perjantai 23. marraskuuta 2018

Cat Friday!

Kuten kaikki tietävät, tänään vietetään ympäri maailmaa Cat Fridayta! Sen tarkoituksena on ylistää kissojen mahtavuutta ja jakaa höpsöjä tarinoita ja kuvia kissoista Tänään ihmiset pallon joka kolkalla myös jonottavat kauppoihin ostaakseen herkkuja ja leluja kisuilleen. Cat Fridayn kunniaksi tämä postaus on omistettu meidän Leksojen eli Leon ja Leokon kuulumisille!
Talvi on tulossa ja Leon päätä paleltaa. 
Viime aikoina Leo Bengali on oppinut uuden tempun. Kun teen läppärin ääressä hommia, se tulee istumaan pöydälle mun viereen ja tökkaa tassullaan mun käsivarteen, että silittäisin. Tätä jatkuu niin kauan, että annan uuden silityksen tassutuksesta.
Ei oo kaikki herkkunappulat aktivointipallossa näillä! (Hyllyllä on tosiaan kaksi kissaa.)
Eilen me oltiin koko päivän Helsingissä ja tultiin vasta myöhään kotiin ja pojat oli ihan omatoimisesti ottaneet vähän iltapalaa. Mitään ruokia eikä herkkuja voi tosiaankaan jättää minnekään näkyville tai saataville, mutta tällä kertaa tehtiin jonkin sortin ennätys. Kaapin ylimmällä hyllyllä (ehkä n.1,9 m korkeudessa) oli avaamaton kuivaruokapussi ja veijarit oli jollain uskomattomalla tempulla taikoneet pussin alas kaapista (samalla hyllyllä oli viinilaseja, että pisteet kotiin siitä, että ne oli kuitenkin pysyneet kaapissa) ja se oli revitty auki ja nappuloita on pitkin poikin. Iltapala oli ollut ilmeisen riittoisa, koska kummallekaan ei maistunut iltaruoka ja myöhemmin bongasin Leokon juomasta vessanpöntöstä (?!). Naksut tais vähän janottaa!
Jätä jämät!
Ulkoiluhäkkikausi on tietenkin ohi jo tältä vuodelta, mutta aina välillä päästän kissat sinne hetkeksi kun me mennään ulos vilvoittelemaan saunasta. Kesä saalistuskausi kuitenkin edelleen muistuttaa itsestään, koska juuri tällä viikolla löysin lattialta kuivuneen sammakon. :D Meidän pihan sammakkokanta koki varmaan aika kovia kesän aikana, sen verran monta sammakkoa tai pelkkää jalkaa löysin sisältä.
Dyykkauksen määrällä ei ole rajaa. Leo myös tilaisuuden tullen käy nuolemassa likaisia astioita astianpesukoneessa. :D Hyi että! 
Viime viikolla kasasin pari hyllyä varastohuoneeseen ja kissat oli kovasti avuksi projektin joka käänteessä.
Laaduntarkastuspalvelu Leo ja poika palveluksessanne! 
Leo tyylilleen uskollisesti yritti silputa kokoamisohjeet sekä pakkauspaperit ja tässä taannoin se ystävällisesti repi palasiksi firman verotuspäätöksen. :D Ja tämä tarina on tosi! Leo repii kaikki mahdolliset paperit palasiksi hampaillaan ja sylkee paperinpalat maahan. Sanomalehdet, laskut, aikakauslehdet, pahvilaatikot, kaikki kelpaa! Ja meikä siivoo jäljet.
Cat Fridayssa on kuulemma tarjouksessa kaappikissat puoleen hintaan! 
Molemmilla kissoilla on aivan sairaan ärsyttävä tapa mennä astiakaappiin hengailemaan, kun heillä on nälkä tai muuten kaipaavat huomiota. Kaappien ovien kiinni laittaminen ei varsinaisesti lukeudu tämän talouden ihmishenkilöiden vahvuuksiin, joten kaappiin on vähän liiankin helppoa hypätä. Leoko aloitti tämän villityksen ja Leo on oppinut sen perässä, mutta ongelma on vain siinä, että bengali on niin kömpelö, että lasit meinaavat tulla alas kaapista. Leokolla ei vastaavaa ongelmaa ole. Mä puhisen aina ärsytyksestä, kun kuulen jomman kumman hyppäävän kaappiin ja olen koittanut keksiä keinoja, millä estää tätä. (Ovien kiinni laittaminen olis tietty yks...) Joku vinkkasi, että kissat ei halua kävellä foliolla, joten sitä hyllyille, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilemaan kikkaa.
Sauna on kuumana harvase päivä ja meille siitä nauttii kaikki. 
Kissat tuo kyllä uskomattoman paljon hauskuutta elämään. Joskus myös otsasuoni pullistuu pahemman kerran niiden hölmöilyjen takia, mutta samaan aikaan naurattaa, millasia pönttöpäitä ne on.
En ota kantaa kuka tässä kuvassa on pönttöpää ja kuka ei! :D Tää kuva on mun puhelimen taustakuvana, niin paras. 
Cat Fridayn kunniaksi aion tänään leikittää ja touhuta Leksojen kanssa oikein kunnolla, koska ilman niitä kaikki perjantait ja muutkin päivät olisivat paljon harmaampia. Kissat on parhautta! <3

1 kommentti:

  1. Love the photos that you shared. They are both going to clean up that frying pan from the delicious food that you made. Thanks for sharing the sweet photos. Have a wonderful day.
    World of Animals

    VastaaPoista