perjantai 8. heinäkuuta 2016

Aikuinen on terve, kun se leikkii

Me lähdettiin tänään seikkailemaan pyörillä vailla mitään selkeää suunnitelmaa. Cyclocrossit on äärimmäisen hyviä seikkailupyöriä, pienet maastotaipaleetkaan ei haittaa. Löydettiin meille ihan uusia maisemia ja reittejä Pyynikiltä Pyhäjärven rannasta. Hetken myös harkittiin, että käydään viuhahtamassa keskellä Pyynikin kesäteatterin näytöstä, olis tullut vähän säpinää Taivaan tuliin.
Tää heinäkuun kesäilta on vaan jotain niin kaunista ja lämmintä. Hanskat kädessä. 
Vaikka määkin olen asunut Tampereella jo yhdeksän (!?) vuotta, vieläkin löytyy uusia näkökulmia kaupunkiin. Silloin kun muutin tänne, tutkin paljon pyöräillen uusia kotikulmia. Tampereella riittää lääniä niin paljon, että ajamattomia polkuja ja ennennäkemättömiä maisemia riittää jatkossakin.
Meininki melko cyclocross. Välillä kannettiin pyöriä olkapäällä, kun oli vähän liian maastohenkistä polkua. 
Jalkasaari. Täällä kaikki teinit käy kuulemma kaljoittelemassa.
Pyöräilyssä on tärkeintä se, että on kivaa ja saa viettää aikaa ulkona ja tämmösillä päättömillä seikkailupyöräilyillä se todella toteutuu. Valitaan suunta ja lähdetään katsomaan mitä löytyy ja reitti selviää matkan aikana. Musta olis suorastaan omituinen ajatus ajaa pyörällä jonkun sykemittarin kanssa ja vetää jotain vauhtivetoja. On sekin varmaan ihan kivaa, mutta paljon mieluisampaa on vaan pyöritellä rauhakseen ja ihailla maisemia ja välillä haastaa pikkusen itseään, kun tulee joku tekninen kohta reitillä. Puolitoista tuntia pyörän päällä kuluu ihan itsestään. Hauskat ja rennot pyöräilyt on mun juttu!
Myös kevyt kapinointi on mun juttu.  Tarkalleen ei ollut just ton kyltin kohdalla, niin ei varmaan lasketa. 
Seikkalupyöräilyn lisäksi tänään todellinen yllätysviihdyttäjä on ollut minitrukki! Niin mikä? Tubettamisen paras puoli on kaikki erittäin erikoiset yhteistyöt, jonka takia meidän nurkkiin kerääntyy mitä ihmeellisintä tavaraa. Tänään Fedexin pojat oli kantanut sisään jättimäisen paketin Vat19-nettikaupasta, ja sisällä oli muun muassa 5 kilon nallekarkki ja vaikka kuinkaa montaa erilaista limaa. Parasta oli kuitenkin se trukki!
Kauko-ohjattava minitrukki, joka voi siirrellä minikokoisia kuormalavoja minikokoiseen trukkihyllyyn. 
 Eräs asia mikä mua ja Rahkaäijää kovasti yhdistää, on heittäytyminen leikkiin. Siis sellaista, että aikuinenkin voi ihan hyvin rakentaa legoilla tai ajaa ympäri olohuonetta minitrukilla. Joskus ollaan haaveiltu, että olisipa mahtavaa jos olkkarissa risteilisi valtava puinen junarata. Nämä kaikki videoiden muovailuvahajutut on samaa sarjaa, kyllä aikuinenkin voi tehdä muovailuvahaeläimiä, jos haluaa. Eikä siinä mun mielestä ole mitään outoa, ei tarvi yhtään pyöritellä silmiä siellä kotikatsomoissa.
Leo oli aivan huippukiinnostunut trukista. Välillä se antoi vähän tassua sille ja yritti kaataa koko vekottimen. 
Kuten tämä hassunhauska paketti, kaikki muukin kiva elämässä, liittyy tällä hetkellä meidän Youtube-kanaviin. Elämä on tällä hetkellä yhtä suurta Youtubea. Hydraulic press channel sitä ja tätä. Sen takia blogin päivittäminenkin jää vähän välillä. Aika on tosi kortilla ja olisi välillä kiva kirjoittaa muutakin kuin Youtube-asioita. Tää on Rahkamuija, ei mikään Hydraulic press -muija. Toki tämä blogi kertoo Rahkamuijan elämästä, joka on tällä hetkellä aika HPC-painotteista.
Mun ja Leon yhteinen leikkituokio. 
Odotan tällä hetkellä lomaa aika paljon, että sitten ei tarvitsisi käydä "oikeissa töissä" ja voisi tehdä vain näitä Youtube-töitä. Ja lomalla mennään Åren lomalle, mutta jotenkin ihmeen kaupalla sillekin reissulle on taas buukattu parikin eri yhteistyöjuttua. Mutta ne on kivoja projekteja, odotan innolla. Mutta se Åreskutan-tunturin alas pommittaminen fillarilla on se juttu, siihen lasken päiviä!
Mun pitää vähän harjotella vielä tätä trukilla ajamista, koska suunnitelmana on tehdä video, jossa otetaan mittaa siitä kumpi on parempi trukkikuski. 
Nyt meen vähän vielä sompaileen trukilla ja sitten saunaan. Huomenna on vähän kuvaustöitä pingispelaajien kanssa, mutta sunnuntaina on vaihde erittäin vapaalla, koska Ruisrock! Jos joku on siellä, saa tulla morjestaan. Nyt loppui tämä hölinä, heippa!

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen trukki, ajattelinkin että kuormalavat saattavat saada kovakouraista käsittelyä, en yhtään epäile trukkikuskin taitoa, mutta nelitassuiset katsovat sen verran kiinnostunee, että jossain vaiheessa varmasti kuormalavat saavat vauhtia ;-))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuormalavoja on hyvä heitellä pitkin lattioita, mutta ne on sen verran kovaa muovia, että ne kestää hyvin Leksojen käsittelyn. :D

      Poista