perjantai 6. maaliskuuta 2015

Perjantaimoro!

Iltaa! Tulin sanomaan moi, ettei blogin hartaimmat lukijat eli äiti ja anoppi erehdy luulemaan, että olen menettänyt henkeni, kun blogi ei päivity. Ihan kun olisin ollut tämän viikon jossain aikakapselissa, jossa aika kuluu älyttömän hitaasti, mutta samalla tosi nopeasti. En ole syönyt mitään hallusinaatiosieniä, siltä vaan tuntuu nyt!
Isoveikka valvoo pikkuveljen unta. 
Nyt tulee paljastus. Olen laiskotellut koko viikon. Kerran olen käynyt pienellä aamujumpalla salilla. Kevyt viikko, eikä nappaa yhtään! Sen lisäksi polvet on ollut tosi ärtyneet, niin kyykkääminen ei ole ollut ihan ykköspuuhaa. Viikon laiskottelu ei kuitenkaan kaada mun voimavenettä ja tiedän, että ensi viikolla motivaatio on taas kohdallaan. Niin käy aina, kun pari kertaa vuodessa sairastun akuuttiin reenilorvikatariin. Krooniseksi se ei ole muuttunut vielä koskaan!
Yritin keksiä tähän jonkun älyttömän nokkelan kuvatekstin, mutta nyt ei irtoa. Näytän vaan kieltä.
Ole tarkka, ota Pirkka. Ole ensi kerralla vähemmän pihi ja osta joku paremman makuinen hätävarapalkkari.
Pyörällä on kuitenkin tullut ajettua työmatkoja, eikä varmaan tarvi kauheesti miettiä, miksi ne polvet ärtyy, kun puskee tuolla rännässä ja vastatuulessa eteenpäin. Ainakin täällä Tampereella päin pyöräkelit kysyy nyt sisua, sitkeyttä ja goretex-kuteita. Nastarenkaat sentään jo hylkäsin! (Ajan kylläkin Rahkaäijän pyörällä, koska omasta on kumi puhki ja en jaksa vaihtaa sitä. Välillä tuntuu, että olen niin laiska, että hyvä jos jaksan ajatella mitään.:D) Toivotan kevään jo lämpimästi tervetulleeksi.
Eilen (vasemmalla) suunnittelin jo maantiepyöräkauden avausta, mutta tänään (oikealla) harkitsin taas moottorikelkan ostamista.
Rahkaäijällä oli eilen synttärit ja olin kerrankin oikein panostanut moniosaisella lahjalla, jonka osia satoi sankarille pitkin viikkoa. Uudet kollarit, puolentoista litran pullo Pepsi Maxia ja kaksi rasiaa miniluumutomaattimixejä. 28-vuotias synttärijuhlija oli erittäin otettu, erityisesti Pepsistä. Ja tämä tarina on tosi.
Leo se kävi vaihteeksi vähän suihkussa tässä iltana eräänä. Se tietää jo, että haluan kuivata sen suhikun jälkeen ja pinkoo karkuun pää viidentenä jalkana.
Huomenna lähtee Rahkakaravaani kohti Helsinkiä. Mennään muun muassa GoExpo-messuille ja sunnuntaina käydään tekemässä jättimäinen ostos, jonka kuljettamiseen tarvitaan sekä pakettiauton, että ison kuomuperäkärryn. Koska kunnon bloggaaja aina vähän hilloaa mehukkaita juttuja, en vielä paljastakaan mitä me roudataan Vantaalta Tampereelle. Arvauksia saa toki esittää!
En pystynyt melkein lähtemään töihin eilen, kun Leoko näytti niin surkealta, kun se jutteli mulle tuolta ikkunan takaa. 
Vielä sata ja kuus asiaa pitää tehdä ennen lähtöä Helsinkiin, eli nyt loppuu runoilut tältä päivältä! Tuu nykiin hihasta, jos näet meidät GoExpoilla huomenna. Se pyöräilyosasto on aika varma bongauspaikka!

8 kommenttia:

 1. Expoille en pääse mutta villi veikkaukseni on, että haette Vantaan Ikeasta uuden ison sohvan ;) tai ehkä se on huono veikkaus, te kun kulutatte paljon enemmän fillarin satulaa kuin sohvaa. Hmm. Se on kissojen kiipeilyteline! Tai pyöräteline! Tai kenties rahkateline ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kieltämättä kuluu sohva aika vähän, mutta johtuu myös siitä, että se sohva on aika epämukava. :D Myös jättimäinen kissojen kiipeilyteline olis mahtava! Tai rahkatelinekin kelpais, vaikka en ihan tiedä millanen se olis!

   Poista
 2. En meinannu tunnistaa suihkunraikasta Leoa. Katoin kuvaa ja odotin ilmoitusta jonkun uudesta kissasta :D
  Ja toi Leokon ilme! Niin syyllistävä katse että kyllä mullakin tekis heikkoa lähteä :)

  Mä oon kauheen laiska arvailemaan, kun ei ole kiva olla väärässä, mutta nyt veikkaan että peräkärry ja pakettiauto täyttyvät salitarvikkeista. Eli jos teille olisi tulossa kotisali? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkunraikas Leo noin hurjalla ilmeellä on kieltämättä vähän erikoinen näky. :D Ja Leokon kissanpentuilmeet on mulle melkein liikaa aina!

   Ei haittaa jos on laiska arvaan, jos arvaa tollain kerralla oikein. ;)

   Poista
 3. Mitään noin isoahan ei ihminen tarvitse, paitsi ehkä paljun. Voitinko? Mua on vähän vaivannu toi sama tauti, onkohan siihen jotain lääkettä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palju olis kyllä niin kova! Se seuraavaksi.
   Tauti lähtee vaan sillä, että pari kertaa pakottaa ittensä reenaan!

   Poista
 4. Muutama pyörä kuitenkin lisää ja sitten muita kuntoilulaitteita, nämä ovat helppoja arvauksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuntoilulaitteet osui kyllä aivan oikeaan!

   Poista