keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Ensiapukissan seikkailut

Mitä kamalaa on tapahtunut?!? Rahkamuijan pää on paketissa!?
Öööh, kuolen varmaan ihan just!
Ei hätää, tilanne on lavastettu ja päässä on huipputyylikäs Rahkaäijän tekemä paineside. Villasukka varmasti tyrehdyttää vähän isommankin verenvuodon. :D Nyt olemme molemmat virallisesti ensiaputaitoisia, koska viimeiset kaksi päivää on kulunut Suomen punaisen ristin EA1-kurssilla. Nyt pitäisi ainakin teoriassa onnistua niin elvytys kuin painesiteiden teko. 
Letit vaan heiluu, kun yritin saada tämän kaverin pumpun toimimaan. Kaikki raajat siltä on kyllä jo lähtenyt. Liekö vähän riskialtis tyyppi?
Aiemmin olen soitellut lähinnä juopoille ambulansseja, mutta sen suurempaa ensiaputaitojen tarvetta ei ole koskaan tullut eteen. Mää en kuitenkaan halua olla se, joka jää sormi suussa funtsimaan tilanteen vakavuutta, jos jotain käy, vaan edes yritän toimia. Ensiaputaitojen opiskelun lisäksi harrastin taas vähän taiteilua ja tänään syntyi ihan uudenlaisia muistiinpanoja, kun aloin piirtämään Ensiapukissa Leokon seikkailuja. Ensiapukissa liitelee taikaviittansa avulla ympäri maata ja antaa ensiapua kaikille, jotka sitä tarvitsevat. Kuvat suurenee klikkaamalla!
Ensiapukissa tunnistaa aivoverenkierron häiriön oireet vaikka sadan kilometrin päästä!

Uskomattomalla hajuaistillaan se myös tietää, jos jonkun verensokeri putoaa vaarallisen alas!

Ensiapukissan vasenta korvaa alkaa aina kutittamaan, jos jossakin on tajuton henkilö.

Yksikään kurkussa jumissa oleva karkki ei ole liian tiukasti jumissa Ensiapukissalle!

Ensiapukissa on niin nokkela, että keksii ratkaisut ja välineet vaikka keskellä metsää!

Ensiapukissa on aina lähtövalmiina, mutta ihan siltä varalta, että sillä on liian kiire tulla juuri sinun luokse, kannattaa käydä SPR:n nettisivuilta tsekkaamassa tärkeimmät ensiapuohjeet!

Turvallista illanjatkoa!

6 kommenttia:

 1. Se on muuten hyvä osata perushommat ensiavun hoidossa! Sun uusi pyörä on nähty eilen keskustassa, isäntä oli sitä ihaillut lidlin parkissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää luulen kanssa, että ensiaputaidot ei ole pahaksi koskaan! Jee, siinä se oli Lidlin parkissa kaksi päivää, kahdella lukolla ettei kukaan vaa viä. :D

   Poista
 2. Voi mikä ensiapukissa! Ootko muuten ikinä harkinnut uraa sarjakuvapiirtäjänä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää kokeilen sitä sitten jos jää työttömäksi joskus. :D

   Poista
 3. Tuli hyvä mieli tätä postausta lukiessa. Olet luova ja humoristinen.

  VastaaPoista