tiistai 16. kesäkuuta 2015

Emakkokyykky

Tänään käytiin vähän Sappeessa taas pommittamassa alamäkeä ja siellä ei oikein ajo lähtenyt kulkemaan. Kotimatkalla tuli vähän sellainen olo, että illan salitreeniin pitää saada vähän jotain spesiaalia, että jää päivästä hyvä mieli. Jostain tuli puheeksi Sikakyykky, josta kohistiin talvella. Idea on siis se, että 20 kyykkysarjaa, ensimmäisen tehdään pelkällä tangolla ja sen jälkeen lisätään joka sarjaan kymmenen kiloa ja vähennetään yksi toisto. Ensimmäinen sarja on siis 20x20 kg ja viimeinen 1x210 kg. Hätsynpikaa automatkalla kehiteltiin Rahkamuijan Emakkokyykky, joka toimii samalla idealla kuin Sikakyykky, mutta on emakoidenkin tehtävissä. Tai no, ensin kyllä ajattelin, ettää taitaa jäädä multa tekemättä, mutta otin haasten kuitenkin vastaan! Paperilla reeni näytti tältä ja vaikuttaa kieltämättä aika lannistavalta. 120 toistoa ja 5200 kiloa. Voi vattu.
Emakkokyykky Rahkamuijan tapaan.
Vyö tiukalle ja menoksi.

Katso videolta, kuinka muijan kävi! (Johtuen Juutuubin tekijänoikeusjutskista, video ei välttis näy mopiilikamppeilla, koska siinon musiikkia, joka ei oo mun tekemää.)

Saa koittaa, kuulen mielelläni miten sujui. Tätähän voi myös varioida ja ottaa vaikka vain 2,5 kilon korotukset, jos kyykky-ykkönen on lähempänä 60, kuin sataa kiloa. Kyykkytanko odottaa jo ottajaansa!

13 kommenttia:

  1. Huippua! Kiitos videosta. Oli mukava päästä mukaan rypistykseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Videolla näkee hyvin kuinka ilme vakavoituu loppua kohden. :D

      Poista
  2. Hauska idea ja nättejä kyykkyjä, hyvin näyttää pysyvän kasassa! Olisi hauska kokeilla, mutta pitänee vaan suorittaa se mitä omassa lapussa lukee :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeei, kyllä joskus vähän voi irrotella ja tehdä muuta kun paperissa lukee. ;)

      Poista
  3. Täähän melkein haiskahtaa painonnostolta kun otatte meidän lahkon harjoituksia käyttöön, ens kerralla vaan etukyykkynä sama! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa mää kun luulin, että kyykky on voimanoston laji. ;)

      Poista
  4. Ajoon kulkua hakemaan tai muuten vaan ajelemaan varmasti mahtavassa seurassa, ootko tulossa tänne??! https://m.facebook.com/pages/Pussy-Camp/506009846206458
    Mää oon! :) t. Bea
    Ilmottautuminen on jo käynnissä: http://www.sappee.fi/fi/tapahtumat/tapahtumakalenteri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin oon tulossa! Mutta mää en nyt yhtään hiffaa mistä tonne ilmottaudutaan!?

      Poista
    2. Jee! Siistii! Tapahtumakalenterista pääsee ostamaan lipun ja sielä muutakin infoa esim. majoituksesta. Mä jo hädissäni menin melkeen ilmottautumaan ensimäiseen pyöräilytapahtumaan mikä siinä sivulla oli, mut tarvii siis skrollata hieman alaspäin. Vaikka kissatanssitkin olis varmaan ihan jees??

      Poista
  5. Hauska video. Ootte te kyllä veikeitä ihmisiä, kun keksitte aina kaikkee hauskaa. Mitä se naapurin setä sanoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hauskaa keksiä aina kaikkee hauskaa. :D Se oli itse asiassa appiukko, joka tuli selittää siihen jotain!

      Poista
  6. Ei paha ;-)

    Toisaalta samoilla painoilla en minä onnistuisi, en edes uskalla yrittää.

    Alkuvuodesta tuli kokeiltua ehkä vähän vastaavanlaista pidempää testiä joka voisi onnistua rahkamuijalta tai rahkaäijältä...

    Kas näin, otetaan jostain näkyville kello josta näkyy selvästi kuin minuutti vaihtuu, sitten tehdään 10 punnerrusta kun minuutti vaihtuu (helppoa eikö totta, levätään loppu minuutti)
    Kun minuutti viisari heilahtaa tai minuutti vaihtuu digikellossa tehdään taas kymmenen punnerrusta ja levätään loppuminuutti.

    Tätä jatketaan tunti eli 60 sarjaa, alku menee varmasti todella helpolla, mutta lopussa jo vähäsen vauhti hidastuu, ei kuitenkaan liian paha. eikä mahdoton.

    :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhheijaa, en ole mikään superinnokas punnertaja, mutta tätä voisi kyllä joskus kokeilla. Voisi seuraavana päivänä olla vähän rinta ja kädet jumissa. :D

      Poista