maanantai 27. lokakuuta 2014

Blogikuuluisuuden treeniohjelma ja kissavideo

Töissä käymisessä on ainoastaan yksi huono puoli ja se on se, että treenit suoraan työpäivän jälkeen on pääsääntöisesti aivan horroria. Vielä työpäivän päättyessä uhoan nostavani kaiken mitä salilta löytyy ja  mitä käy HH Gymille päästessä? Ihan totaalinen katkeaminen ja ainoa järkevältä tuntuva vaihtoehto on, että meen pimeään solariumhuoneeseen ja vedän kannen kiinni, kun ruumisarkussa konsanaan ja nukun sen aikaa, että kehtaa lähteä kotiin. "Joo olin tos salilla tunnin verran." Rahkaäijä on ilmottanut mulle, ettei aio enää osallistua näihin mun kiukuttelureeneihin, joten mulla on kaks vaihtoehtoa. Voin joko reenata johonkin muuhun aikaan tai kerätä itteni, jos työpäivän jälkeen olisi podailua tiedossa. Yleensä valitsen ensimmäisen, mutta eilen otin kovat douppinkit käyttöön ja nappasin Nekalan hämärässä illalla yhden kofeiinitabletin, että en nukahda kyykkytangon alle. Melkein jo odotin, että jostain kadun varteen pysäköidystä autosta nousee WADA:n gorillat ja evää multa ikuisesti pääsyn kaikille maailman kuntosaleille. Tai sitten mää voisin kietasta huiviin kupin kahvia, mutta kahvi ei nyt eikä tulevaisuudessa kuulu mun ruok... eikun siis juomaympyrään. Hyi!
Moni ei varmaan tiennyt, mutta Antiikin Kreikassa oli voimanoston ylijumalatar Deadliftimus.
Muutaman vuoden etsimisen jälkeen luulen löytäneeni Graalin maljan eli melkeinpä täydellisen saliohjelma just mulle. Runko tulee Mad cow -ohjelmasta, mutta koska sillä ei mave lähtenyt lentoon, maastavedon treenaan  5/3/1 -ohjelma mukaan. Lisäksi sovella vähän omiani sekaan. Nyt treeni näyttää suunnilleen seuraavalta:
päivä 1. Kyykky ja penkki 5x5 nousevilla sarjapainoilla, leuanveto ja sekalaisia apuliikkeitä.
päivä 2. Nopee penkki 6x3, vinopenkkiä ja muita yläkropan apuliikkeitä pidempinä sarjoina.
päivä 3. Maastaveto 5/3/1 -ohjelman mukaan, nopee kyykky 6x3 ja alakropan apuliikkeitä pidempinä sarjoina.
päivä 4. Kyykky ja penkki 5x5 nousevilla sarjapainoilla, leuanveto ja taas sekalaisia apuliikkeitä.

Ohjelma on siis ikään kuin villi sekoitus Mad Cow -ohjelmaa, 5/3/1 -ohjelmaa ja voimabodailua. Hämmentävää, mutta toimivaa! Pääpaino on siis ehdottomasti voimanostoliikkeissä ja nyt erityisesti kyykyssä ja penkissä, koska etenkin kyykky vähän laahaa maastavetoon nähden. Mave se vaan kulkee mukavasti aina vaan, vaikka viime aikoina en ihan hirveästi sitä ole edes tehnyt. Eilen nappasin vitosen 107,5 kilolla ja pysäytin vedot joka toiston jälkeen, ettei lattiapompusta saanut etua. Vielä kun tän sarjavoiman sais jalostettua myös ykkösrautaan!
Perjantaina saattoi lentää rahkat nenän kautta tietokoneen näytölle, kun repesin ihan totaalisesti, kun näin tän Iltasanomien nettiuutisen. Rahkamuijan kuvaa eivät kuitenkaan olleet pistäneet juttuun ja nyt varmaan muun muassa salilla ja töissä odotetaan, että meikä on siinä kalenterissa pukeutuneena pelkkään kissaan. 
Mää en ehdi päivittään blogia yhtään niin usein kun haluisin ja sen takia myös kissauutisten päivitysväli välillä vähän venyy. Onneksi on kuitenkin Minttu, joka älähtää kommenttiboksin kautta, jos edellisistä Leo-jengin kuulumisista on liian kauan. Nyt siis Leo(ko)-uutiset!
Tällä kertaa Leo(ko)-uutisten toimitusryhmä päätti kokeilla jotain vähän uutta ja sanan ja kuvan sijaan tällä kertaa on tarjolla video, jossa kissaherrasväen parhaat piirteet pääsee esille. Kaiken tämän riehumisen lisäksi Leksat myös nukkuvat varsin runsaasti, mutta kuka sellasta nyt jaksais katella?  Leoko muuten täytti eilen 5 kuukautta ja morjes mikä mötkö se on nykyään! Olkaa hyvät, Leo ja Leoko elävässä kuvassa!(Haluan myös korostaa, että vihaan keittiön lattialla olevaa lumiukkomattoa edelleen, mutta Rahkaäijä on järkkymätön, eikä suostu luopumaan siitä.) 

Rahkamuija ja katit toivottaa hauskaa viikkoa just sulle!

16 kommenttia:

  1. Muistan aikoinaan että olin yhtenä vappuaattona ollut kassan takana hela dagen ja fiiikset oli suoraan sanoen vihaiset kun ei ne tyypit osaa lähteä koskaan lähteä ajoissa hakemaan sitä kaliaa :) Kiukulla vedin kyllä sellasen reenin että oksat pois, mutta muuten kans muistan että töiden jälkeinen sali oli yleensä ihan kauheeta.

    Se olis kieltämättä ollut paikallaan laittaa myös sun kuva tuohon juttuun, mut ilmeisesti sä et kekkuloi siinä kuvassa pitsiyöpaidassa, eli ehkä tässä syy? :D

    Jos mä saisin syntyä uudestaan, niin mä haluaisin syntyä jommaksi kummaksi Rahkaväen kissoista. Noiden elämä näyttää olevan pelkkää biletystä ja syömistä. Vaikka suurin osa päivästä varmaan kuluukin nukkuen, mut onhan sekin kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on töissä aina sellanen kauhee vauhti ja säätö päällä ja siks luulen, että niin myös salilla, mutta energia ilmeisesti loppuu kesken. Onneks mun ei tarvii myydä kaljaa, siitä en tykkäis!
      Joo mun kuva oli ilmeisesti aivan liian kesy tohon juttuun, olis ne tietty voinut photosopata multa vaikka paidan pois. :D
      Sama, mää oon kans vähän kateellinen noiden elämästä, ruokakin vaan ilmestyy kuppiin ja aina jostain nurkasta löytyy lelu, jota voi vähän riepottaa. Mutta sillain oon ihan ilonen, etten ole kissa, koska sitten pitäis käydä hiekkalaatikolla. :D

      Poista
  2. Voi jeesus noita paskalehtiä! "Sensuelli kalenteri". Joo, ehkä burleskitähti on sensuelli, mutta ainakaan mainoksessa näytetty kansikuvassa ollut rollerderbyilijä(?) ei mun mielestä ainakaan ollut ensisijaisesti "sensuelli" vaan ennemminkin vaikka reipas. Ja kalenterin mainoksessa nimenomaan sanotaan, että periaate on, että hyväntekeväisyyttä tehdään riisumatta. Mutta tietysti iltapäivälehti kaivaa sen vähäpukeisimman kuvan ja julistaa kalenterin rohkeaksi. Mä ehkä kohta kuolen raivoon!

    Mutta hei, blogikuuluisuus! Mähän kysyin jo kesällä Alastarossa, että onko paikalla muita julkkiksia kuin sä ja Jaanaba. Eli onhan se nyt sanomattakin selvää, että sä olet Pirkanmaan suuria nimiä. :)

    Mutta nyt sä kyllä itse harrastat iltapäivälehtimäistä harhaanjohtavaa uutisointia: ihan kun mä älähtäisin aina, kun kissauutisista on kulunut kauan. Kerran vähän vihjaisin. :) Ihana tiskausapulainen teillä on! Meillä oltiin pentuna aika ihastuneita tiskikoneeseen, mutta nykyään edes se ei enää kiinnosta. Mutta nää kaverit ei tykkääkän vedestä. Mä olen myös aika vakuuttunut noista apinataidoista, mitä herrat seinällä esittelevät. Ja vähänkö paras seinä kissatalouteen! Mitään kiipeilypuita - kiipeilyseinä sen olla pitää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä siellä on nyt Iltiksen toimittaja taas pistänyt vähän omiaan. Menee ihan idea hommasta, kun pääpointti onkin yhtäkkiä joku vähäpukeisuus. Oikein ärsyttää välillä kuinka tyhminä ihmisiä pidetään ja kaikenlaisella roskalla kerätään klikkauksia. Ja tähän klikkauspeliin on lähtenyt jo ihan järkevätkin lehdet mukaan.
      Toi "blogikuuluisuus" menee ehkä samaan asioiden vääristelyn piikkiin kun kalenterin rohkeus. :D

      No vähän vaan väritin, se oli vaan niin hauskaa kun vihjasit siitä. :D
      Leo on aina paikalla kun tiskataan tai pyykinpesukone pyörii. Saa nähdä mitä käy kun joskus saadaan astianpesukone käyttöön. Sen elämästä tulee varmaan ihan tyhjää sen jälkeen!
      Tossa kiipeilyseinässä on vaan se huono puoli, että kynnet tarvii leikata extrahuolellisesti tai katit jää katonrajaan jumiin!

      Poista
  3. Oletko jo tätä kokeillut?! :D

    http://www.boredpanda.com/how-to-trap-a-cat-circle/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kokeiltiin, mutta ei toimi! Onks meidän kissat jotenkin sairaita, kun ne vaan yritti syödä sen teipin lattiasta? :D

      Poista
  4. Voijjeeee kissavideot on aina parhaita! Ihan huippu toi kiipeilyseinä ja tiskausapuri ja painikaverit ja ja ja! Meidän kissat saa paskahalvauksen aina kun vähänkin kuulee veden kohinaa tai lotinaa, joutuivat vissiin pentuna vähän liian usein pyllypesulle ja ovat sitten ihan traumatisoituneet :D Vessaan haluavat aina kaveriksi mutta sitten kun on käsienpesun aika niin tulee kaamee kiire ja hätä päästä pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissavideomateriaali on helppo saada, kun pistää vaan videon pyöriin kun noi toilailee. :D Leoko on varmaan ottanut Leosta mallia ja suhtautuu veteen hyvin avoimesti, ei halua kylläkään koskea veteen, mutta tykkää hengailla pesualtaan vieressä ja saunassa. Joo ihan perus, pakko päästä syliin kun itte istuu vessassa. :DD

      Poista
  5. Olen tullut siihen tulokseen että vitosen sarjat ei auta ykköseen juuri yhtään, tai ainakin todella vähän. Pitäis vain ottaa niitä ykkösiä lähellä maksimia viikoittain ja totuttaa kroppa siihen vanhaan ykkösmaksimiin niin uuskin tulee helpommin.

    Musta tuntuu että se mun superpyramidi, 5-4-3-2-1-2-3-4-5, toimii oikeasti ykköseenkin. Tää pitkä tauko mikä nyt tuli osui just 16 viikon ohjelman loppuvaiheeseen jossa ykkösenä on vanha maksimi joten pitää ottaa pari viikkoa takapakkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää oon saanut penkkiä tosi hyvin eteenpäin vitosilla, mutta huomaa kyllä hyvin sen, että niitä ykkösiä pitää vaan ottaa. Tänään oliskin just sopivasti penkkipäivä!

      Äkkiä ne raudat taas palautuu, kun malttaa vähän mennä taaksepäin ja lähtee uuteen nousuun!

      Poista
  6. http://nyt.fi/a1305891825534
    Aukeaakohan linkki, löytyi vahingossa hesarin sivuilta. Voisi testata Leokolla/Leolla.
    (poistin tuon edellisen saman viestin, tuli vahingossa väärään kohtaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leo-jengi ei mee yhtään tuohon huijaukseen, ei toimi meillä. :D

      Poista
  7. Voi miten meidän ocipoika rrrrakastaisi tuollaista painikaveria! Se raukka joutuu tyytymään pikkuiseen neitikissaan, joka vihaa kaikenlaisia painiyrityksiä.

    Jestas että bengali-Leksa on iso! Minkäs kokoisia abyista tulee, onko ne isoina yhtään saman kokoisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vähän antaa lainaan näitä painikavereita, veikkaan että palauttaisit hyvin nopeesti. :D Ocicatit on ihania! Mää tunnen yhden oci-vanhuksen, mutta se ei kauheesti enää riehu, vanhuus painaa.

      Bengali-Leksa painaa viis kiloa ja se on ruumiinrakenteeltaan aika sellanen lihaksikas ja jäntevä, niinku bengalit yleensä, niin se näyttää ehkä isommalta kun onkaan. Leokon vanhemmat ei oo mitään kauheita körmyjä kumpikaan, että voisin kuvitella, että siitä ei kyllä yhtä painavaa tule kun Leosta. Ellei se jatka sitkeesti Leonkin ruokien syömistä. :D

      Poista
  8. Ääääk! Kissavideo! Silmät selällään täällä kattelin toisia <3

    Meidän kissa hyppäsi nuorempana aina keittiönpöydältä selkään, kun tiskasin. Siinä katteli olan yli höristen mun tistaustaitojani. Manxit on kanssa tommosia vedestä kiinnostuneita otuksia. Samalla vesi kiehtoo valtavasti ja vähän pelottaa. Ja eniten pelottaa, jos mää menen kylpyyn. Siinä tuon pitää vieressä olla ja napata jalasta kynsin hampain kiinni kun koitan ammeeseen astua. Ja jos siellä ammeessa meinaa rentoutua niin sen voi unohtaa - tassusta tulee naamaan heti kun silmänsä siellä sulkee! Kissat vaan on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hitsi, nyt vasta tajusin, että Natunen on manx! Piti oikein kuva käydä blogista kattoon. :D Monet bengalit tulee tyyliin suihkun alle, mutta Leo ei ihan niin paljon pidä vedestä. Mutta kaikki tiskausjutun on kivoja ja samoin pyykinpesukoneen poistovesi.
      Mutta ehkä se pelkää, että hukut sinne ammeeseen? Ja jos suljet silmät, niin se varmaan kato aattelee, että nyt se kuoli tonne. :D
      Nyt kun mulla on kissat, niin mää vasta ymmärrän kuinka <3 ne onkaan!

      Poista