torstai 13. lokakuuta 2016

Mirrejä ja valituksia

Kissoilla on nykyään paljon hauskempaa, koska me ollaan enemmän kotona. Ensin puuhaillaan yhdessä ja sitten mennään sohvalle päikkäreille yhteen kasaan.
Leo ottaa aina paikan jalkojen päältä ja Leoko tulee mieluiten mahdollisimman lähelle naamaa.
Yhtenä päivänä meillä kävi toimittaja, jonka hommista pojat oli huippukiinnostuneita. Leoko muun muassa meni tonne putkikassiin. Kissat on siitä kivoja, että ei ne välitä kuka tulee, kaikki on yhtä kiinnostavia. Mutta joskus se on vähän kiusallista, kun Leoko hyppää jonkun toimittajan ja vakuutusmyyjän olkapäälle.
Leo päivystää naapurin lintulautaa. Naapurissa on aina pulskemmat linnut, kun omalla puolella.
Joskus Leoko parkkeeraa olkapäälle niin, että se pudottaa takajalat hupparin huppuun, niin pysyy paljon paremmin kyydissä. (Huom. Leoko ei oikeesti ole yhtään noin iso ja paksu, miltä tässä näyttää. :D)
En lakkaa hämmästelemästä Leon erikoisia nukkumapaikkoja. Vessan tai olohuoneen lattia on ihan hyvä. Vaatimattomuus kaunistaa.
Hartiostani kasvaa kissa! Me ollaan Leokon kans siamilaiset kaksoset.
Kissamaailmassa siis kaikki hyvin. Oikeesti mää halusin vaan tulla valittamaan kaikesta. En tiedä mitä pistän huomiseen Blog Awardsiin päälle. Kaikilla muilla on varmasti tosi hienot vaatteet.  Eikä huvita yhtään treenata, mielummin lukisin vaan kirjaa sohvalla. Kirjaa lukemalla varmasti kasvaa aivot, muita lihaksia edes tartte oikeesti mihinkään. Lisäksi mulla on ikävä töihin (?!) ja opintovapaa etenee erittäin huonosti, koska en ehdi luennoille. Tuntuu, että on samaan aikaan sekä tylsää, että kiireistä. Onpa outoa. Kaiken muun päälle mentiin aloittamaan viime viikolla Rahkaäijän kanssa karkkilakko, ja juuri tällä hetkellä se ei tunnu lainkaan hyvältä idealta. Ja mikä pahinta, karkiton elämä kestää jouluun asti. Ouu mään!
Ja eilen jäin melkein puiden väliin jumiin. Sekin vielä!
Kylläpä helpotti tämä valitus. Koska se oli niin sielua puhdistava kokemus, päätin, että muutkin saa nyt valittaa. Sain tässä semmosen ex tempore -ajatuksen, että paras valitus palkitaan lipulla I love me -messuille. (Jos olet aina miettinyt, että mistä ihmeestä bloggaajat vetelee näitä bloggaajapasseja ja lippuja messuille, niin messuille voi ihan itte hakee bloggaajapassia, jos kirjoittaa blogia, ei kukaan sua sinne kotoo hae. Tai ei mua ainakaan.)
Mää oon toi mummo ton kahvakuulan kanssa.
Vuodata siis kiihkein valituksesi kommenttiboksiin, niin voit päästä hömppämessuille! Valitsen voittajan mielivaltaisesti tämän viikon lopussa. Lupaan myös antaa palautetta kaikista valituksista. Hyviä valitushetkiä!

9 kommenttia:

 1. Tässä eka kilpailu valitus.

  En keksiny mitään mikä mahtuis päälle blog awardsiin ja jouduin ostaan uuden kalliin puvun! Lisäksi muija vaan makaa sohvalla ja lukee jotain kirjaa?

  T: Antti anonyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika rankka kohtalo tuo uusi puku, sietääkin valittaa! Huhhuh, kannattaa varmaan laittaa muija kiertoon!

   Poista
 2. Voi, valittaa voisin vaikka mistä, mutta pakko on valittaa pyöräilemisestä. Näin syksyn pientä koulumatkafillarointia harrastaneena kanssatielläliikkujat herättää suuria tunteita. Voi kun ihmiset osais liikkua tiellä suoraan, eikä seilais puolelta toiselle. Ja osais muutenki liikkua oikeessa reunassa. Ja ymmärtäis, että siellä tiellä liikkuu muitakin. Ja hoksais, et joku voi joskus tulla vaikka ohi, myös pyöräillessä. Eikä räpläis puhelinta koko ajan liikenteessä, varsinkaan pyörän päällä. Ja ymmärtäis, että vaikka korvissa pauhaava musiikki sulkee muun maailman pois, niin se maailma ei katoa mihinkään. Ja osais olla bussipysäkillä niin, ettei vallata koko tietä. Ja taakseenkin saa joskus katsoa. Eikä suuttuis kellon soittamisesta, se on tarkotettu ystävälliseks varotukseks. Ja tietäis, että joskus sillä pyörällä on oikeus mennä tien yli ennen autoa, ei tarvi sitä tööttiä soittaa. Oishan näitä vaikka mitä, tälläkin viikolla melkeen kaikki näistä kokeneena voin sanoo, et äkkijarrutukset ei oo kivoja. Ja hei, valot niihin pyöriin! Ja kypärät päähän. Kiitos ja anteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt, tässä oli semmosta kunnon suomalaista valitusta. Muissa vika! Kukaan muu ei osaa pyöräillä! Ja samaa mieltä, ehdottomasti pitää olla hereillä joka tilanteessa, oli sitten pyöräilijä, autoilija tai kävelijä!

   Tän valituksen aihe ja sisältö on niin hyvä, että sä voitit lipun! Onnea! Laita mulle sähköpostia. :)

   Poista
 3. Ooh, mähän voisin valittaa vaikka siitä etten tiennyt että bloggaajapassia voi hakea itse, vieläköhän sen ehtisi saada kirjamessuille? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ja yllättävä valituksen aihe! Tuolta linkistä voi hakea, kannattaa kattoo ehtiskö hakea kirjamessuille vielä. Tai ainakin tiedät jatkoa varten. :) http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

   Poista
 4. Mä valitan siitä, etten ehdi nykyisin lukemaan blogeja saati kommentoimaan niitä. Oman blogin kirjoittamisen lopetin jo ajat sitten. Kaikki vapaa-aika menee koiran tai turvapaikanhakijoiden kanssa (suomen kielen opetus- ja tukihenkilöhommelit). Mieskin jo suunnittelee hakevansa turvapaikkaa, jotta mä viettäisin aikaa myös sen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ensimmäisen maailman ongelma, josta saa mehevää valitusta! Kannatan miehelle turvapaikkaa, ei tuollaisessa ympäristössä kukaan voi elää.

   Oikeesti nostan hattua, kun jeesaat turvapaikanhakijoita!

   Poista
  2. Hei sale ei pääse messuille ja pyysi laittamaan lipun uudestaan jakoon, niin pistä mulle viestiä, niin saat lipun!

   Poista