sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

GoExpo kuvina

Lähes koko eilinen päivä vierähti Helsingissä ja etenkin GoExpo-messuilla ja tässä tulee runsaanlainen kuvapläjäys reissusta. Tällä kertaa katselin messuja bloggaajapassi rinnassa, mutta se ei varsinaisesti muuttanut mitään, koska yhtään ilmaista polkupyörää en saanut ja suhtauduin kaikkiin hömpötyksiin yhtä kriittisesti kuin yleensäkin. Viime vuonna oltiin ekaa kertaa GoExpo-messuilla ja tänä vuonna Kunto- ja Fillariosastot tuntuivat vähän pienemmältä, mutta paljon mielenkiintoisia asioita tuli vastaan. Tykkään erityisesti siitä, että pääsee itse testailemaan ja kokeilemaan erilaisia juttuja ja aktiviteetteja. Ja maistelemaan! Messuseurana mulla oli Rahkaäijä ja kaverini Sari.
Hei taksikuski, seuraa tuota autoa! Nopeammin! Eikö reidessä riitä ruuti, häh?
Läski-Jopo. Nyt olen nähnyt kaiken!
Eikun hei hetkinen, tämä täysjousitettu sähköläski on jotain vielä hullumpaa.
No nyt! Pyörä mun makuun ja väriin. 
Otettiin viimekin vuonna kuva, jossa istun veneessä ja tuulikone puhaltaa tukan taakse. Myös tänä vuonna purjehdusseuran jäbä tuli ehdottelemaan purjehdusharrastuksen aloittamista. 
Ja tämäkin kaunotar sopisi tosi kivasti pyörähuoneeseemme! 
Karavaanari karavaanarit on kaikkien kaverit! Tällä olisi aika nasevaa lähteä kesällä Åreen. Naseva oli myös hintakin, vain 75 000 euroa. 
Onko tässä pyörässä jotain erikoista?
Oli aika lähellä, että en tehnyt kauppoja tästä kypärästä, mutta se jäi kuitenkin messuille. Se oli vielä paljon vihreämpi, kuin kuvassa! 
Meni Sarin kanssa ihan miekkatappeluksi tämä homma!
Joo, jatkakaa te vaan matkaa, niin mä jään odottaan kesää tähän. Juuri muuten ennen tätä kuvaa tapasin erään kunnon Rahkamuija-fanin, otettiin oikein yhteiskuvakin! Terkkuja Esalle! 
Paljon tuli napsittua maistiaisia, mutta tämä viherjuoma jäi kesken. Makuaistini ovat varmaan erittäin juntit, mutta tämä oli aika huonon makuista. 
"Joo siis tällain vaan istut tähän ja nostat varpaat tänne vanteelle." Öö, mitähän tästä tulee?
Tadaa! Vähän olin hyvä! Ihastuin tähän vanteella kiipeilyyn heti, niin siistiä!
Käytiin Rahkaäijän kans mittaan rasvaprosentit huippuluotettavalla pleikkariohjaimella, kun kerran ilmaiseksi sai. Mulla pömpeli näytti lukemaa 27,5  ja Rahkaäijällä melkein sama. Mä en usko näihin rasvaprosenttijuttuihin yhtään ja mulle on ihan sama paljonko se on. 
Lavalla oli menossa Helsinki Fitness -kisat, joiden kaikissa viidessä eri sarjassa kilpaili kaikki samat 20 naista. Mun suosikki kaikissa sarjoissa oli viides oikealta. 
Muijien messuostokset! Erittäin halpa fullface-kypärä ja ihana majakkatarjotin.
Katsokaa nyt kuinka hieno tämä on! 
Messujen jälkeen suunnattiin DontGoExpoille pyöräkauppa Hi5bikesiin. Siellä kans riitti vaikka mitä silmäniloa! 
Rahkaäijällä oli synttärit ja se toivoi multa tätä pyörää lahjaksi. Kun oli oikein reilussa alessakin! 
Muovailuvahasta tehtyjä kypäriä?
Kun kaikista pyörähoukutuksista oli selvitty, mentiin mättään Vantaalle Long Hua -ravintolaan, joka valkattiin ihan arpomalla. Arpaonni oli suosi meitä ja ruoka oli hyvää ja sushikin kohtuullista. Paitsi mikä toi kiivinigiri on?
Sari maistoi ensimmäistä kertaa elämässään sushia ja mää nauroin vedet silmissä Sarin kamppailulle, kun se yritti saada paloja kurkusta alas. Ei tullut sushin ystävää hänestä. 
Reissun paras ostos oli yläfemmasta ostettu kalansilmälinssi puhelimeen. Hauskaa! 
Ja aika komee oli myös Sarin ostama reppu. Kotimatkalla otettiin aika monta kalansilmäkuvaa. :D
Mä oon kunnon messuihminen ja otan aina ilon irti tarjonnasta, eikä tämäkään päivä ollut pettymys. Kiitos hulvattomille matkakumppaneille, ensi vuoden GoExpoa odotellessa!

11 kommenttia:

  1. Sekalaisia kommentteja...

    Tavarapyörällä voisi olla kiva ajaa juhannuksena 24h, mahtuisi eväätkin mukaan ilman reppua ja varakuskin mahtuisi kyytiin, vauhdissa ei taitaisi kuskin vaihto helpolla onnistua.

    Hienoja pyöriä ja kallis auto, Hummerin käytetyn sen oikean auton (H1) saisi halvimmillaan alle puoleen hintaan :-)

    Kuinkahan kestävä tuo pyörä on kun puolet tuntuu puuttuvan...

    Lepotuolille ei taitaisi käyttöä olla kun rahkaväki aina menossa :-)

    Mistä tuo kuravesi kaadettiin mukiin..??

    Vähän houkuttaisi ripustaa joku pyörän vanne kattoon ja kokeilla onnistuuko ja sitten kun ei onnistu, soittaa lääkärille ja kertoa että putosin pyörän vanteelta...

    Ei pahan näköisiä kilpailijoita, monikohan pitää pyöräilystä ;-)
    Majakatkin kivoja joten hyvä tarjotin jos ei mene seinälle tauluksi.

    Onnittelut ja lähtikö lahjapyörä mukaan :-)

    Sushia olen tainnut kerran syödä, ihan hyvää, ei mitään ihme herkkua, mutta ei pahaakaan.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisin puolipyörän kestävän. Ne on keveitä. Käsittääkseni Cannondalen patentti.

      Poista
    2. Tavarapyörä Ratareidessä olisi kyllä huima! Voisi vaikka kyyditä kavereitakin sillä, jos joku ei jaksa polkea. :D

      Mää ostaisin ton lepotuolin kato sitä varten, että voisin ottaa sen saunaan ja löylytellä keinutuolissa. Olisi aika mukava!

      Veikkasin, että kuravesi ongittiin jostain Helsingin jätevesilaitokselta, maku oli myös sen mukainen...

      Tarjotin todellakin menee tauluksi, ostan ehkä sellaisen tauluhyllyn sille!

      Sushi jakaa mielipiteitä voimakkaasti, toiset rakastaa ja toiset vihaa. Joskus on huonoakin sushia, kun ei ole tuoreita raaka-aineita.

      Hauskaa tulevaa viikkoa Jarmo!

      Anonyymi, eiköhän ne tosiaan kestä. Takuuseen saa varmaan uuden, jos sattuu katkeamaan. :D

      Poista
  2. Toi vihree lieju oli kyl aika mielenkiintosta juotavaa/syötävää... Sain sen alas, mut en ollu ihan varma oliko se oikeesti jotain ravinnoksi kelpaavaa, vai savivelliä ruoholla tms. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä aika järkkyä, mutta ne esittelijätkin myönsi, että siinä ei olla menty maku edellä. Jep, ei todellakaan!

      Poista
  3. Don't Go Expo oli kyllä positiivinen yllätys! Oikeasti edullisia löytöjä ja liikkeessä oli hyvä meininki :)

    Messuilta jäi kyllä päällimmäisenä mieleen Cannondalen Slate, vaikka en kanuunalaaksoista muuten kauheasti välitä. Slatea tutkaillessa reaktiot vaihteli laidasta laitaan. En vieläkään tiedä, että mitä sellaisella tekisi. Koko yhdistelmä oli jotenkin samaan aikaan niin kummallinen, härö ja hieno, että semmoisella olisi kiva aiheuttaa vähän hämmennystä :D Toivottavasti minun ja Slaten maantiet törmäävät ensi kesän tapahtumissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. DontGoExpossa on kyllä aina jotain löytöjä! Viime vuonna ostin halvat pyöräilyshortsit.

      Slate oli kyllä tosi erikoinen kaveri! Mulle tuli mieleen, että se voisi olla hyvä mutta erikoinen työmatkatykki. Värikin oli aika jännä!

      Poista
  4. Olipa mukava tavata Rahkaperhe livenä, paljon ei ehditty turista, mutta ehkä jonain päivänä... Ja messuillahan on niin paljon kaikkea ettei passaa jäädä suustaan liiaksi kiinni =)Reipasta kevättä, kohti valoahan tässä mennään! Yhteiskuvassahan oli voimaa kuin V8 moottorissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hauska kohtaaminen, kiitos siitä! Joskus huomaan, kun jotkut ihmiset kattoo sillain "tietyllä tavalla", mutta ne ei tule sanomaan mitään. Eli kiva kun morjestit ja yhteiskuva oli varmasti erittäin väkevä!

      Poista
  5. Minäkin bongasin rahkajengin Don't go expossa. Valitettavasti olen introvertti nössö, enkä tullut livenä kehumaan blogiasi. Tämä on hyvä blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en yhtään huomannu, että siellä olisi joku tunnistanut. Keskityinkin lähinnä omantasoiseen seuraan ja juttelin jonkun 3 v. pikkutytön kanssa pitkään.
      Kiitos, kiva kun luet!

      Poista