sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Avajaisia!

Eilen aamulla Facebook muistutti mua peräti kahdesta eri tapahtumasta, johon aion osallistua päivän aikana. Ensimmäinen oli Sappee Bike parkin avajaiset, joita on nyt odotettu viimeiset pari kuukautta. Viime kesänä pääsin vähän kiinni alamäkiajoon ja Sappeessa tuli käytyä useammankin kerran. Tänä kesänä varmasti vielä useammin, koska löin paksuhkon nipun liikuntaseteleitä pöytään ja lunastin itselleni kausikortin. Ai että, nyt jokainen vapaapäivä on potentiaalinen Sappee-päivä!
Avain onneen!
Voisin perustaa semmosen Team Bilteman, koska hain sieltä nämä tyylikkäät ajolasit. Hanskat on kans sieltä!
Oltiin heti yhdeltätoista rinteessä, kun hissit alkoivat pyöriä. Aamupäivällä oli hyvinkin väljää, mutta puolenpäivän jälkeen hissiin sai jopa jonottaa! Hissimatkat jännittää vähän vieläkin, koska mulla on hyvin kivuliaat muistot Sappeen hissistä, mutta nyt sujuu jo ihan vanhan konkarin otteilla. Reitit oli osin vielä vähän pehmosia ajon puutteesta, mutta hiekka ainakin pöllys ihan Ameriikan malliin!
Huhheijaa, hengissä vieläkin!
En voi väittää, että olisin kuvassa, koska kypärän sisällä saattaa ihan yhtä hyvin olla stunt-näyttelijäni.
Rahkaäijä (tai sen stunt-näyttelijä) haltsaa hypyt!
Kaksi ja puoli tuntia jaksettiin jyystää mäkiä alas ja ylös, kunnes oli aika pakata pyörät autoon ja valmistautua siihen päivän toiseen tapahtumaan. Olisin toki toivonut, että toinen tapahtuma olisi ollut Ruotsin kuninkaalliset häät, joihin meidät olisi kutsuttu, mutta varavaihtoehtokaan ei ollut yhtään hullumpi. Nyt kun sali on kokonaan valmis, pidettiin pienet avajaispileet. Pienet ihan kirjaimellisesti, koska kesälauantait on aika kuumaa kamaa ja noin 80 prosenttia kutsutuista oli estynyt tulemaan eri syistä. Mutta ei se mitään, laatu korvasi määrän ja väki vähenee ja pidot paranee ja mitä näitä muita nyt on, eli erittäin mukavaa oli tälläkin porukalla!
Perustettiin salin eteen lounge-nurkkaus, jossa saattoi hieman elpyä sarjatauoilla ja nauttia limonaadia ja sipsiä. 
Oikean alakulman nuori vieras ei vielä reenaillut, mutta ehkä sitten 15 vuoden päästä!
Ensin vähän bodattiin, sitten grillattiin kaikkea palautusruokaa ja saunottiin oikein kunnolla, eli just hyvä meininki. Kuten eräs vieraista totesi, ettei ole koskaan ennen ole ennen ollut illanistujaisissa, joissa ensin reenataan ja sitten kukaan ei edes pakota juomaan alkoholia. Talossa talon tavalla! Ei pakoteta ketään ryyppään, mutta ehkä vähän kuitenkin kyykkään! Höhö.
Kattokaa nyt kuinka kivaa mullakin oli näissä juhlissa!
Virallinen Ratareisi-grilli todettiin taas kerran hyväksi ja varsin tilavaksi!
Mikä parasta, vieraista iso osa (2 kpl) oli sellaisia, joihin en koskaan olisi tutustunut ilman blogia ja näin sitä vaan grillataan ja saunotaan yhdessä ja valitetaan yhdessä elämää ja miesten tyhmyyttä. :D Just parasta!

Aivan huippukiva viikonloppu takana ja nyt on taas virtaa mennä pariksi päiväksi huhkimaan töihin ennen lomaa ja juhannuksen Ratareisi-koitosta! Jes!

2 kommenttia:

  1. Mäkin haluun kyykkäysillanviettoon, kuulostaa tosi hauskalta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos joku väittää, ettei kyykkääminen ole hauskaa. se on niin väärässä! :D

      Poista