torstai 2. maaliskuuta 2017

Hullu housukokoelmani

Tarkistin juuri, että edellisen kerran tässä blogissa on nähty vaatteita käsittelevä postaus toukokuussa 2014 ja nyt kansa saa nauttia muotipostauksesta heti kolme vuotta myöhemmin! Tällä tahdilla kaikki vielä tottuu siihen, että tämä on joku rättiblogi.
Joskus olin vakaasti sitä mieltä, että kaikenlaiset trikoot ja leggingsit on maailman noloimmat ja etenkin salilla. Vain jotkut nolot laitteissa kitkuttajat käyttää trikoita ja uskottavat bodarit (kuten minä...) pumppaa rautaa kollareissa tai sortseissa. Sitten aloin kyykkäämään polvilämppärien kanssa ja niiden idea on se, että ne ovat mahdollisimman tiukat, joten kollarit ja polvilämppärit oli täysin mahdoton kombo, jollei halunnut pukea lämppäreitä housujen alle. Liian vaivalloista! Niinpä astuin pimeällä puolelle ja puin trikoot salille ja siitä alkoi iso alamäki. En tiedä miten tässä pääsi käymään näin, että entisellä leggingsien vihaajalla on nykyään naurettava kokoelma erilaisia trikoita.
Yllä olevalla videolla esittelen puolessatoista minuutissa kaikki pöksyt, jotka löysin kaapeista. Se ei ollut ihan helppo operaatio, koska osa on aina pyykissä tai pyykkinarulla tai hukassa tai missä lie. Tuosta ei jäänyt puuttumaan kuin yhdet tai kahdet supertylsät juoksutrikoot.

Tämä pöksyholismi on mennyt koko ajan hurjemmaksi. Enää mitkään peruskirjavat treenitrikoot ei riitä, vaan aina pitää löytää erikoisempi kuoseja ja malleja. Aivan kuten narkkarin pitää saada koko ajan enemmän ja kovempaa kamaa. Nyt tämä juttu on mennyt jo niin pitkälle, että kaupasta löydetyt trikoot ei enää riitä, vaan bongailen kivoja kankaita, jotka sitten kiikutan mun hoviompelija-Janinalle ompeluun.
Janinan ompelemat leggingsit. Nuo "kuningaskissapöksyt" on muuten Rahkaäijän ehdottomat lempparit mun kaikista housuista.

Mun kokoelmista löytyy sekä vitosen leggingsit Ebaysta että 70 euron joogaleggingsit. Tässä tapauksessa kalliit voittaa, mutta yleensä hinta ei ole mikään laadun tae. Ostin viidakkokuvioiset leggarit vähän aikaa sitten Prismasta ja maksoin niistä 20 euroa ja ne on todella hyvät ja laadukkaan tuntuiset. Tuosta alla olevasta rivistöstä puuttuu Lidlin punamustaraitaiset leggingsit (on kyllä videolla), koska ne on nyt mulla jalassa ja myös ne on aivan tosi hyvä, ihan suosikit salilla. Lidl-leggaritkaan ei vie pahasti konkurssiin, mutta laatu on usein hyvä.
Yhtä vaille kaikki.
Osaa housuista säälin sen verran, etten laita niitä maastavetopäivänä salille, ettei kangas mene ihan pilalle. Tämä koskee etenkin pöksyjä, joissa on mukana enemmän elastaania ja ne on sellaiset "liukaspintaiset". Tämä on juuri kalliiden treenitrikoiden ongelma, että kangas on niin kivantuntuista, mutta se ei kestä yhtään käyttöä ja tangon raapimista. Muuten pidän arkena vähän kaikkia noista, millainen päivä nyt sattuu olemaankaan. Joskus jotkut housut nousee suosikiksi ja pidän niitä jatkuvasti.
Keksin juuri, että voisin laittaa vaatehuoneen seinälle tangon trikoille ja näkisin yhdellä silmäyksellä kaikki vaihtoehdot.
Lennokkaista leggareista on tullut jo mun tavaramerkki Beyond the Press -videoilla (ei tietenkään talvella, kun mulla on aina toppahousut) ja aina joku varmasti bongaa ne. Siinä onkin lisäyllyke hankkia uusia housuja, että olisi taas sellaiset, joita kukaan ei ole vielä nähnyt ennen. Mä itse asiassa haaveilen, että voisin joskus perustaa nettikaupan leggingseille ja nimenomaan tuollaisille täysin sekopäisille. Siitä kaupasta ei mitään hillittyjä graafisia kuoseja löytyisi, vaan aina vain överimpiä pöksyjä. Harkitsen vielä tätä aluevaltausta, koska en tiedä saisiko se muita asiakkaita, kuin minut. Koska mulla ei ole vielä kauppaa, niin voin suositella tsekkamaan suomalaisen Oi Oi Brazilin nettikaupan, siellä on ihan hyvää yritystä kreisien housujen suhteen, mutta suurin osa heidänkin housuistaan on vähän liian hillittyjä mulle. Tykkään eniten juuri kaikista kuviokuoseista, kuten noista kissapöksyistä, Lumikista ja Mutanttininjakilppareista.

Nyt kun kerrankin kasasin kaikki pöksyt samaan läjään, niin en voi väittää, että mulla ei olisi mitään kivoja trikoita, joten tämä hillitsee housuvillitystä ehkä hetkeksi. Jos jossain kuitenkin tulee vastaan tarpeeksi villi kangas tai housut, niin ehkä harkitsen kokoelman kartuttamista!

P.S. Muista käydä osallistumassa edellisen postauksen arvontaan! 

15 kommenttia:

  1. Olet varmaan nähnyt näitten mainoksia jo Facessa, mutta varmuuden vuoksi kuitenkin... En ole tilannut näiltä mitään eli en osaa sanoa laadusta, mutta kuvioita ainakin löytyy :)

    https://lotusleggings.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, en itse asiassa ollutkaan käynyt tuolla kaupassa koskaan. Mutta nyt kun kerran kävin, Facebook tyrkyttää niiden mainosta mulle koko ajan. :D
      Tuolla on muutamia tosi hyviä!

      Poista
    2. En suosittele Lotus Legginsiä, tilasin juuri parit kuviolegginsit sieltä kokeeksi ja laatu on kyllä ihan sutta, sekä kokomerkinnät mitä sattuu. Lisäksi materiaali oli kummallisen joustamatonta, toisin kuin legginseissä yleensä...

      Poista
  2. Ennemmin överit ku vajarit! Kauppa pystyyn, täällä on yksi tuleva asiakas.

    VastaaPoista
  3. Juujuu, pistä vaan kauppa pystyyn - mie laitan jo etukäteistilaukseen jotkut ihan överit yksisarvispökät! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOO!! Multakin selvästi puuttuu yksisarvispöksyt. :D

      Poista
  4. Parhaita! Kuningaskissaleggarit on kyllä munkin suosikit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä hienot! Kerran puin ne lentomatkalle päälle ja jouduin "satunnaiseen tarkastukseen" kentän turvatarkastuksessa. Ihan varmaan housujen vika. :D

      Poista
  5. Hyviä vinkkejä ja linkkejä "ihaniin" treenihousuihin. Lotus leggingssejä näytti saavan aika halvalla ja kuosit mielenkiintoisia. Enemmän tykkäsin kyllä Oi Oi Brazilin housuista, mutta hinnat kovempia, toki alejakin näytti olevan. Mutta ehdottomasti noi sun omat leggarit on kyllä huippu hauskoja kuoseiltaan. Suosikkini on (9:s vasemmalta) "peurat ja puut- pöksyt" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kahdet Oi Oi Brazilin housut ja molemmat on erittäin hyvälaatuisia ja hyvin istuvia, että ne ovat kyllä kovan hintansa väärti. Mun pitäisi ehkä tilata tuolta Lotukselta jotain, niin vähän laatua!
      Peurat ja puut on kyllä ihana kuosi, osui heti silmään kaupassa!

      Poista
  6. Ei yhtään maastohousuja :-O
    (Arvata sopii kenellä riittä niitä...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, arvaan... Veikkaan Jarmoa! :D Maastokuvioleggingsit olisi kieltämättä hienot!

      Poista
  7. Nyt kävi Cocktail party -efekti ja kuultiin kun meidän nimi mainittiin :) Kiitos shoutoutista. Kiva kuulla että on yleisöä myös villimmeille kuoseille. Ollaan viime aikoina otettu vähän maltillisempia kuoseja mutta pitääpä taas vähän ryhdistäytyä.

    Terveisin,
    Oi! Oi! Brazilin väki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä villimpi, sen parempi! Nuo teidän sarjiskuosileggarit on itse asiassa melkein koko hulluuden alku, taisin ostaa ne joskus kolme vuotta sitten ja ne on edelleen aivan priimassa kunnossa ja yhdet suosikeista.
      Joo pliis, ottakaa lisää jotain aivan kreisejä housuja valikoimiin, niin tilaan heti!

      Poista