perjantai 4. elokuuta 2017

Seikkailumuijan kauppareissu

Tiedättekö niitä nykyajan ihmisiä, joille ei mikään riitä ja kaikkien kauppojen pitäisi olla auki 24/7, että mukakiireiset milleniaalihipsterit voi käydä hakemassa proteiinivanukkaansa ja mantelinsa kaupasta keskellä yötä? Me ollaan just semmosia. Kyllä ennen oli kaikki paremmin! Meillä on kivenheiton päässä (ikävä kyllä välissä on sekä junarata, että nelikaistainen tie) Prisma, joka on kaikkina päivinä kymppiin asti auki, mutta silti ei millään ehditä sinne, kun se menee niin aikaisin kiinni! Tulee tällain maalaisena mieleen, että tällaisen ongelman ei voi kehittää kuin aito kaupunkilaishipsteri.
Tämäkö on sitä kehon__rakennusta ja voiman___nostoa, että istutaan penkillä?!? Taitaa olla enemminkin sitä elämän kovaa korkea__koulua!
Eilen bodattiin aivan urakalla autotallisalilla ja maalattiin mun alamäkipyörää (tästä hulluhkosta projektista lisää, kun se on valmis) ja äkkiä kello olikin jo kymmenen. Ei millään ehdi Prismaan, pitää lähteä Saleen, joka on kello 23 asti auki. Rahkaäijä sai hyvän idean lähteä läskipyörillä matkaan.
Vinkkinä muuten läskijengiin haluaville, XXL:ään on tulossa tai tullut uudet fätit myyntiin. Ei ollut maksettu mainos. Saisivat kyllä maksaa meille jotain, kun me molemmat ajaetaan Whiten läskeillä!
On vähän epäreilua, että aurinko laskee jo kymmenen aikaan. Yhtään ei ehdi valosalla lähtemään kauppaan, kun päivät on tähän vuodenaikaan jo niin lyhyitä. Pyh! Illan kajossa kuitenkin ajeltiin Iidesjärven ympäri kohti tarunhohtoista Sale-kauppaa.
Vihreä huppari, vihreät leggingsit, vihreä pyörä. Joskus vielä hukun jonnekin vihreään metsään ikuisiksi ajoiksi.
Rahkaäijä keulii auringonlaskuun.
Laitoin hupun muodikkaasti kypärän päälle.
Kuinka ollakaan, siinä polkuja ja rantoja kolutessa oli niin mukavaa, että eihän sitä ajankulua lainkaan huomannut. Lopulta kurvattiin Salen pihaan kello 22.50. Sanoisin, että mainio ajoitus. Silti tuo kauppaan ehtiminen kello 23 mennessä on vähän turhan tiukkaa, tykkäisin että mieluiten puoleenyöhön saisi olla putiikit auki, että kaikki kiireiset bodailijat ja läskikuskit ehtisivät kauppaan.
Ostettiin proteiinipuddinkia, manteleita ja banaaneja. Siis ihan elintärkeät ostokset. Rahkaäijä muuten rouhii noita puddingeja naamariinsa aivan uskomatonta tahtia, varsinkin kun se syö niitä aina kerralla kaksi.
Viime päivinä on ollut havaittavissa ihan lievää lomaressiä. Loma koittaa sitten kun kaikki työt on tehty, mutta viimeistään parin viikon päästä, kun on lähtö Åren kukkuloille. Työt ei tekemällä loppu, mutta sitten kun maadotan Tegefjällin mökissä ja mässytän irtokarkkia pitkän ajopäivän jälkeen, olen varmasti aika tyytyväisenä, että tänäänkin editoin kolme videota. Nyt vaan pitää painaa vielä ihan vähän aikaa, niin sitten pääsee kunnon Ruotsin seikkailulle. Seikkailusta puheenollen, Sari ilahdutti mua yhtenä päivänä tällaisella hienolla kuvalla, joka naurattaa vieläkin.
Vain hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista!
Tämä on niin mainio ja niin totta! Mää oon kova muija keksimään kaikenlaisia pikku seikkailuja ja retkiä ja aina koitan huijata kavereita niihin mukaan. Joskus hyvällä menestyksellä, joskus vähän huonommalla. Melkein kroonisesti haluaisin tehdä jotakin tai mennä jonnekin. Tämä nykyinen elämäntyyli kyllä sopii siihen! Viikonloppuna on muuten nojapyöräilyn SM-kisat Nokialla ja meidän on pitänyt monta vuotta mennä käymään siellä, mutta nyt vihdoin mennään. Se myös tarkoittaa sitä, että päästään kokeilemaan vihdoin kinnerillä ajamista, siitä tulee varmaan mielenkiintoista...

Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti