keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Juoksuaika on alkanut!

Keksikästä keskiviikkoa! Tampereella on ainakin jo melkein kesäkelit ja paljaalla asfaltilla voisi heittää juoksulenkkiä, mutta mentiin silti eilen Team TEHO Sportin kanssa Pirkkahalliin juoksentelemaan. Bussikortilla sisäänpääsymaksu kirpaisi vain kahden euron edestä, ja kun kahdeksalta tultiin paikalle, juoksuaikaa olisi ollut peräti kolme tuntia ennen hallin kiinni menemistä. Me kuitenkin viihdyttiin paikalla vain tunnin verran, mutta käytettiin se sitäkin tehokkaammin. Kuvat on taas Jaanabalta, joka myös veti päivän reenin.
Anni hyvä, sitä bussikorttia ei leimata siihen.
Aleksis Niken klassikkoteos Seitsemän juoksijaa. Juoksijat sekavassa järjestyksessä Taro, Toni, Vesa, Juha, Anni, Lauri ja Juha.
Mä en ole juossut polvien kenkkuilun takia sitten syyskuun ja jännitti aika paljon, miten käy. Ei ne juuri paremmaksi ole tulleet, mutta mikään ei tunnu erityisesti tilannetta huonontavankaan, joten sama se on sitten juosta. Ja Extreme Runissa ajattelin kuitenkin juosta, tuli mitä hyvänsä, niin reeni on enemmän kun tarpeen!
Isona musta ehkä tulee aitajuoksija.
Ensin hölköteltiin kenttää ympäri neljä kierrosta ikään kuin lämmittellyksi ja lämminhän siinä tuli, mullakin oli varmuuden vuoksi pitkähihainen, kun luulin, että Pirkkahallissa on kylmä. Ei ollut!
Blogiosasto eli mä ja Jaana pidetään perään, äijät juoksee edellä.
Kun oltiin vähän päästy juoksemisen makuun, jatkettiin intervalli-tyyliin suorat täysiä juosten ja kaarteet reippaasti kävellen. Meidän jengissä on hulluja spinttereitä, ja tyypit juoksi vasemmalta ja oikealta ohi. Tai sitten vika oli mun olemattomassa vauhdissa! Muutaman kierroksen jälkeen alkoi jo vähän juoksu tuntumaan, en edes muistanut, että juoksemisestakin voi tulla jalat kipeäksi. Tänään kävelystaili oli lainattu Aku Ankalta, kun nivuset ja takareidet on aivan hellänä. Juomatauolla oli taas tarjolla TEHO Sportin heti valmista urheilujuomaa, tällä kertaa ompun makuista. Mä diggaan ompusta enemmän kun sitruunan makusesta. Mutta se on mun henk. koht. ongelma, en esimerkiksi keksi mitään pahempaa kun sitruunapurkka, yöööh!
Joisko nyt vai heti, siinä vasta kysymys!

Jaana jäi haaveileen jotain
Vetojen jälkeen juostiin taas rauhallisesti rataa ympäri, ja juoksijoita putoili hiljalleen porukasta pois, yhden polvet ei jaksanut enempää, toisen pohkeet kramppas ja joku pelkäs katabolian syövän reisilihakset. Ja joku tais haluta päästä kokeileen korkeushypyn tuloskuntoa.
Sinnehän jäi vaikka kuinka tilaa!
Parisuhde venyy tarpeen tullen!
Vesakin venyy!
Ja Juha, vaikka pohkeet ei ollut samaa mieltä.
Peukun paikka!
Taas blogiosastolla on joku kokous menossa!
Kaikki olivat hyvin tyytyväisiä treeniin ja seuraavatkin yhteistreenit pidetään samassa paikassa. Pirkkahallissa oli  tosi mukavaa juosta, alusta on just sopivan kova, ei tuule eikä sada, eikä kompastu juuriin tai kiviin. Lopuksi yritettiin saada meistä hauskaa yhteiskuvaa, mutta aina joku (Rahkaäijä) siellä rivissä härväsi jotain ylimääräistä
Näihin kuviin ja tunnelmiin päättyy raportti Team TEHO Sportin 16. yhteistreeneistä. Monta treeniä on myös vielä edessä ennen toukokuuta. Mutta mikä tärkeintä, mökki on nyt varattu meren rannalta Extreme Run -viikonlopuksi! First things first!

Rahkalaskuri: 706

3 kommenttia:

 1. oon varmaan tuolla jaanan blogissa jo seikkaillut ja asiaa udellut. eli mikä halli/sisäänkäynti ja tuo maksu tapahtuu bussikortilla? :D vai käteisellä. ainakin visa näyttäis kelpaavan. tosin nythän on jo melkein kesä ettei enää tarvi mennä liukkautta pakoon. mutta tällä tietoa on seuraavakin talvi mansessa et...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla siis pystyy maksamaan käteisellä ja kortilla, niillä maksetaan tohon pömpeliin, joka näkyy ekassa kuvassa ja maksu on 4 euroa. TKL:n bussikortilla maksettiin sisääntuloportissa olevaan kortinlukijaan (samanlainen mikä on bussissa) ja sillon maksu oli 2 euroa. Ne syrjii ulkopaikkakuntalaisia. :D Tuolla oli kyllä kiva juosta, suosittelen lämpimästi!

   Poista
  2. no hitto ekassa kappaleessahan se sitä jo selvittää :p oliko tuolla saunat tms?

   Poista