sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Ompelukone tuli taloon!

Varoitus: Nyt on sellasta kissanpentusiirappia, että hampaat mädäntyy suuhun tätä lukiessa!

Eilen sain käteeni kantokopan, jonka sisältöä olin jo tovin ehtinyt odottaa. Meidän olonhuoneessa kopasta käveli reippaasti ulos 15 viikkoa vanha kissanpentu, rodultaan abessinialainen tai tarkemmin ottaen abyvariantti, kun pentueen äiti on somali-kissa, jotka on siis käytännössä pitkäkarvaisia abessinialaisia. 
No moooi!
Hullu kissanainen friikahti nyt täysin.
Leokoo ei liiemmin uusi ympäristö jännittänyt ja heti mentiin häntä heiluen kaikki nurkat läpi. Leo-bengali oli tämän aikaa toisessa huoneessa, että pieni ei heti joutunut isomman komennukseen. Kissojen ensimmäiset hetket oli varsin murinan ja sähinän täyteiset ja vuoronperään molemmat koitti ensin ystävystyä ja heti perään sähisi toiselle. Nyt tyypit alkaa olemaan jo melkein kavereita ja toista uskaltaa jo vähän leikkisästi läpsiä.
Vähän on sähköä ilmassa.
Tämä oli sopiva etäisyys vielä aamulla.
Ensimmäinen kosketus!
Mä olen aivan onnesta sykkärällä Leokon takia, se on aivan uskomattoman ihana! Se kehrää kuin parempikin ompelukone ihan jatkuvasti, tunkee syliin ja on vaan jatkuvasti niin hurmaava kuin kissanpentu suinkin pystyy olemaan. Lisäksi se on niin nopea, että kun se oli äsken tässä, niin nyt se on jo kaukana menossa. Ja kuinka kaunis se on! Sain ihan mun unelmien kissan tai oikeastaan nyt niitä on kaksi, Leo ja Leoko.
Jaa, mitäs täällä on?
Päästä mut jo, en jaksa olla tässä!
Voisin vaan tuntitolkulla tuijottaa Leokoa ja sen touhuja. Kun kissat tutustuu vielä paremmin, meillä on varmaan kohta niin hurja meno, että toivon että olisin ymmärtänyt ottaa jotain vähän rauhallisempia rotuja. Ei, tää kaksikko on ihan unelmakokoonpano mun kissoiksi!
Ja tuosta vasen suora silmään!
Ja sitten pusu!
Mun aivojen tilalle on varmaan tullut jotain pentulimaa, enkä pysty oikeestaan kirjottaan muuta kun, että kissat on niin söpöjä ja ihania ja tuitui ja pusipusi, joten taidan painua tonne olkkarin lattialle tuijottamaan punaista poikaa. Rakastakaa toisianne ja kissojanne!

Vielä pieni lisäys! Tämä pentu on tosiaan maailman paras kissa, koska äsken se ahnaasti tunki jaolle, kun söin rahkaa. Rahkamuijan kissa. <3

24 kommenttia:

  1. Oli pakko ottaa tauko koulutehtäviin ja tulla tsekkaan joko Leoko on esittelyssä. Enkä joutunut pettymään :) Kissakateus on kyllä ihan suunnaton mutta ehkä väsytystaktiikka täälläkin toimii jossain vaiheessa. Lahjonta ei toiminut, nyt kokeillaan sit kiristystä ;) Tai ehkä mä vaan näytän Leokon kuvaa, kuka tuollaiselle söpöliinille voi sano ei? Molemmille Leksoille paljon rapsuja ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun tein tätä postausta eilen, niin mietin, että Sari repii tukkaa päästään tätä lukiessa, kun se on niin kateellinen. :D Aika tiukka vastustaja sulla, kun ei edes lahjonta toiminut! Mutta kyllä se vielä taipuu, älä luovuta! Leksat kiittää rapsutuksista. :)

      Poista
  2. Odoteltiin jo eilen uutisia :-)

    Tottuneesti näyttää esiintyvän kameralle. Nyt kaikki pyörät tukevasti kiinni, etteivät pääse vahingossa kaatumaan ja toivottavasti verhotkin on hyvin kiinni jos vaikka pienet kissat erehtyisivät vähän kiipeilyä kokeilemaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks en jättänyt postausta enää myöhemmäksi!
      Täällä kiipeillään vaikka mihin, vielä ei ainakaan ole mitään hajonnut, mutta eiköhän sekin päivä tule. Toivottavasti ainakin pyörät pysyy pystyssä tai sitten tulee porttikielto pyörähuoneeseen. :)

      Poista
  3. Söpöysyliannostus! Mä en kestä noita! Awwwws, purpurpurpurrrr! Ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on paras yliannostus. Paitsi, että en melkein pysty kirjottaan, kun pieni punanen apina riekkuu naaman edessä. :D Krrrr, puurrrr!

      Poista
  4. Mä oon ootellut vauvauutisia koko viikon! Ihanaa, jos herrat alkavat jo tottua toisiinsa. Ja hyvä, että teille tuli rahkapurkin pesijä! Jotenkin niin täydelistä. Ja kissauutisia ei ole koskaan liikaa. Ketä kiinnostaa joku penatulos, kun voi puhua kissoista? :)

    Rattoisia kissanpäiviä koko poppoolle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit vaan kuvitella, kuinka mää odotin tätä vauvaa! Leo jahtaa Leokoo ja ottaa syleilyynsä, mutta Leoko voittaa ketteryydellä ja nopeudella sen, minkä koossa häviää. Ja kyllä se hyvin sähähtää, jos isompi meinaa olla röyhkee. Välillä tietysti joutuu vähän erotuomaroimaan, kun toinen on kaks kiloa ja toinen viisi. :D Mää oon ihan samaa mieltä, että kissajutut on nyt parasta ja kiinnostavinta maailmassa!

      Poista
  5. Voi mitkä kaksi ihanuutta :) Veikkaan, että ei kestä kauaa kun on täysi hullunmylly käynnissä kun kattimatit tutustuvat ja alkavat leikkimään ja painimaan. Ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiinnolla odotan sitä rallia, mikä täällä alkaa, kun päästään tositoimiin! Nämä velikullat varmasti täydentää toisiaan hyvin. :)

      Poista
  6. Joo, on kumma kun kissa tuli taloon, niin kummasti sitä jäi lässyttämään ja leikittämään sitä vaikka oikeesti olis pitäny mennä hampaita pesemään ja nukkumaan. Vaikka olikin jo aikuinen ja ruma meille tullessaan :D Vieläkin joskus jää telkkari puhtaasti toiseksi kun katselee kissan menoa, viimeksi se tais pölliä multa kuivahtaneen teepussin ja paineli se suussa menemään, kuka sitä ei vois olla seuraamatta?

    En varmaan saisi tehtyä mitään jos talossa olisi tuollainen pieni nappisilmä, sitähän jäis tollottamaan silloinkin kun se nukkuukin <3

    Onko rahkaäijä löytänyt itsestään lässyttävän kissamiehen? Tuli vaan mieleen kun eilen löysin tämän hauskan pätkän https://www.youtube.com/watch?v=bG5fFI3eorg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tajua tätä järkevän ihmisen taantumista karvasten kavereiden edessä. Ei haittaa, vaikka tiskit jäis tiskaamatta ja vaatteet viikkaamatta, kun nyt on niiin paljon tärkempää tekemistä. :D Ja se ei enää kauaa ole tollanen rääpäle, nyt pitää ottaa kaikki irti pentuhömpästä!

      Ihana toi video, sekä noi kissat että miehet! Rahkaäijä selitti mulle eilen, kuinka "Leoko on ihan helvetin ärsyttävä, kun se tunkee koko ajan syliin", mutta äänestä kuuli, että ei se nyt ihan niin ärsyttävää tainnut ollakaan. ;)

      Poista
    2. Tuosta järkevän ihmisen taantumisesta on kuule ihan kaaviokin: http://xkcd.com/231/ :D

      Poista
    3. Tää oli niin hyvä ja niin totta! :D

      Poista
  7. Voi miten kaunis kissa Leoko tosiaan on!! Kissat ovat tosiaan sellaisia ajanhaaskaajia, niitä vois tuijottaa tunnista toiseen :) Paljon onnea uuteen vauva-arkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leoko hurmasi mut jo ensitapaamisella ja se vaan komistuu koko ajan! Mää en ole juuri saanut tänään mitään järkevää aikaseksi, kun oon vaan katellut kissojen touhuja. Erityisesti Leokon kiipeämistaidot on täysin lumonnut mut. :) Kiitos, tää on parasta aikaa!

      Poista
  8. Ihana <3 Mäkin haluun tollasen! Mutta mun koiranmölleröt varmaan söis sen..
    Toi postauksen kakkoskuva on musta jotenkin tosi ihana, jäin tuijottamaan sitä varmaan minuutiksi :D On mekko ja helmikorut ja kissakin tapittaa suoraan kameraan. Niinku ristiäiskuvamateriaalia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne koiranmölleröt tottuis, ei kukaan voi syödä tommosta avutosta pentua. :D
      Se on tosi hieno kuva, tykkään siitä itekin! Siinä on kieltämättä sellasta kissanristiäishenkeä, "kastan sinut Leokoksi." Oltiin häihin lähdössä, niin oli hyvä ottaa kuva ykköset päällä!

      Poista
  9. Ei se väliä vaikka pyörät kaatuisivatkin kunhan pienet tassut eivät vaan jää alle.

    Tätä kirjaa voinee suositella kaikille kissojen ystäville:
    Vicki Myron & Bret Witter - Kirjastokissa.

    Iloista ja surullistakin luettavaa ilmestynyt joskus 2008 vuonna ja sehän oli heti pakko lainata kirjastosta kun uutuus kirjojen joukossa näkyi. Tosikertomus, mutta eipä kerrota enempää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissoja kiinnostaa yllättävän vähän oleskella pyörähuoneessa, joten tähän mennessä on ollut ihan turvallista. :)
      Mä olen kuullut tuosta kirjasta ja kissasta joskus. Luen, kun saan kirjan joskus käsiini. Olen kyllä hirvee itkupilli kirjoja lukiessa, että saa nähdä kuinka käy.

      Poista
  10. Tuituitui! Awws! Ja lässynlässyn. Mä en kestä tollasia ihanuuksia! Mulla on aivot kytketty niin, että vauvat aiheuttaa jopa pienoisen inhoreaktion, mut eläinvauvat.. niitä voisin tuijottaa loputtomiin. Ja samalla lässyttää loputtomiin. Nih. On niin ihania <3 Voi Leokoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläinvauvoissa on tosiaan joku sellanen asia, että ne nähdessään on pakko alkaa lässyttään, eikä pentuja varmaan kukaan voi vihata! Leoko on ihan uskomattoman ihana, en edes osannut kuvitella kuinka ihana. :))

      Poista