torstai 18. joulukuuta 2014

Blogielämä vs. oikea elämä

Blogielämä: Huhhuh, kuinka hyvän treenin tein tiistaina! Paukuttelin etukyykyssä enkkasarjoja menemään ja kollarit ei melkein mahtuneet jalkaan treenin jälkeen, kun lihat oli niin turvoksissa. Voin kertoo, että ruokakin meinaan maistuu, kun tykittää kunnon reenejä kuolemaan asti. Saa meinaan syödä ihan riittävästi kunnon ruokaa, kun reenaa kovaa! Meillon kyllä niin hyvä reenopössis Rahkaäijän kans, kauhee tsemppi koko ajan päällä!
Meinasin pistää tämän kuvan Instagramiin reenin jälkeen, mutta ei pystynyt koska tanko on vinossa. Blogielämässä tanko on aina suorassa. 
Oikee elämä: Oli ihan tavallinen reeni, sarjatauot kylläkin taas vähän veny, kun vaan jauhoin sontaan muiden kanssa. Rahkaäijään meinas mennä hermo, kun se pölisi jotain turhaa just sillon kun olisin halunnut rauhassa tehdä. Olen kunnon nainen, välillä hermostun kun Rahkaäijä puhuu mulle liikaa salilla, mutta sekään ei käy, että se on ihan hiljaa. Ja mitä siihen kunnon ruokaan tulee, niin eilen söin lounaaksi suklaakonvehteja.

Blogielämä: Nyt just olen ihan rakastunut bataattiranskalaisiin, voisin syödä niitä vaikka joka päivä! Eikä kanakaan yhtään kyllästytä, kun syö kanan sisäfileitä, vitsi kuinka mehukkaita! Niistä tulee uunissa tosi hyviä. Ja kyytipojaksi tietenkin iso kasa kasviksia!
Nämä on blogiranskalaiset, koska tykkään siitä mausteesta nimeltä karsinogeeni, jota saa kun pitää uunin tarpeeksi kuumalla. 
Oikee elämä: Syön bataattia, koska ostettiin sitä just Lidlistä jotain neljä kiloa ja mielikuvitus ei riitä just nyt mihinkään muuhun, ja olen ihan täynnä makaronia ja riisiä. Lisäksi kanan sisäfileet on ostettu päiväysalesta puoleen hintaan. Ne on hyviä, mutta uunissa teen vahingossa niistä aina ihan rutikuivia. Vihannesten virkaa toimittaa tänään yks porkkana ja omena, jotka kuorin juustohöylällä kun kuorimaveitsi on hukassa.

Blogielämä: Ai että, rakastan meidän Leksa-jengiä! Leoko tuli eilen saunaan meidän kanssa ja oikein heittäytyi lauteille nauttimaan lämmöstä! Leo sen sijaan tulee aina ovelle vastaan, kun me tullaan kotiin, kunnon vahtikoira. Tuitui!
Blogielämässä kissat eivät koskaan tongi ruuantähteitä tiskialtaasta. 
Oikea elämä: Kappas, Leo onkin pissanut sänkyyn. Kaikki petivaatteet ja peitto pyykkikoneeseen! Onneks on sentään patjansuojus, niin petari säästyi. Kissakynsisakset on hukassa (varmaan samassa paikassa kun se kuorimaveitsekin) ja Leokon kynnet on leikkaamatta, joten joka kerta kun se hyppää olkapäälle, niska ja selkä saa kunnon kynsiakupunktion.

Blogielämä: Meillä oli tänä aamuna töissä puurojuhla ja siellä oli aivan ihanan herkkä ja jouluinen tunnelma. Ja kuinka ollakaan, juuri mun puurossa oli manteli ja sain palkinnoksi tonnin IKEA-lahjakortin. Nyt pääsen sisustamaan koko kodin valkoisen eri sävyillä, ihanaa!
Blogielämässä oliivitangot olisi täytetty hummuksella ja vihanneksilla, mä täytin margariinilla ja juustolla.
Oikea elämä: Matkalla puurojuhlaan tajusin, että jätin työavaimet kotiin ja suutuin siitä niin paljon, että päätin olla menemättä ollenkaan. Ajoin Hervantaan, ostin HerkkuDuosta kahden kilon mustikkasäkin ja Lidlistä oliivitankoja. Saako palkinnon, jos löysi oliivitangosta oliivin? Leivät oli muuten aivan törkeän suolaisia, oikein tunnen kuinka sepelvaltimotauti hiipii luokseni. En jaksanut lukea Aamulehden mielipideosastoa tai etusivun kulttuurijuttua, sen sijaan katsoin puolitoista jaksoa korkeakulttuuria eli Kimmoa Netflixistä.

Blogielämä: Olen tehnyt kunnon joulusiivouksen, eli pessyt seiniä myöten koko kodin ja vielä pannuhuoneenkin! Koko joulukuun olen laittanut yhden joulukoristeen esille joka päivä ja nyt koko koti onkin ihanan tunnelmallinen, oikein rakastan joulua! Kissatkin antavat kuusen olla ihan rauhassa ja leikkivät piirileikkejä sen ympärillä kauneimpien joululaulujen tahtiin.
Blogielämässä tämä olisi ostettu syksyn Lontoon reissulla Harrodsista, mutta oikeasti se on Hervannan Tiimarista. 
Oikea elämä: Joulusiivous (viikkosiivouksesta nyt puhumattakaan) on tekemättä ja joulumattojen sijaan lattialla on mattoa muistuttava kerros kissanhiekkaa. Meillä on tasan yksi joulukoriste ja se on Tiimarista ostettu soiva kuusi. Se on parin metrin korkeudessa hyllyn päällä, ettei Leoko pistä sitä uuteen vireeseen. Ja jos joku juo keltaista Jaffaa jouluna, niin sittenhän meillä on jouluverhotkin!

Blogielämä: Heippa kaikki ihanat rakkaat, pitäkää toisistanne huolta, pus och kram! Nyt lähden kuorimaan ihoani jauhetuista torakoista tehdyllä luomuvoilla, huomenna iho kiiltää!

Oikee elämä: Morjes, meen etsimään lisää oliiveja sepelvaltimotangosta! Rasvasin eilen naamani käsirasvalla ja kuorintavoiteet kuivuu kaapissa. 

18 kommenttia:

  1. Blogikommentti: Kyllä sun elämä on ihanaa ja täynnä kivoja pikku ylläreitä. Huippuhauskaa joulun odotusta. Oikea kommentti: Hauska juttu, höhötin ääneen. Silleen ei sivistyneesti. Jotenkin samaistun enempi tuohon oikeaan kuin blogielämään. Loppus jo nuo joululaulut soimasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogivastaus: Hihii, ihanaa kiitti! Lämmintä joulua sulle kans, Hannu-ystäväiseni!
      Oikea vastaus: Sivistymätön höhötys on parasta! Rohkenen myös arvata, että harvassa on ne, joiden elämä on jatkuvaa blogielämää. Kyllä ne viikon päästä jo loppuu!

      Poista
  2. Toi on muuten niin totta, et joskus toi oma mies ei vaan osaa puhua sillee sopivan paljon ja vähän :)

    Kissanpissaa sängyssä ei meillä vielä olla koettukaan (makkarinovi on kyllä syystä kiinni päivisin ja koputan nyt puuta varmuudeksi). Aikana jolloin kissa ei ollut vielä opettanut mua noukkimaan vaatteita ja muita tekstiilejä lattialta, siunasin mielessäni että onneksi koira sentään ei temppuile pissansa kanssa sisällä.

    Mut hei olishan toi täydellinen blogielämä aika tylsää eikä yhtään luonnetta kasvattavaa, kun manteleita ja lahjakortteja tulis joka tuutista. Kuka sitä paitsi haluaa kuunnella kissojen joululaulantaa (meillä tosin on lauluharjoitukset käynnissä läpi vuoden) ? Akupunktiokin tekee vaan hyvää kireille hartioille :D

    Mun pitää ehdottomasti etsiä Lidusta seuraavaksi sepelvaltimotankoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä siinä onkin, että ne ei vaan osaa lukea ajatuksia ja tietää, että koska on oikea hetki puhua. :D

      Feliway-haihdutin on kyllä ihmeellinen juttu, koska aina kun siitä loppuu neste, alkaa pissailu. Ja nyt löysin Ebaysta Feliway-täyttöjä varsin edukkaasti, täällä meillä päin taitaa ainakin olla katteet kohdallaan.

      Mutta jos edes yhden päivän viikossa kaikki olisi yhtä blogielämää, niin ei mua sillain haittais. :D Meidän kissakuoro vetää ton Sylvian joululaulun jo aika hyvin, mutta muissa biiseissä on vielä vähän treenattavaa. Leoko-akupunktiossa on vain se huono puoli, että yleensä sitä neulaa ei varmaan vedetä sillain ihon alla edestakaisin...

      Poista
  3. Hahaa, repesin torakka-luomuvoille :D Virkistävä postaus muutenkin kyllä, kun joka toinen blogi mitä luen on täynnä niitä "kuinka vältyt jouluähkyltä ja lisäkiloilta" -tekstejä (siis ruokaähkyhän on joulun kohokohta!?!):D Hyvää joulun aikaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt päästiin asiaan, siis mitä on nää "Välty joulukiloilta" -jutut!?! Oikeesti ihan naurettavaa! Kaikki viikonloput voi kyllä mättää, kun on herkkupäivä, mutta kun tulee jouluaatto, niin sillon on pakko laskee makroja. Hohhoh! Sitä samaa, viikon päästä kaikki on jo ohi!

      Poista
  4. He he, olipa mahtavaa taas :D ja toi on sinänsä tärkeäkin asia, että blogeista saa aina nimenomaan tollaisen kuvauksen, kun oikea elämä on jotain ihan muuta. Siksi oikeasta elämästä täytyy puhua sellaisena kuin se on. Ihanaa joulua kuitenkin koko rahkaväelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta ehkä se on osin blogien viehätys, että ne sellasta ihanaa pintaa ja voi paeta omaa arkea. Joskus se touhu menee kyllä ihan yli ja korvallaankin jo haistaa, että olikohan se elämä taas ihan näin ruususta. Sitä samaa, eniten toivon valkoista joulua!

      Poista
  5. Bataatista bataattimuussia! Keitä niinku perunat kuorittuna ja paloteltuna suolalla maustetussa vedessä n. vartti, sit vedet veks ja sekaan laiskan ihmisen mausteet eli jauheena chiliä ja valkosipulia ja kunnon köntsä voita ja survo muussiksi. Imo parasta sekotettuna tonnikalan kanssa, mutta tuskin kanankaan kanssa huono. Terv. Myös Lidlissä bataattiostoksilla käynyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt oli hyvä idea! Eikä varmaan mene yhtään sen kauempaa kun ranskalaisilla uunissa. Kokeilen! Ne on varmaan meidän lähi-Lidlissä vihdoin herännyt, koska ennen siellä oli aina joku kaks bataattia ja me ostettiin kaikki, nyt on useampi laatikko!

      Poista
  6. Ahahaaaa, aivan loistava! :D Vois melkeen molempiin päiviin kommentoida et hei mulla oli ihan samanlainen päivä, heh ;)

    VastaaPoista
  7. Blogielämä: Kissani on kuin pieni enkeli, ilmoittaa aina kun on tarve päästä ulos asioilleen.
    Oikea elämä: Kissa etsii kämpän ainoan kasvin, kiipeää sinne ja tekee tarpeensa (eikä muute pelkästään pissannut) ja levittää samalla multaa ympäri kämppää.
    On ne vaan niin ihania :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogivastaus: Voi että, kuinka ihanaa, kun sulla on noin kiltti kisu, tui tui!
      Oikea vastaus: Hajosin aika räkäiseen nauruun! Mitäs jos istuttaisit kissan hiekkalaatikkoon joskun kasvin, niin ehkä se sitten houkuttelis? :D

      Poista
  8. :-( Mutta kun mulla on nyt oikeasti ollut enkkasarjat etukyykyssä melkein joka päivä ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ei kuitenkaan suljeta pois sitä, että mun blogielämä onkin jonkun oikea elämä. :D

      Poista
  9. Mahtava teksti =) Onko tuo tuoli tiskikaapin edessä muuten sitä varten, että kissat ei mene tonkimaan roskista? SIlloin kun mulla vielä oli 2 kissaa, piti keittiöjakkara pitää aina roskiskaapin edessä, muuten dyykkarit oli hommissa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sitä varten! Leoko on ihan mahdoton roskiskaappiin murtautuja. Mulla on nyt ostettuna sellaset salvat, että niitä ei saa kuin yläkulmasta ihminen auki, vähän kuin lapsilukot. :D

      Poista