaa vaikka vodkaa, niin välttyy veden epäterveellisiltä vaikutuksilta!

   Poista
 3. Ihana Leoko tossa videon lopussa, meidän koira on ihan samanlainen :D

  ja tää,
  Tuohtunut lukijamme ei kuitenkaan selistystä niellyt, ja uhkasi koota pihan oravista Squarles of Odin -ryhmittymän, joka ajaa lintulaudalta pois kaikki linnut varmuuden vuoksi. Rahkis-Sanomat jää seuraamaan tilannetta.
  Tää oli viikon paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leoko on aina tommonen iltahömppä, ihana mutta ärsyttävä kun puree nenää. :D

   Meitä kaikkia ihan jännittää miten tässä oravat vastaan keltasirkut -taistelussa käy!

   Poista
 4. Muhka-Raija :D :D :D DD:DDD:DDDD::DD

  VastaaPoista
 5. Sulle löytö, Trek fatbike vihreenä: :)
  https://www.facebook.com/103935429644734/photos/a.263682927003316.65544.103935429644734/1045708025467465/?type=3&theater

  VastaaPoista
 6. Kerrankin olis joku joka uskaltaa katsoa lattiakaivoon, mutta sitten näillä tyypeillä ei tietenkään ole peukaloita että niille vois lyödä harjan käteen että pesisivät sen :D

  Mä taisin rikkoa kans vähän tabuja töissä, jossa kahmaisin koulutuskakusta heti kunnon palasen ja olin ekana ponkasemassa sitä syömäänkin kun kehotus tuli (en kerenny ekaks mutta pääsin hopealle). Uskon että mun esimerkin innoittamana muutama muukin otti kakkua sen verran kuin tahtoi, eikä vaan sen verran kuin olisi sopivaa.
  Runebergin tortut on menneet tänä vuonna kyllä ihan ohi, mutta onneksi oli tuota täytekakkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, jos kerran on pakko sinne kaivoon kurkkia, niin voisivat sitten onkia sieltä samalla kaiken tukan pois. :D

   Turha sitä on kursailla kakun kanssa, jos kerran aikoo sitä syödä. Hauskimpia on ihmiset, jotka käy veitsellä leikkaamaan leivoksen puoliksi ja ensin ne ottaa sen toisen puolen ja kohta sitten toisen puolen. Eikö vois kerralla ottaa kokonaista? :D

   Poista
 7. Kissavideosta :-))
  Juhannuksena riittäisi joku +15 astetta radalle, varikolla ja radan reunustalla saisi sitten olla enemminkin lämpöä ja radalla tietysti koko rataa kiertävä myötätuulikin vielä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissavideo on kyllä ollut tosi kehuttu nyt, Leo ihan punastuu. :)

   Joo, korjataan sääennustetta sen verran että radalla on vähän viileämpi ja varikolla lämmin. Ja sitten yhdessä kohdassa varikon reunassa on sadepilvin, jonka alla voi käydä virkistäytymässä!

   Poista