maanantai 17. joulukuuta 2018

Rahkis-Sanomien kinkunkuumat juorut!!

Rahkis-Sanomat ja kinkku-uuniakin kuumemmat juorut ovat jälleen täällä! Pitäkää olkihimmeleistänne kiinni, nyt mennään!


Rahkamuija voimanostokisoissa tuomarina
Viime lauantaina Tampereen Nekalan HH Gymillä järjestettiin Tampereen Voimanostoseuran perinteiset joulukisat. Ohjelmistossa oli sekä penkki- että voimanostokilpailu ja näissä suurmittelöissä Rahkamuija teki debyyttinsä voimanostotuomarina. Saimme uuden tuomarin langan päähän ja kysyimme miltä tuomarointi tuntui:
- Se oli todella jännittävää! Kisat kesti yhteensä 6 tuntia ja oli yllättävän rankkaa olla täysin asiaan keskittynyt koko ajan. Hauskaa oli kuitenkin! Tein joitakin virheitä ja monia juttuja jäi nostoista huomaamatta, mutta meni kuitenkin ehkä helpommin kuin odotin, Rahkamuija kertoo. 
Rahkis-Sanomien saamien tietojen mukaan jotkut kilpailijat olivat epätyytyväisiä Rahkamuijan penkkimerkin pituuteen (kun tangon saa nostaa rinnalta, tuomari sanoo press) ja sitä moitittiin liian pitkäksi. Rahkis-Sanomien haastattelussa Rahkamuija kuitenkin haluaa puolustautua. "Varmasti paljon voi pistää kokemattomuuden piikkiin, mutta oikeasti yritin sanoa merkin aina niin nopeasti kuin pystyin eli heti, kun näin tangon pysähtyvän!"
Kaiken kaikkiaan kisojen tuomarointi oli oikein positiivinen kokemus ja Rahkamuija kertoo oppineensa paljon lisää voimanostosta päivän aikana!
Rahkamuija ei säästele punaista lätkää! Kuva Eero Niemelä.

TOSITARINA: "Tänä jouluna teen kaiken toisin!"
Kylillä on liikkunut jo pidempään huhua, että kaupungin paras ja suosituin joulupukki-tonttukaksikko aikoo viettää siestää tämän jouluaaton. Soitimme itse joulupukille ja kysyimme, pitävätkö hurjana vellovat huhut paikkansa. "Totta se on, seitsemän joulupukkivuoden jälkeen on pakko pitää välivuosi". Parhaimmillaan 16 keikkaa saman päivän aikana tehnyt joulupari on erittäin pidetty kaksikko ja kyselyitä tuli runsaasti tänäkin vuonna. "Harva ymmärtää kuinka paljon aikaa pukkeilu vie, kun sen tekee huolellisesti. Pitää vastailla pukkikyselyihin,  järjestellä aaton aikataulu järkeväksi, soitella ennen joulua asiakkaat läpi, ajaa reitti läpi etukäteen ja hoitaa aatto 100% joulumielellä, vaikka kuinka lapset kiskoisi partaa ja kännisellä isällä olisi kaksimieliset vitsit" paljastaa joulupukin uskottu sihteeri ja aputonttu. "Tänä jouluna teemme kaiken toisin ja vietämme aaton sohvalla rennosti makoillen." Rahkis-Sanomien saamien arkaluontoisten tietojen mukaan joulupukkeja on kuitenkin monta, joten kehotamme turvautumaan jonkin toisen (ei tietysti lainkaan niin hyvän tai aidon) pukin apuun aattona. 
Tätä kaksikkoa ei nähdä tänä jouluna liikenteessä!
Rahkaväen hurja tuulitunnelikokemus: "Ihan hirveetä!"
Tänä syksynä Helsingin uusi kauppakeskus Redi on ollut paljon tapetilla muun muassa sokkeloisuutensa vuoksi ja tänään tilanteen kävi toteamassa paikan päällä myös tamperelainen Rahkaväen perhe. "Oli kyllä ihan todella sekava labyrintti, ihme että pois päästiin" tilittää Rahkaäijä. Mutta ei siinä vielä kaikki! Rahkaäijä on jo pidempään haaveillut Redissä olevasta tuulitunnelista eli Föönistä. Niinpä pariskunta kävikin testaamassa Föönin lennot ja ajatukset lennon jälkeen olivat hyvin ristiriitaiset. Rahkaäijä piti lentoa erittäin hauskana ja mieleenpainuvana kokemuksena, mutta Rahkamuijan mietteet olivat hieman toisenlaiset. 
Rahkamuija leijuu oranssissa puvussa. 
Antaa Rahkamuijan kertoa omin sanoin, miltä lentäminen tuntui: "Se oli ihan hirveetä! En tykännyt yhtään! En pystynyt olemaan ollenkaan rentona ja olkapäät ja hartiat veti hirveeseen kramppiin ja kun en tiennyt yhtään, miten ohjailla itseäni, törmäilin vaan seiniin ja toivoin, että lento loppuisi pian." Silminnäkijöiden mukaan Föönin ohjaaja oli melko hämmästynyt, kun minuutin lentämisen jälkeen hän tiedusteli  mielipidettä kokemuksesta ja Rahkamuija napautti vastaukseksi "En tykännyt yhtään, erittäin  1/5 kokemus." Ohjaajan mukaan tämä oli ensimmäinen kerta, kun joku ei ole tykännyt Fööni-lennosta. Rahkamuija ei kuitenkaan osta tätä väitettä lainkaan: "En todellakaan usko, että olen maailman ainoa ihminen, jonka mielestä täysiä alhaalta päin puhaltava tuuli on vain epämukava kokemus, josta on hauskuus kaukana." Rahkis-Sanomien toimitus kuitenkin uskoo, että joku saattaa aidosti pitää lentoa kivana elämyksenä, mutta kehottaa silti harkitsemaan, haluaako todella maksaa 4 minuutin niskakrampista yli sata euroa. 
Välillä lennettiin aika korkeallakin.

Rahkaäijän paluu kisalavoille!
Viime lauantaina Tampereen Voimanostajien kisoissa nähtiin pitkästä aikaa eräs takavuosien innokas voimailija. Lähes kolmen vuoden kisatauon jälkeen Rahkaäijä teki paluun kisalavalle, tällä kertaa penkkipunnerruskilpailussa. Rahkaäijän syksyn projektina oli päästä alle 83 kiloisten sarjaan, mutta kilpailija yhdessä mentaalivalmentajansa kanssa luopui tästä tavoitteesta pari viikkoa ennen kisapäivää ja virallisella vaakalla paino oli 86 kiloa. Ensimmäisellä yrityksellään penkkisankari nosti 120 kiloa helposti ja toiseen nostoon tankoon lastattiin 125 kilon punnukset, jotka nekin nousivat ihan hyvin. Viimeisessä nostossa Rahkaäijä yritti 130 kilon punnerrusta, mutta se jäi valitettavasti tällä kertaa matkalle. "125 kg oli ihan hyvä kumminkin, varmaan oma kisaennätys tämänpainoisena" kertoili Rahkaäijä kisan jälkeisiä tunnelmia. 
Jäämmekin innolla odottamaan milloin Rahkaäijä nähdään taas kisalavoille, olisiko se taas kolmen vuoden päästä? 
Rahkaäijän tunnelmat punnitusta odotellessa. Parittomat sukat antaa voimaa. Kuva Eero Niemelä.  
Rahkamuijan rehellinen mielipide syksystä
Rahkis-Sanomien toimittaja soitti Rahkamuijalle ja kysyi syksyn kuulumisia, kun ei ole paljon blogipostauksiakaan näkynyt. Tuttuun tyyliin Rahkamuija tykitti suoran vastauksen suoraan kysymykseen "On kyllä ihan paskaa ollut. Koko ajan pimeetä ja märkää ja liikaa töitä ja mikään ei huvita. Onneks kohta alkaa päivä pitenemään, eihän tätä kestäis muuten kukaan!"
Rahkis-Sanomat kiittää Rahkamuijaa tästä syväluotaavasta henkilöhaastattelusta. 
Leokon ilme kertoo olennaisen. 

Tube-julkkisten oudot joululahjat
Rahkis-Sanomien luotettavien lähteiden mukaan viikon päästä tähän aikaan on jouluaatto ja se on näkynyt myös Rahkaväen postilaatikossa. Pariskunnan YouTube-videoiden katselijat ympäri maailmaa ovat halunneet muistaa heitä joulutervehdyksillä ja muutamien korttien lisäksi postiluukusta on kolahtanut parikin pakettia ja yhdessä oli muun muassa koira-keksejä. Ei siis koirankeksejä, vaan koiran muotoisia ihmisten keksejä. 
Harvoin tulee syötyä näin hyviä koiria!
Viime viikolla Rahkamuija joutui yllättävän tilanteen eteen, koska eräs joulupaketti jäi tulliin kiinni. "Jouduinpa siinä sitten kysymään lähettäjältä, että minkä arvosta sieltä on lahjoja tulossa ja mitähän paketti mahtaa sisältää." Aikaa ja hermoja vaatineen tulliselvityksen jälkeen Rahkamuija sai pulittaa 30 euroa joululahjoistaan. "Harvoin tarvii lahjoista maksaa" naureskelee Rahkamuija. Rahkis-Sanomien tietojen mukaan paketti on kuitenkin haettu jo postista ja sieltä paljastui runsaasti tavaraa, muun muassa hauskat hupparit molemmille ja yksi myös Rahkamuija videoilla ahkerasti esiintyneelle Sarillekin! Rahkaväki kiittää lahjuksista, mutta toivoo ensi vuonna alle 50 dollarin paketteja, ettei tarvitse tehdä tullauksia!

Tässä olikin Rahkis-Sanomien jouluinen juorupaketti! Ei muuta kuin tiptappia ja joulunodotusta kaikille lukijoille! 

5 kommenttia:

 1. Jouluinen tervehdys Rahkalan Väki !
  Kyllä on tyylikäs tuomari ja tuomioista valittajat ovat vain liian heikkoja Rahkamuijan PRESS komentoihin =)
  Kyllä täällä Rahkamuijan postauksia odotellaan ja luetaan, KIITOS myös viimeisimmästä rehellisestä ja suorasanaisesta pläjäyksestä ->taattua Rahkamuija-laatua !
  Hywää Joulua ja Räwäkkää wuotta 2019 Rahkaväelle ja kaikille Rahkamuija Faneille !
  ESA1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esahan se siellä! Kiva kun luet edelleen ja hauskaa joulua! 🎅

   Poista
 2. Hei missä viipyy helmikuun saati sitten tammikuun Rahkis Sanomat?!?!!

  VastaaPoista
 3. I love your blog posts Anni. Are you going to start them again?

  VastaaPoista