torstai 4. kesäkuuta 2015

Bloggaajan elämää

Koska kaikki tykkää henkilökohtaisista paljastuksista, niin tänään raotan salaisuuden painavaa plyysiverhoa ja kerron millaista on bloggaajan elämä.

Koskaan ei ole mitään uutta kerrottavaa kavereille. Tai edes mummille, joka edellisellä tapaamiskerralla sanoi "olenkin katsellut siitä kuvia blogistasi."
Kissat kyllä tietävät, että jos palvelija kaivaa kaapista naksuttimen ja herkkuja, se tietää valokuvaamista. Tai kynsien leikkaamista.

Kiva kommentti pelastaa päivän aivan takuuvarmasti!

Toisinaan sähköpostiin putoilee kaikkia "huippuhyviä" etuja vain juuri minulle, koska blogini on "huippukiinnostava ja inspiroiva". Sama tökötti on ensi viikolla kaikissa muissakin blogeissa. Jos yhteistyö liittyy jotenkin ruokaan ja syömiseen, sitten olen mukana!

En koskaan lakkaa yllättymästä, kuinka jäätävä pystyn olemaan, kun lukija tulee morjestamaan. Mutta silti se on aina huippukivaa! Ja työkaverit luulee, että oon joku julkkis.
Bloggaajan mies melkein toivoisi, että vaimo olisi valinnut harrastuksekseen vaikka kaktusten kasvattamisen, niin aina ei tarttis kuvata.
Tällaista se on. Täynnä glamouria ja hehkeitä hetkiä!

15 kommenttia:

 1. Onko joku oikeesti lähtenyt sun feisbuuk-tykkääjistä?!? :( Karmea tilanne, ei varmasti vähään aikaan treenit maistu ja maapähkinävoita voi kulua pari ylimääräistä purkkia sohvalla peiton alla maatessa ja miettiessä mitä on tehnyt väärin. Pidän peukkuja että kyseessä oli vain teoreettinen esimerkki!

  Ois kyllä siistä tulla joskus Ikeaan ja yllättää sut jostain kulman takaa, kjäh kjäh. Beware and be aware!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin on joskus käynyt ja silloin on vietetty pitkiä öitä valveilla ja tosiaan lapioitu sitä maapähkinävoita kitusiin purkkikaupalla. :/ Sormin.

   Sitten mää ottaisin vaan sellasen asiakaspalvelusnaaman ja sanoisin, että Hemnesin kenkähylly löytyy hyllystä 15 ja ottaisin seuraavan asiakkaan jonosta. :) :)

   Poista
 2. Sun blogi on kyl ihan huippujuttu, treenijutut ovat parhaita! Mä en noista pyöristä välitä, kun pyöräily ei meikäläiseltä enää luista, tappohommaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häh, pyöräilyhän on just parhautta! :D Ei vaan, kiitos paljon! Mutta oikeesti pyöräily on hyvää airoopista jos tarttee vaikka päästä painoluokkaa alemmas!

   Poista
 3. Tää oli hyvä! Ahaha Billy :) top seller?..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Billy on klassikko, joka löytyy tuhansista suomalaiskodeista! Ovilla tai ilman.

   Poista
 4. Hehee. Joo tämmöstä se on! Tai no, suurinpiirtein. Mää oon ehkä siitä kummallinen, että välillä koen kommentit rasitteeksi (vastaamisesta on niiiiin paljon vaivaa :D) ja mua ei kyllä haittaa, vaikka joku lopettaa blogin seuraamisen. Erakko-for-life!
  Eikä yksikään lukija oo vielä(kään) nykiny mua hihasta! Liekö edellisellä kohdalla jotain tekemistä asian kanssa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeinen kuva on ihan niiku me!

   Poista
  2. Mun mielestä vastaaminen on kivaa, mutta en halua tehdä sitä ikinä kiireessä ja sit vastausaika venyy ja se ei oo kivaa! Aika hurjaa, melkein toivon että joku tulisi sua moikkaan niin pääsisit kokeen sen fiiliksen. :D

   Aki, varmasti useimmat bloggaajien miehet jakaa kokemuksen kanssasi!

   Poista
 5. Nää paint kuvat on kyllä niiin hianoja kaikkien kukkaasetelma-ihanaauringonsädeotsahipiään-ylikorostuneenlannelordoosinpyllistys-kuvien joukossa. Arvostan! :) Onhan tässä muutenkin viihdearvo aivan eri sfääreissä!
  Terkuin Jenspa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, voisinkin joskus piirtää paintilla kuvia joissa on kukka-asetelmia ja pyllistyksiä! Öh, se olikin aika huono idea. Mutta viihdearvoa pitää olla, samaa mieltä!

   Poista
 6. Paras. Blogi. IKINÄ!!<3 Sä kerrot täällä ihanasti sun elämästä ja vaikka ois huonokin päivä, saatat kertoa silti jotain. Rakastan tätä blogia. Älä lopeta.<3

  VastaaPoista
 7. Noihin morjestaviin lukijoihin ei vain totu. Mut yllätettiin viimevuonna yhden viikon aikana kahdesti housut kintuissa. Kirjaimellisesti. Uimahallin pukkarissa eka pieni tuijotus ja sitten "Ootko sä se (tauko) Kauramoottori?" Kummallakaan kerralla kysyjä ei malttanut odottaa, että saisin vaatteet päälle. Voit vain kuvitella sen jäätymisen määrän siinä tilanteessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhah, toi on kieltämättä aika paha! Mua tultiin morjestaan kans Extreme Runin suihkussa mutta molemmat oli aika vähissä pukeissa niin se ei ollut kauheen kiusallista. :D

   Poista