sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Hullunkurinen viikko

Ikäväkseni mun on pakko paljastaa, että eilisessä postauksessa oli vähän aprillipäivän makuja, eikä mulla vieläkään ole omaa huvipuistoa. Mutta ehkä vielä joskus!
Vaikka nyt ei tullut huvipuistoa ostettua, riitti vauhtia kuin vuoristoradassa konsanaan koko viikon. Tässä muutamia hetkiä viime päiviltä.
Tällä viikolla tuli vietettyä tunti jo toinenkin autossa. Viime sunnuntaina kuvattiin Orimattilassa, maanantai-tiistai kului Kouvolassa ja keskiviikko-torstai Alahärmässä. Kotimaa tutuksi! Tässä alkuvuoden aikana me ollaan varmasti käyty useammalla paikkakunnalla Suomessa, kun minään vuonna koskaan ennen.
Kun me oltiin reissussa, naapurissa asuva Niina kävi ruokkimassa kissat. Sain tämän kuvan Whatsappilla ja nauroin molempien kissojen typerillä ilmeille.
Vihdoin perillä. Nimittäin Kouvolan Prisman vessassa. :D Pääkohde oli oikeasti eräs Kouvolan peruskouluista, jossa käytiin esiintymässä ja puhumassa oppilaille. Siellä oli myös ihana Anna! Oli tosi kiva päivä ja en kestä, kuinka innoissaan etenkin pienimmät koululaiset oli. Kun prässissä vähän poksahti jotain, pikkuiset nousivat seisomaan ja hurrasivat ja jokainen halusi myös itse kokeilla prässin käyttämistä.
Reissuiltapalaksi maistoin lakristi-Skyriä. Hyi! Maistui ihan kahvilta tai joltain muulta inhottavalta, mutta ei ainakaan lakulta.
Tiistaina illalla lähdettiin vielä pyöräilemään, kun päästiin kotiin reissusta. Ihana ilta! Kesältä odotan juuri näitä auringonlaskupyöräilyjä.
Keskiviikko-aamuna mentiin taas. Mukaan lähti pakettiautollinen kuvauskamaa.
Huvipuiston ostamisen sijaan kuvattiin videoita Finn-Powerin tehtaalla, joka kylläkin sijaitsi aivan PowerParkin vieressä. Possu-parka joutui puristimeen.
Puristinten lisäksi firma on joskus kehittänyt Finn-Power -merkkisen maastopyörän, mutta se ei ollut hitti.
Finn-Powerin vieraana me saatiin aivan kuninkaallinen kohtelu ja päästiin ajamaan kartingia ja käymään vielä kiinni olevassa PowerParkissa. Paransin muuten karting-aikaani aivan älyttömästi, jos olisin vielä puoli tuntia voinut ajaa, olisin varmasti ollut parempi kuin Rahkaäijä.
Sushin kautta kotiin. Testattiin muuten tällä viikolla Tampereen uusin sushi-buffettulokas eli Itsudemo. Liikaa kikkailua, banaani ja paprika pois mun sushista! Sakura Watami Kuninkaankadulla säilyy siis edelleen meidän vakkaripaikkana.
Ostokset viiden reissupäivän jälkeen. Ulkona syömisen mitta tuli taas hetkeksi täyteen. Rahkaa kiitos!
Me ollaan mukana Ylen dokumentissa, joka kertoo tubettajista. Tällä tietoa viimeiset kuvaukset oli perjantaina. Johan tätä on heinäkuusta asti filmattu!
Leo meni kuvaajan kassiin. Nostin sen pois sieltä, koska tuo asento muistuttaa epäillyttävästi kakkaamista. Aina pitää olla tunkemassa kaikkii laukkuihin tai laatikoihin.
Me ollaan koko kevään duunattu Hydraulic Press Channeliin pohjautuvaa mobiilipeliä ja julkaistiin siitä ensimmäinen tiiserikuva sopivasti eilen, niin kaikki saivat spekuloida, onko se totta vai ei. Tästä tulee valtavan hieno juttu ja hulluinta tässä on se, että koko pelin on tehnyt yksin kolmessa kuukaudessa nuori pelintekijä, joka vasta valmistuu koulusta. Uskomaton jäbä, hattu pois päästä!
Tänä aamuna käytiin katsomassa kolmen kyykyn verran voimanostokilpailuja Hervannassa. Siellä on menossa opiskelijoiden SM-kisat ja vietiin meidän mavetunkki kisoihin lainaan.
Ei jääty kuitenkaan enempää katselemaan, kun muut nostelee, vaan lähdettiin itsekin pumppailemaan rautaa. Polvi on edelleen kyykkykelvoton, mutta tuleepahan tehtyä muutakin salilla. Kuten roikuttua kyykkyhäkistä pää alaspäin. Tää avaa lantion seutua erittäin hyvin, usko tai älä!
Onneksi tätä vauhdikasta viikkoa seuraa yksi vähän rauhallisempi ja pysytäänkin pääasiassa ihan Tampereella. Mutta enää pari viikkoa ja sitten on lähtö Floridaan. Iik, apua ja jes! Nyt on niin paljon menossa ja tulossa kaikkea, että ihan hengästyttää, vaikka nyt on vähän niin kuin vapaapäivä. Mutta on niin hauskoja juttuja tulossa, että ei yhtään haittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti