perjantai 29. heinäkuuta 2016

Lomalla viimeinkin!

Terveisiä Vaasasta! Kaikki varmaan luuli, että Rahkamuija on kuollut tai paennut maasta, mutta edelleen elossa ja hyvissä ruumiinvoimissa ja Vaasassa. Loma alkoi jo viikko sitten, mutta käytännössä ollaan oltu lomalla nyt viisi tuntia, eli siitä asti kun lähdettiin Tampereelta tänään.

Ihan hullu viikko takana, piti kuvata lomareissun ajaksi videoita varastoon ja päivät oli täynnä muutakin äksöniä. Yle tekee dokkaria tubettajista ja kuvaaja käveli tällä viikolla kaksi päivää meidän perässä ja eilen kyykkäsin ja penkkasin tv-kameroiden edessä. Meillä kävi myös eräs saksalainen fani/yhteistyökumppani, ja kun oltiin tarpeeksi prässätty asioita, vietiin hänet Tammelantorille Veijon kokkitykkiin syömään päivän kalalajitelmaa. Arvosti kovin!
Eilen kävi myös sellanen hauska juttu, että Rahkaäijä valittiin vuoden positiivisimmaksi tamperelaiseksi! Ihan superhieno juttu! Äijä siis edustaa nyt Tamperetta Suomen positiivisin -kilpailussa ja toivottavasti tuo pystin kotiin. Sitten mennään kyllä torille suihkulähteeseen uimaan!
Me ollaan siis tosiaan Vaasassa yötä ja seilataan aamulautalla Uumajaan. Siellä meillä on pieni kuvauskeikka ja sitten paahdetaan Volkkarin turbo punaisena Åreen. Siellä ei muuten tarvitse kärvistellä helteessä, mutta ei sinne aurinkoa mennäkään ottamaan. 😀
Matkalla Vaasaan kurvattiin Tuurin kyläkaupan kautta, koska se vaan kuuluu kesälomareissuun.
Tuuri on kyllä uskomaton paikka, ihan kuin joku junttien Las Vegas, eli just sopiva meille! Pidettiin pieni evästauko ja käytiin shoppailemassa kesän tyylikkäimmät vaatteet. Kunnon white trash -paita Rahkaäijälle ja kissaoksennuskalsarit mulle. :D
Kissoista puheenollen, Leksat jäi kotiin ja heitä ympärivuorokautisesti tuli palvelemaan hovimestari, joka pyytettömästi ruokkii ja paijaa karvakavereita meidän lomaillessa.
Nyt me nautitaan Vaasan aurinkoisesta illasta ja fiilistellään lomaa. Hyvää viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Hei nyt on miun viimeistään sanottava teille, että naimanaamat - kun vihdoin tiedän mitä se tarkoittaakin :D Mahtavaa lomaa, ja hei, palkinto on tullut täysin oikeaan osoitteeseen! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mekin ollaan kuultu tuota naimanaama-juttua useasti ja siksi ehkä uskonkin siihen. 😀
   Samaa mieltä, vaikka itse sanonkin. :)

   Poista
 2. Onnea Äijälle tittelistä! Mutta millainen on Suomen positiivisin -kilpailu? Sisältyykö tähän kisaan jonkin sortin kymmenottelu tai vastaava? :) Oikein rentouttavaa lomaa molemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni raati päättää voittajan eri kaupunkien voittajista ja sitten voittaja saa Vuoden positiivisimman suomalaisen tittelin.
   Kiitos, täällä on ihanaa!

   Poista
 3. Olitte vaan Keskisellä, luulin nähneeni teidät enkä nähtävästi ollut väärässä. :D

  VastaaPoista