lauantai 1. huhtikuuta 2017

YouTube-massit palamaan!

Olen jo pitempään vihjaillut täällä blogissa, että jotain uutta ja tosi isoa on pian tulossa. Olen melkein meinannut revetä innosta, kun en ole voinut kertoa tätä asiaa juuri kenellekään.
Hiiohoi, Kapteeni Anni käskee täällä!
Blogin pitkäaikaisemmat lukijat tietää, että olen aivan hullu huvipuistofani, Disneyland, Six Flags ja kaikki kotimaan huvipuistot on kaikki kierretty ja fiilistelty. Monet saattaa myös tietää, että nykyään YouTubella voi tienata erittäin hyvin. Meidän yritys HPC Entertainment Oy myös listautui pörssiin ja siitä uutisoi muun muassa Kauppalehti tässä jutussaan. Osakeanti tuotti erittäin mukavasti pelimerkkejä ja nyt olikin aika sijoittaa rahat. Tämä alkuvuosi heitti eteen uskomattoman tilaisuuden, johon emme voineet olla tarttumatta, nimittäin yrityksemme osti Alahärmässä sijaitsevan Powerpark-huvipuiston!
Vielä on vähän jäistä puistossa, mutta kevät tulee kovaa vauhtia ja puisto aukeaa vappuna.
Olimme tällä viikolla kaksi päivää viimeistelemässä kauppoja Alahärmässä ja silmäilemässä puistoa uudistusten varalta. Sanoimme kaikille, että olemme kuvaamassa Pohjanmaalla uusia videoita, mutta kyllä pääfokus oli nyt aivan muualla. Uskomatonta, että kaikki vaan loksahti kohdalleen! Entiset omistajat halusivat keskittyä toisiin juttuihin ja heillä oli tahtotila löytää ostajat, joilla on rakkaus huvipuistoihin ja halu kehittää bisnestä.
Tän pastan ääressä laitettiin nimet papereihin!
Jotta pystymme johtamaan huvipuistoa, siirrymme tässä kevään aikana asumaan Alahärmään. Asunto on nyt etsinnässä, mutta uskoisin, että päästään muuttamaan romut huhtikuun aikana Pohojanmaalle. Prässi ja koko kuvauskalusto muutenkin lähtee tietenkin mukaan, kissoista nyt puhumattakaan. <3 Powerparkilla on teollisuushalli ihan puiston vieressä, niin prässi saa muuttaa sinne.
Huvipuiston varastohalli, kohta täällä kuvataan myös prässivideoita!
Mulla on paljon visioita puiston tulevaisuudesta, toki aiotaan jatkossakin pitää se Suomen suosituimpana huvipuistona, mutta aiomme panostaa yhä enemmän siihen, että Powerpark on koko perheen lomakeskus. Tällä hetkellä neuvottelemme sijoittajien kanssa mahdollisuudesta rakennuttaa huvipuiston viereen hyvinvointikeskus, josta löytyisi muun muassa kattava kuntosali, joogakeskus ja spa-osasto. Kun lapset menevät huvipuistoon, äiti voi suunnattaa vaikka joogaan ja kasvohoitoon. Tällaisen päivän jälkeen kaikki lähtevät huvikeskuksestamme hymyssä suin ja iloisin mielin. Haluaisin myös muuttaa puiston nimen AnniParkiksi, mutta harkitaan tätä vielä.
Olimme yötä Park Hotellissa ja näitä hotelleja on tarkoitus rakentaa lisää, haluaisin kissateemahotellin, johon voi tuoda omat mirrit reissuun mukaan ja aamupalalla on tietysti broilerinsydämiä tarjolla.
Oli aika hurja temppu tehdä näin suuri investointi 25-vuotiaana, mutta luotan täysin tähän projektiin. Powerpark on vahva ja kasvava brändi ja me ollaan saatu tässä viimeisen vuoden aikana varsin vankka kokemus bisneksen pyörittämisestä. Lisäksi tämä vahvistaa meidän YouTube-brändiä ja perustinkin jo uuden YouTube-kanavan, johon tulee joka viikko videoita huvipuistoelämästä, laitteista ja narunvetopalkintojen hankkisemisesta. Kanava löytyy tästä.
Pian laitteet pyörii, en malta odottaa!
Meidän tuleva Floridan matka on myös osa tätä suurempaa juonta, menemme nimittäin kiertämään Floridan huvipuistoja, koska sieltä löytyy maailman suurimmat vuoristoradat ja puistot. Mahdollisesti sieltä löytyy myös uusia laitteita Powerparkiin vielä täksi kesäksi. Itse asiassa meillä on menossa neuvottelut erään yhdysvaltalaisen laitevalmistajan kanssa jättimäisestä laitteesta, josta tulisi Suomen suurin huvipuistolaite. Se on lähes sata metriä korkea pyörityslaite, josta on myös huimat näkymät Pohjanmaan lakeuksille. Tätä laitetta lähtee sponsoroimaan Valio ja kone brändätään muistuttamaan rahkapurkkia ja huvilaitteen nimeksi tulee Pehmeä Rahkavatkuli!
Tästä ilmakuvasta näkyy, kuinka suuri tuo pyörityslaite tulee olemaan, paljon korkeampi kuin vuoristoradat!
Tässäpä oli nämä varsin huikeat uutiset, ihanaa kun sain vihdoin kertoa teille siitä! Uusia tuulia on nyt kovasti, toivottavasti nähdään meidän huvipuistossa ensi kesänä! <3 <3 <3 Kommentoi alle, jos aiot tulla ensi kesänä käymään AnniParkissa!

6 kommenttia:

 1. Hyvä juttu tässä kevään kynnyksellä näin 1.4��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin keväällä kannattaakin tiedottaa huvipuistoasioista, koska kohta on kesä. 😊😊

   Poista
 2. Huippu tuo kauppalehden artikkeli! :D jälleen kerran lukiessa kirjoituksiasi räkätin ääneen ja mietin, mistä ihmeestä sie näitä keksit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voinut vastustaa kiusausta, kun Rahkaäijä joskus teki tuon Kauppalehti-jutun musta. :D Oli vähän pitkä ajomatka Alahärmään, niin siinä ehti keksiä kaikenlaista...

   Poista
 3. AnniParkista tulee kesän ehdoton kohokohta, ja Pehmeä Rahkavatkuli on aivan pakko päästä testaamaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kannattaa lähteä jo jonottamaan, koska Rahkavatkuliin tulee olemaan valtavan pitkät jonot!

   Poista