lauantai 15. helmikuuta 2014

Sinisilmiesi kauheus sekoittaa mun pään

Mulla on kolme varttia aikaa kirjoittaa postaus ja aion nyt käyttää ajan tehokkaasti! Miksi kolme varttia? No koska sen jälkeen koittaa nukkumaanmenoaika! Eilinen ystävänpäivä tuli ja meni ja olin niin nolo, etten yhtään korttia lähettänyt ja vaan yhden feisbuukki-tervehdyksenkin sain aikaan. Turhaa hapatusta, sanon minä! Paitsi, että sain Rahkaäijältä ystispäivän lahjaksi paketin vuohenjuustoa. Se ei ollut turhaa! Ei ehkä mene ystävänpäivän romanttisimmat lahjat ikinä -top3:een, mutta lahjaa ostaessa oli aidosti ajateltu saajaa. :))
Mulla on koko päivän soinut päässä Olavi Uusivirran uudehko kipale, josta otsikon lainit (vähän modattuna) on kotoisin ja mikä renkutus se soikaan salilla, kun sinne töiden jälkeen pääsin. No se sama! Samaa vanhaa toisti myös treeni, maastavetoa ja kyykkyä. Seuraavassa jalkatreenissä yllätän itseni ja teen ensin kyykkyä, ja vasta sitten maastavetoa.
Minkähän värisiä vielä pistäisin?
Erityisen juuri tästä reenistä teki sen, että pääsin testaamaan uutta supertankoa, josta on kohistu jo useamman päivän salilla! Musta kohutanko on tarkoitettu vain ja ainoastaan maastavetoon, koska raskailla raudoilla tanko antaa himpun verran periksi ja ensin siis nousee tanko ja sitten vasta painot, tämähän tietää lyhyempää nostomatkaa. Tangon taipumiseen tarvii tietenkin vähän enemmän painoja, kun millä mää veivaan, mutta kerrankin tanko lepäsi ihan vapaana, niin pääsin sitä testaamaan.
Tuliko asia selväksi?
Mun kuitenkin annettiin ymmärtää, että mun on ihan turha edes käyttää tätä tankoa, koska "vaikutus alkaa vasta päälle 250 kilossa." No hei hyvä kun kerroit, vedän silti. Ihan vaan koska voin! Miks musta tuntuu, että yhtäkään miestä ei olis valistettu samaan äänensävyyn mustan mörön superominaisuuksista, jotka eivät ilmaannu tämmösillä vauvojen painoilla?
Mustalla tangolla vedin vikassa sarjassa 6x107,5 kg ja se oli ihan hyvä suoritus päivän kunnolla! Kuntojumppa jatkui boksikyykyn merkeissä. Kyllä kyykky on vaan niin hirveetä ja ihanaa! Tänään meinasi vähän loppua keskikropasta ruuti ja sorruin kyykkäilemään vyön kanssa. Nyt varmaan mun keskikroppa säästyi massiiviselta leviämiseltä, kun kerrankin kiristin sen vyöllä kuosiin! Nih, just joo!
Kuin yksityissali, ei tartte tapella tangoista tai mistään muustakaan!
Kolmesta vartista on vielä 13 minuuttia jäljellä. Huhhuh, tässähän ehtis vaikka minkälaisen sotaromaanin kirjottaan! Sen kunniaksi voisin vielä kertoa, että reenin päätteeksi tein vähän pohkeita ja pohjetreeni on edelleen syvältä, se ei vuosien kuluessa taida muuttua paremmaksi. Treenin jälkeen  paistoin pari rahkalettua, mutta pistin niihän vähän nihkeästi steviaa, joten en lähtisi leuhkimaan makuelämyksellä. Mansikkahillo vähän paikkasi tilannetta!
Huomenaamulla on tarjolla vähän erilaista kuntojumppaa, kun mennään Team TEHO Sportin kanssa pulkkamäkeen! Ennen aikainen kevään saapuminen ja lumien sulaminen uhkasi pahasti meidän talvirientoja, peljättiin jo, että joudutaan laskemaan paljaalla nurmikolla. Käytiin kuitenkin äsken tsekkaamassa, että pulkkamäki onkin loistavassa kondiksessa ja ensi yön kevyt lumisade viimeistelee riemun. Hiphei!

Mutta nyt loppui aika, ja alkaa yön taika! Hyvää yötä tai huomenta sulle toivotan ja huomenna pohkeitani voivotan! 

Rahkalaskuri: 690

4 kommenttia:

 1. Mulla on sulle jopa KUNTOtohtorin hyväksymä ratkaisu pohjeongelmaan:

  http://www.iltalehti.fi/terveys/2013100817574329_kn.shtml

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt päästiin asiaan! Taidankin heti lähteä treenaaman pohkeita johonkin Tallinan klinikalle! Kunnon mötikät sitten kerralla! Mitataankohan nääkin implantit deseissä?

   Suositteleeköhan tää samainen tohtori myös pakarafyllinkiä niille, joiden perä ei levene salilla eikä ruokapöydässä ja hanskojenkin kasvattamiseen tällä kuntotohtorilla on varmasti hyviä vinkkejä. :D

   Poista
 2. Teillä on jo melkein nimikkojuusto, nimikkorahkaa odotellessa... ;)

  http://annamuntreenaa.fitfashion.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on haave, että jos joskus on tarpeeksi pihaa (=enemmän kun täällä kerrostaloasunnossa) otan vuohia, niin sitten voin pistää vuohijuustolan pystyyn ja lanseeraan myös vuohirahkan. :D

   Poista